Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. április 1.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Ideje egy kicsit más perspektívába helyezned a dolgokat, és csak azért, mert egy utat már kitapostál magadnak, még nem jelenti, hogy ezentúl azon kellene járnod. Az új tapasztalatok új eredményeket hozhatnak.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Nem jól indul a napod, zavarnak az emberek, és szinte mindenki idegesít, úgy érzed, elvonják a figyelmedet attól, amin dolgozni akarsz. Pedig csak egy kicsit kellene rugalmasabbnak és nyitottabbnak lenned, hogy megértsd az univerzum üzenetét.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Válaszút elé érkezel, és bár mindkét lehetőség izgalmas, azt tudod, melyik felé húz a szíved. Most már csak azt kell kitalálnod, hogy a környezeteddel hogyan fogadtasd el a döntésedet, és annak következményeit.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Olyan bókot kaphatsz ma valakitől, ami egész napra feldobhatja a hangulatodat, és az önbizalmadnak is jót tesz az ilyen dicséret. Ne feledd azonban, hogy az önbizalmad forrása nem másoktól jön, az mindig is ott volt benned.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Valaki felelősségre von valami olyasmiért, amiről nagyon nem szeretnél beszélni, de a téma már elkerülhetetlen. Legyél őszinte, és vállald a következményeket azért, amiért felelősnek érzed magadat, de ne többért.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Úgy érzed, másoknak jobb lehetőségeik adódtak, és így messzebbre is jutottak, míg neked abból kell kihoznod a legjobbat, amit a körülmények adtak. Ne becsüld le a cselekedeteid hatását!

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Alig várod, hogy egy régi barátságot feleleveníthess, és a találkozás mindkettőtöket felvillanyoz majd. Nem csak a régi emlékek kerülnek felszínre, új perspektívákat is kaphattok egymás inspirációiból.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Valaki mindenképpen segíteni akar megoldani egy problémádat, de te most egymagad akarsz szembenézni a kihívással. Értékeld az erőfeszítéseit, és úgy utasítsd vissza, hogy ne bántsd meg azzal.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Könnyen nevetnek rajtad azok, akiknek nem kell olyan kihívásokkal szembenézniük, mint neked, de ne feledd: míg ők a saját, szűk világukban élnek, téged a kihívások csak erősebbé tesznek, ezért nem is érdemes figyelned rájuk.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Amikor kiderül, hogy egy terved nem úgy alakul, ahogyan elképzelted, gyorsan másik megoldás után kezdesz kutakodni. Lehet, hogy ehhez fel kell tárnod néhány olyan dolgodat is, amit nem szívesen vállalsz, de az eredmény megéri majd.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Egy rossz mozdulatod is sokba kerülhet most, ha olyan területet érint, amire pedig sokáig próbáltál vigyázni. Az ilyen sebek mindig érzékenyebbek, de ez nem jelenti azt, hogy ezzel a kihívással ne tudnál megbirkózni.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

A látszat nem minden, mégsem árt arra is adni, mert lesznek, akik ez alapján fognak megítélni, és a véleményük néha sokat nyomhat a latba. Add meg nekik, amit ők akarnak, főleg, ha ezzel te magad is sokat nyerhetsz.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek

Mi a mai jóslatod?

Személyre szóló napi jóslat
Kérjük, add meg a születési dátumod:

Hírlevél

Iratkozz fel ingyenes heti hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb szépségápolási tippekről, egészséggel, szerelemmel, divattal és karrierrel kapcsolatos híreinkről!

Ne maradj le nyereményjátékainkról sem, legyél te a következő, akit megajándékozunk!