Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. május 4.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

A végsőkig feszíted a húrt, mert nagyon fontosnak tartasz valamit, de ne feledd, hogy te sem tudsz elviselni mindent. Ha kell, ismerd be, hogy szünetre van szükséged, és inkább lépj vissza kicsit.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Nem aggasztanak most annyira a teendőid, mint máskor szoktak, így pedig arra is lehetőséged van, hogy valóban élvezd a munkádat. Hagyj időt magadnak arra, hogy kiélvezd a feladatokat.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Jól haladsz a terveiddel, és még az is lehet, hogy ma egy kis lazítást is megengedhetsz magadnak. Ne akarj mindent egyszerre elintézni, jól teszed, ha hagyod magadban kicsit ülepedni a dolgokat.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Meglep, hogy milyen könnyen boldogulsz egy feladattal, amiről pedig azt gondoltad, hogy majd nehézséget fog okozni a számodra. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy többet is elvárj magadtól.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Romantikus hangulatba kerülsz, és alig várod, hogy átadhasd magadat ennek az érzésnek. Addig azonban még a végére kell járnod néhány feladatnak, mert csak ezek után tudsz ténylegesen lazítani.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Olyan téma kerülhet ma szóba, amiről határozott véleményed van, de lehet, hogy kellemetlenül éreznéd magadat, ha ezt ki is kellene fejtened. Azért ne hazudtold meg saját magadat.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Figyelj oda az egészségedre, mert az elmúlt napok sok energiát kivettek belőled, és még sok energiára lesz is szükséged a következő időszakban. Csak akkor boldogulsz, ha a legjobb formádban vagy.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Heves vitába keveredhetsz valakivel, ráadásul gyorsan be kell majd látnotok azt is, hogy a dolog talán nem is olyan lényeges. Lehet, hogy a büszkeségetek az, ami nem hagyja egyikőtöknek sem, hogy engedjen.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ismeretlen vizekre evezel, és ez egyúttal azt is jelenti, hogy nem használhatod azokat a módszereket, amik eddig segítettek a megoldások megtalálásában. Merj új megoldásokat keresni.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Egy nehéz helyzetben rájössz, hogy milyen sokat jelent neked az, hogy a párod kitart melletted. Becsüld meg, hogy számíthatsz rá, mert csak akkor marad ez így, ha érezteted is vele, hogy fontos neked.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Igyekszel úgy teljesíteni, hogy az mindenkinek megfeleljen, de ne feledd, hogy elsősorban a magad elvárásainak kell megfelelned. Először ezekről gondoskodj, és ha ezzel megvoltál, már jöhet a többi is.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Szeretnéd, ha végre egy kicsit magadra maradhatnál a feladataiddal, és a magad csendességében keresnéd a megoldásokat. Lehet, hogy mások csak segíteni akarnak, de nem igazán tudsz elmélyülni mellettük.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus