Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Idejében hozzá kell ma látnod a teendőidhez, ha azt szeretnéd, hogy legyen időd a kikapcsolódásra is. Izgalmas programok ígérkeznek ma, ezért ne vesztegesd el a délelőttödet, mert akkor fájdalmas döntést kell majd hoznod. Legyél hatékony a kezdetektől, és ragaszkodj a terveidhez és az elképzeléseidhez.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Egy őszinte beszélgetés sok helyzetet megoldhat, de attól tartasz, hogy csak te vagy őszinte, és míg te feltárod a kártyáidat, addig valaki más tovább űzi a játszmáit, és esetleg visszaél a hallottakkal, miközben ő nem oszt meg semmit. Csak akkor add ki magad, ha biztos vagy benne, hogy ez az előnyödre is válik majd.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Jobb egy kicsit több energiát fektetni egy munkába, de egészen biztosan jó eredményt kapni, mint gyorsan túlesni rajta, de olyan munkát végezni, amire később még vissza kell térned, hogy kijavítgathasd. Vegyél egy nagy levegőt, és ess túl egyszerre a nehézségeken, hogy később ne főjön miattuk a fejed.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Ha úgy is érzed, végre mindennel jól haladsz, lesz, aki éppen csak egy kicsit tartóztat fel a dolgaiddal, de ez elég lesz ahhoz, hogy visszavessen a munkádban, és már megint ne tudd, mikor is éred el a céljaidat. Próbálj ne túl sokat idegeskedni, mert ez csak még inkább lelassít, ehelyett összpontosíts a feladataidra.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Lehet, hogy ma valami olyasmiről változik meg a véleményed, amiben évekig szilárdan hittél és bíztál, most azonban rá kell jönnöd, hogy ha továbbra is tartani akarod magadat ehhez az elképzeléshez, akkor azzal túl sok lehetőségtől vágod el magadat. Lehet, hogy ideje nyitni az újdonságra.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Vakon megbízol valakiben, még akkor is, ha a környezeted ezt nem feltétlenül tartja jó ötletnek. Te azonban tudod, hogy kire és miben számíthatsz, és azt is, hogy ki állt melletted az igazán nehéz helyzetekben. Nem felejted el, kinek lehetsz hálás, és ki az, akinek a szavában kételkedésre van okod.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Egy nagy változás kapujában állsz, ami talán már régóta érett benned, de most érzed úgy, hogy készen állsz a szükséges lépéseket is megtenni. Lehet, hogy a felismerés elsőnek egy kicsit ijesztő volt, de ha egyszer rászántad magadat a dologra, és biztos vagy az elhatározásodban, már könnyebb dolgod lesz.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Ne legyél túl szigorú magadhoz, és főleg ne jelölj ki magadnak olyan elvárásokat, amikről tudod, hogy nem tudsz megfelelni nekik. A saját határaid feszegetése egy dolog, és az az épülésedre szolgálhat, de ha kudarcra ítéled magadat, az idővel a lelkesedésed rovására megy majd.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ne alapozz most arra, hogy másokra mikor számíthatsz, mert amíg őrájuk vársz, a saját lehetőségeid akár el is úszhatnak, és lehet, hogy túl későn próbálsz utánuk kapni. Ha valamit felkínál az élet, akkor azt ragadd meg a magad érdekében, és ne mások jóváhagyására várj.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Sokkal több energiát fektetsz valamibe, mint korábban, de ez nem csak azt jelenti, hogy az eredmény szebb vagy jobb lesz, hanem azt is, hogy neked kevesebb lesz az időd. Amit valaminek odaadsz, azt valahonnan máshonnan el kell venned. Hozz megfontolt döntést!

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Egyre nehezebben viseled a feszültséget, ami valakivel szemben kialakult, de próbálod komolyabb konfliktus nélkül lezárni a helyzetet. Már nincs sok hátra a kínos szituációból, ezért bármilyen nehéz is a mai nap, próbálj nyugodt és megfontolt maradni.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Minden pontosan a terveid szerint alakul, mintha csak valaki ezt tervezte volna el. Hálás vagy a lehetőségekért, és azért, hogy melléd szegődött a szerencse, de ne feledd, hogy ezt leginkább magadnak, és a befektetett munkádnak köszönheted. Az eredmények láttán úgy érzed, minden korábbi nehézséget és fáradozást megért az, hogy most itt tarthatsz.


Kapcsolódó cikkek