Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. augusztus 28.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Itt az ideje lépni, de úgy érzed, még nem állsz készen a változásra. Az új terv akkor is létrejön, ha te nem vagy a részese, így a mostani állapot nem marad, de te lehet, hogy lemaradsz az újról.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Valaki megpróbál számon kérni rajtad valami olyasmit, amiről úgy érzed, csakis rád tartozik, és mindenképpen magadnak kell elszámolnod vele. Ha így érzel, nyugodtan mond is meg neki.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Próbálsz időben lépni, de úgy érzed, egyre szorosabbra zárul körülötted a hurok, nem tudod, mi tévő lehetnél, merre indulj tovább. Ne izgulj, mert amikor igazán kell, megérkezik majd a segítség.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Készen állsz arra, hogy megmérettesd magadat, még akkor is, ha tudod, hogy nem könnyű feladat előtt állsz. Viszont sokat dolgoztál, most már nem hagyod, hogy az utolsó pillanatban elússzanak a lehetőségeid.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

A végsőkig fokozódik a hangulat, úgy érezheted, hogy most már minden egyetlen lapon áll vagy bukik. Ez a helyzet azonban csak még izgatottabbá tesz, úgy érzed, a világot is ki tudod fordítani a sarkaiból.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Egyelőre nem akarod minden kártyádat kijátszani, van, amit a legvégső esetre tartogatsz. Ha minden kötél szakad, így még akkor is lesz hová nyúlnod, ha mások már azt hiszik, feladod.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Szeretnél egy kicsit eltávolodni a sok stressztől és a nyomástól, ami most rád nehezedik, de ha most nem teszel pontot egy ügy végére, azzal a későbbiekben megnehezíted a dolgodat. Tarts ki még egy kicsit.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Nem lehetsz ott egyszerre mindenhol, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fogod megpróbálni. Érzed magadban az erőt, és jobb, ha most semmi nem áll az utadba, mert sodor magával a lendület.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

A környezetedet meglepheti, milyen sok mindent vittél mostanában véghez, talán nem is hitték, hogy ennyi mindenre képes vagy. Lehet, hogy ezentúl kicsit más szemmel fognak rád nézni.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Nagy lépésre szánod rá magadat, és ha kicsit meg is ijeszt a dolog, amikor a szerelem vezérel, elég erősnek érzed magadat ahhoz, hogy szembenézz a kihívásokkal. Bármi jön is, állsz elébe.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Szeretnél mindenkinek megfelelni, de te is tudod, hogy a legfontosabb, hogy a saját terveidnek megfelelően haladj. Ne hagyd, hogy valaki eltérítsen a szándékaidtól, most, mikor olyan közel a cél.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Minél többet töprengesz valamin, annál biztosabb vagy abban, hogy mit kell tenned. Ha már nincsenek kétségeid, akkor ne gondolkodj tovább, hanem cselekedj, hiszen csak a saját idődet rabolod.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus