Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. szeptember 27.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Valami egyáltalán nem olyan, mint amilyennek hitted volna, és most olyan helyzetben lehetsz, amilyenre nem számítottál. Ne ijedj meg, mert lehet, hogy ez csak új lehetőségeket jelent majd a számodra.

5 dolog, amit a lelki egyensúlyért ígérhetsz magadnak az új évben Tovább »
Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Határozottnak kell lenned egy kérdésben, de szerencsére ez nem esik nehezedre, hiszen sohasem ijedtél meg a saját árnyékodtól. Most is tudod, hogy mit kell tenned a várad megvédése érdekében.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Merj új kihívásokat keresni, megmutatni, hogy mi az, amit tudsz, és készen állni az újabb kalandokra. Valaki egy olyan lehetőséget ajánl, amire nagy hiba lenne nemet mondani, és a szíved mélyén ezt te is érzed.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Egyik pillanatról a másikra kell döntened ebben a kérdésben, és most talán még jól is esik, hogy így alakulnak a dolgok. Nem bánod, hogy nem kell egy helyben toporognod és a válasz fölött őrlődnöd.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Szereted a szabadságot, de muszáj valamilyen rendszert vinni az életedbe, különben az energiáid szétforgácsolódnak. Ne hagyd, hogy elveszítsd a kontrollt a terveid megvalósítása felett.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Tisztában vagy vele, hogy mit szeretnél elérni, és nem is félsz megszerezni azt. Ez a határozottság másokat talán megijeszt, de ők még nem tudják, mire vagy képes, ha igazán akarsz valamit.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Sikerül végre magad mögött hagynod valamit, de ehhez az is kell, hogy elengedd magad, és megéld az ehhez kapcsolódó érzéseidet. Igyekezz ura maradni a helyzetnek, de ne félj gyengének mutatkozni.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai, nem kell, hogy mindig a helyzet magaslatán állj. A lényeg csak annyi, hogy mindig törekedj arra, hogy a lehető legjobbat hozd ki önmagadból.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Rosszul esik, ahogy valaki közeledik hozzád, úgy érzed, nem tisztességesek a szándékai. Ezt azonban nem tudhatod előre, és jól teszed, hogyha neki is adsz egy esélyt, lehet, hogy kellemesen fogsz csalódni.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Gondold át, hogy kiben bízol meg, és ki az, akit közel engedsz magadhoz, mert talán nem mindenki olyan, mint amilyennek mutatja magát. Adj teret az új kapcsolatoknak, de azért legyél óvatos.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Éppen időben érkezik egy lehetőség, amit már egy ideje keresel, és most minden körülmény ideális ahhoz, hogy meg is ragadd. Ne hagyd, hogy elmenjen melletted, mert később bánni fogod a dolgot.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nagy kő esik le a szívedről, amikor nem kell tovább cipelned egy régi terhet. Most, hogy végre megkönnyebbültél, más dolgokkal is tudsz majd foglalkozni, és nem lesz megkötve minden energiád.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek