Napi horoszkóp

2014 április 23, szerda 0 |
Google+
Add a Startlaphoz
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
 
Kos - Napi horoszkóp

1 / 12 Napi horoszkóp: Kos

Sziszifuszi munkát végzel, úgy érezheted, minden felvetésed csak pusztába kiáltott szó, és ahol megoldasz egy problémát, ott három másik terem. Tarts ki, mert a nap végére rendeződhetnek a dolgok, és ha addig nem adod fel, lesz, aki értékeli majd a munkádat. 1Következő lap »
Bika

Napi horoszkóp: Kos
 
Bika - Napi horoszkóp

2 / 12 Napi horoszkóp: Bika

Egy váratlan helyzet eléggé megijeszthet, és mindent félretéve azonnal a megoldáson kezdesz el gondolkodni, de hamar kiderül, hogy az esetnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja, és fölöslegesen aggódtál olyan sokat miatta. Arra gondolj, hogy ez még mindig jobb, mintha tényleg nagy baj lett volna. 2Következő lap »
Ikrek

Napi horoszkóp: Bika
 
Ikrek - Napi horoszkóp

3 / 12 Napi horoszkóp: Ikrek

Amikor ma egy problémára megoldást találsz, úgy érezheted, hogy eddig nem láttad a fától az erdőt, és sokat aggódtál valami olyasmi miatt, ami valójában pillanatok alatt megoldható lett volna. A lényeg, hogy most már tovább léphetsz, és nem kell többé ezzel a kérdéssel foglalkoznod. Legközebb tapasztaltabb leszel. 3Következő lap »
Rák

Napi horoszkóp: Ikrek
 
Rák - Napi horoszkóp

4 / 12 Napi horoszkóp: Rák

Igyekezz ma a végére járni egy bürokratikus ügynek, amit már régóta halogatsz, még akkor is, ha nincs most kedved a sorban álláshoz vagy a papír töltögetéshez. A mai nap kedvez, hogy mindennel időben végezz, ha viszont halogatod a dolgot, lecsúszhatsz egy határidőről.

4Következő lap »
Oroszlán

Napi horoszkóp: Rák
 
Oroszlán - Napi horoszkóp

5 / 12 Napi horoszkóp: Oroszlán

Rossz kedvvel ébredhetsz, úgy érezheted, egyik napod olyan, mint a másik, és nincs már bennük semmi izgalom. Ha valóban így van, akkor tegyél róla, hogy legyen – csak rajtad múlik, hogy hogyan alakítod a hétköznapjaidat, és senki nem szólhat bele, ha ma egy kicsit másként csinálsz valamit, csak a saját kedvedért. 5Következő lap »
Szűz

Napi horoszkóp: Oroszlán
 
Szűz - Napi horoszkóp

6 / 12 Napi horoszkóp: Szűz

Próbáld ma megtalálni a belső békédet, mert a tudatalattid üzenni akar valami fontosat. Ha kell, jógázz egy kicsit, vagy igyál egy csésze teát a kedvenc lemezedet hallgatva, és hangolódj rá a gondolataidra, hagyd őket szabadon kalandozni, hogy oda vigyenek, ahová jutnod kell. 6Következő lap »
Mérleg

Napi horoszkóp: Szűz
 
Mérleg - Napi horoszkóp

7 / 12 Napi horoszkóp: Mérleg

Nagy dolgok múlhatnak ma egy beszélgetésen, de ne aggodalmaskodj, minél lazábban veszed a dolgot, annál nagyobb esélyed van a sikerre. Add önmagadat, beszélj őszintén az érzéseidről és a gondolataidról, és akkor senki számára nem lesz kétséges, hogy ezt a feladatot neked találták ki. 7Következő lap »
Skorpió

Napi horoszkóp: Mérleg
 
Skorpió - Napi horoszkóp

8 / 12 Napi horoszkóp: Skorpió

Próbálsz a segítségére lenni valakinek, de úgy tűnik, az illetőnek semmi nem elég jó, mindenben megtalálja a hibát és mintha csak kifogásokat keresne. Ne feledd, ha valaki önmagán nem akar segíteni, azt más nem tudja megmenteni, és ez már nem a te felelősséged. 8Következő lap »
Nyilas

Napi horoszkóp: Skorpió
 
Nyilas - Napi horoszkóp

9 / 12 Napi horoszkóp: Nyilas

Nem várt látogatót kaphatsz, és nem biztos, hogy ez örömmel tölt el, mert a vendég nem a legjobb pillanatban érkezik. Próbálj mégis nyitott maradni, ne döntsd el előre, hogy rosszul fogod érezni magadat, akkor akár még jól is alakulhatnak a dolgok. 9Következő lap »
Bak

Napi horoszkóp: Nyilas
 
Bak - Napi horoszkóp

10 / 12 Napi horoszkóp: Bak

Sokkal szívesebben foglalkoznál ma valami mással, mint amivel kénytelen vagy, de a kötelességeidet nem mondhatod le. Egy családtagod látogatása azonban felvidíthat, és így a munkaidő is gyorsabban telik majd. A társaságon és a hangulatodon sok minden múlik. 10Következő lap »
Vízöntő

Napi horoszkóp: Bak
 
Vízöntő - Napi horoszkóp

11 / 12 Napi horoszkóp: Vízöntő

Nagyon izgulsz ma valakiért, aki fontos a számodra, és nagy megmérettetés előtt áll. Úgy tűnhet, hogy ő sokkal lazábban veszi a dolgot, mint te, de ez csak a látszat. Lehet, hogy így próbálja csillapítani a saját szorongását – vigyázz, nehogy a saját drukkolásoddal jobban megijeszd. 11Következő lap »
Halak

Napi horoszkóp: Vízöntő
 
Halak - Napi horoszkóp

12 / 12 Napi horoszkóp: Halak

Valaki a környezetedben túl hangos, túl harsány, és ez neked már kellemetlen lehet. Úgy tűnik azonban, hogy az illető nem veszi a jeleket, és hiába próbálod csendre inteni. Légy türelemmel, te csak végezd a dolgodat, és ne hagyd, hogy jobban felbosszantson, mint amennyit az egész ügy érdemel.

Napi horoszkóp: Halak
Hirdetés

Hozzászólások

Kapcsolódó témák

Hírlevél

A hét legérdekesebb témái!