Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. július 29.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Megerősítést vársz valakitől, és nem érted, hogy miért nem kapod meg, amikor úgy érzed, te mindent megtettél az ügy érdekében. Lehet, hogy csak várnod kell még egy kicsit, de végül minden összevág majd.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Lassan itt az ideje pontot tenni valaminek a végére, és ezt te is pontosan érzed. Ha sikerül elszánnod magadat, nem is lesz olyan nehéz lezárni az ügyet, és új kezdetet nyitni valami felé.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Mindenkit a környezetedben lenyűgöz valami, te azonban úgy érzed, hogy neked ennél többre van szükséged, és nem látod, hogy mitől kellene hanyatt esned. Nem baj, ha egy kicsit kritikusabb vagy a többieknél.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Úgy érzed, hogy valaki ennél jobb munkát is végezhetett volna, de összességében mégis elégedett vagy az eredménnyel. Ne a hibákat keresd, hanem próbáld meg élvezni a kialakult helyzet eredményét.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Ennél többre számítottál valakitől, akiről viszont úgy tűnik, hogy lezártnak tartja a dolgokat. Ne feledd, hogy ha valami nem tetszik, te még mindig megmásíthatod a felállást, csak dolgoznod kell az ügyön.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Hiába fordítottál sok energiát valamire, úgy tűnik, változnak a dolgok, és már nem ez az elsődleges. Ne hagyd, hogy megijesszen, hogy ilyen gyorsan változnak a körülmények, próbáld felvenni te is a tempót!

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Ha valami igazán fontos, akkor arra fordítsd minden figyelmedet, mert ha szétszórt leszel, akkor nehezedre esik majd teljesíteni a követelményeket. Ha a problémára koncentrálsz, gyorsan meg is oldod majd.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Gondold végig, mi a helyes döntés, mert nem biztos, hogy az az, ami elsőnek annak látszik. Gondolj a hosszú távú következményekre is, és arra is, hogy ezek a döntések milyen hatással lesznek másokra.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Figyelj oda az egészségedre, és vigyázz egy kicsit jobban magadra, mert szükséged lesz az energiáidra. Különben is, semmi sem lehet olyan fontos, hogy a legdrágábbat kockáztasd érte.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Nem fogsz csalódni abban, akiben igazán megbízol, akár kockáztathatsz is egy kicsit, mert így is biztos lehetsz abban, hogy melletted fog állni. Ne feledd azért, hogy érdemes magadra is vigyáznod.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Hagyj magadnak egy kis pihenőt, és ne akarj mindent lendülettel megoldani. Van, amikor érdemes egy kicsit pihenni és átgondolni, hogy mi lesz a következő lépés, mielőtt helyből cselekszel.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Tisztában kell lenned azzal, hogy mit miért teszel, mert lehet, hogy később felülbírálod majd a saját döntéseidet. Ha ez a pillanat eljön, tudnod kell majd válaszokat adni a saját magadnak feltett miértekre.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus