Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. december 1.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Segítőkészen állsz valakihez, és ez később még megtérül. Hamarosan neked is szükséged lesz a hasonlóan rugalmas hozzáállásra, és jól fog jönni, hogy van, aki a te oldaladon áll majd ebben a helyzetben.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Ne kerülgesd tovább a forró kását, ha valaki válaszokat szeretne, akkor azokat add meg neki. Minél tovább bonyolítod ugyanis a helyzetet, annál mélyebbre merülsz te magad is a hálóban, amiből nehéz lesz kikeveredni.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Fölöslegesen aggódtál, mert úgy tűnik, eddig a lehető legjobban alakulnak a dolgok. Lehet, hogy itt az ideje, hogy elkezdj bizalmat szavazni magadnak és a környezetednek, mert kiérdemelték.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Olyan valakivel találsz közös pontot, akivel nem is gondoltad volna. Lehet, hogy érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, mert gyorsan kiderülhet, hogy van közös kapcsolódási pont, és van közös cél is, amin dolgozhattok.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Nem érdemes sokat gondolkodni valamin, jobb, ha egyből a dolgok közepébe vágsz. Használd ki a kínálkozó lehetőségeidet, mert nem biztos, hogy valami jobb is fog jönni. Dolgozz abból, amid van.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Nyitott vagy és érdeklődő, ez pedig valaki mást is megnyerhet egy olyan ügynek, ami számodra különösen fontos. Ez lesz az a hozzáállás, ami elhozhatja neked a sikereket, tartsd meg továbbra is.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Most van talán a legnagyobb szükséged arra, hogy egy kicsit elvonulj és egyedül legyél a gondolataiddal. Figyelj a megérzéseidre és hallgass az ösztöneidre, mert ebből születhetnek a legjobb döntések.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Ne hagyj az utolsó pillanatra semmit, mert így olyan megoldások születhetnek, amelyek nem feltétlenül a legszerencsésebbek. Kövess olyan ütemtervet, amit ha kicsit feszítve is, de biztosan tudsz tartani.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nem baj, ha valaki más nem hisz benned, elég, ha te megbízol önmagadban. Legyél határozott, és ne hagyd, hogy bárki elbizonytalanítson az út során, mert ezzel akadályozhatod csak meg a sikereidet.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Olyan kihívásokkal találod szemben magadat, amelyek megkerülhetetlenek, és amelyeket mindenképpen le kell küzdened. Ne berzenkedj ez ellen, mert a jutalom sem marad majd el, és illeni fog a küzdelem mértékéhez.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Meglepő híreket kaphatsz valahonnan, de ha egy kicsit belegondolsz a dolgok alakulásába, kiderül, hogy nem is olyan beláthatatlanok ezek a következmények. Legközelebb már ügyesebben számítod ki a dolgokat.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Itt az ideje valami egészen új dologba kezdeni, különösen, ha úgy érzed, hogy valami már nem nyújt elég izgalmat a számodra. Keress új kihívásokat, mert ezzel új izgalmakat is feltárhatsz magad előtt.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus