Napi horoszkóp

2014 szeptember 17, szerda 0 |
Google+
Add a Startlaphoz
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
 

1 / 12 Napi horoszkóp: Kos

Fontos híreket tudhatsz meg, melyek következtében átértékeled néhány, a közelmúltban hozott döntésedet. Megbánnod nem kell semmit, hiszen a legjobb tudásod szerint cselekedtél, de lehet, hogy azt át kell gondolnod, hogy a jövőben hogyan jársz el.

Napi horoszkóp: Kos
 

2 / 12 Napi horoszkóp: Bika

A hét közepén egy kicsit kimerültnek, erőtlennek érezheted magadat, jól esne már pihenni egy kicsit. Próbálj beiktatni valamilyen testmozgást, szívj egy kis friss levegőt, ez segít, hogy visszatérjen az életkedved.

Napi horoszkóp: Bika
 

3 / 12 Napi horoszkóp: Ikrek

Olcsó húsnak híg a leve, tartja a mondás, és ezt te is megtapasztalhatod, amikor egy látszólag kedvező ajánlat miatt kell csalódnod. Ne feledd, amikor igazán fontos dolgokról van szó, talán megéri több időt és energiát befektetni.

Napi horoszkóp: Ikrek
 

4 / 12 Napi horoszkóp: Rák

Egyre jobban hajszolod magadat, hogy teljesítsd a kitűzött célokat, de ha nem tartasz néha pihenőt, akkor annak az egészséged láthatja kárát. Senki nem várja el, hogy belebetegedj a feladatokba, ha kell, tarts egy kis szünetet.

Napi horoszkóp: Rák
 

5 / 12 Napi horoszkóp: Oroszlán

Egy nagy levegővel, egyetlen lendületből esel túl a kellemetlen dolgokon, és ez után sokkal kipihentebbnek, megkönnyebbültnek érzed magad. Ne feledkezz meg azonban a kisebb teendőkről sem, mert ha felhalmozódnak, ezek is gondot jelenthetnek!

Napi horoszkóp: Oroszlán
 

6 / 12 Napi horoszkóp: Szűz

Valaki ujjat húz veled, de még nem tudja, hogy a szelíd külső milyen határozott belsőt takar. Amikor a saját terepeden vagy, senki sem állhat meg a küzdelemben ellened, és ezt te is tudod, így magabiztosan veszed fel a kesztyűt.

Napi horoszkóp: Szűz
 

7 / 12 Napi horoszkóp: Mérleg

Egyszerre sok dologra kell figyelned, és kicsit szétszórtnak érezheted magadat emiatt, de tudod, hogy egy darabig most így lesz majd minden, ezért igyekszed megszokni a helyzetet. Ha pozitív maradsz, gyorsabban felveszed majd a ritmust.

Napi horoszkóp: Mérleg
 

8 / 12 Napi horoszkóp: Skorpió

Valaki megpróbál ma megtéveszteni, hogy egy számára kedvezőbb döntést hozz, de te átlátsz a szitán. Rosszul jár, mert ha egyszerűen csak megkért volna, akkor talán szívesen segítettél volna neki, ezzel a kétszínűséggel azonban nálad nem sokra megy.

Napi horoszkóp: Skorpió
 

9 / 12 Napi horoszkóp: Nyilas

Tudod, hogy a külső nem minden, és ezért nem is az alapján ítéled meg az embereket. Ez ma különösen kapóra jön, mert kiderülhet, hogy nagy kincset találtál, aminek az értéke elsőre talán fel sem tűnt senkinek.

Napi horoszkóp: Nyilas
 

10 / 12 Napi horoszkóp: Bak

Lehet, hogy jobban teszed, ha most egy kicsit háttérbe húzódsz, mert minél jobban erőltetsz valamit, annál kevesebb az esély arra, hogy összejöjjön. Ha egy kis csend lesz az ügy körül, hirtelen mindenkinek hiányozni kezd majd a dolog.

Napi horoszkóp: Bak
 

11 / 12 Napi horoszkóp: Vízöntő

Sikerül egy kis plusz időt töltened a családod körében, és ez kifejezetten sok energiát ad, amire most nagy szükséged van. Egy beszélgetés során a jövőbeni terveidet is sikerül végre tisztábban látnod, mint korábban.

Napi horoszkóp: Vízöntő
 
Halak - Napi horoszkóp

12 / 12 Napi horoszkóp: Halak

Légy büszke arra, amit elértél, még akkor is, ha mások megpróbálják kisebbíteni az érdemeidet. Ha te úgy érzed, keményen dolgoztál, és elégedett vagy azzal, ahová jutottál, akkor ne hagyd, hogy az irigyek elkedvetlenítsenek.

Napi horoszkóp: Halak
Hirdetés

Hozzászólások

Kapcsolódó témák

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!