Napi horoszkóp

2014 augusztus 2, szombat 0 |
Google+
Add a Startlaphoz
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
 

1 / 12 Napi horoszkóp: Kos

Sok mindent terveztél a hétvégére, de úgy tűnik, amikor végre időd lenne, akkor energiád nem akad. Ne hajszold túl magadat, inkább engedélyezz magadnak egy kis pihenőt, lehet, hogy erre most nagyobb szükséged van.

Napi horoszkóp: Kos
 

2 / 12 Napi horoszkóp: Bika

Úgy érzed, minden terved felborul, semmivel nem végzel időben, és ez nagyon frusztrálóan hat rád. Próbálj megnyugodni, és inkább engedj el néhány feladatot, hogy a legfontosabbakkal biztosan végezz.

Napi horoszkóp: Bika
 

3 / 12 Napi horoszkóp: Ikrek

Ideje egy kis időt a családodra és a barátaidra fordítani, mert ezek a kapcsolatok sem tartanak ki örökké, ha nem fektetsz beléjük energiát. A szeretteid persze megértik, ha átmenetileg elfoglalt vagy, de ez nem lehet mentség arra, hogy elhanyagold őket.

Napi horoszkóp: Ikrek
 

4 / 12 Napi horoszkóp: Rák

Izgatott vagy egy hétvégi program miatt, de vigyázz, mert ha túlságosan mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez, akkor csalódott leszel, és a dolgok a visszájukra sülhetnek el. Ne feledd, hogy ennek a napnak a lazításról kell szólnia.

Napi horoszkóp: Rák
 

5 / 12 Napi horoszkóp: Oroszlán

Jó a kedved, és ezt mások is érzik, ma semmi nem jelenthet számodra komolyabb nehézséget, hiszen azonnal megtalálod a motivációt minden kihíváshoz, és a pozitív energiád abban is segíthet, hogy elrendezz egy régóta függőben lévő kapcsolatot.

Napi horoszkóp: Oroszlán
 

6 / 12 Napi horoszkóp: Szűz

Ideje a végére járni néhány dolognak, amivel kapcsolatban régóta visszás érzéseid vannak. Lehet, hogy a válaszok, amiket kapsz, először nem fognak tetszeni, de ha már legalább tudod, hogy mivel állsz szemben, akkor könnyebb lesz megoldást is találni.

Napi horoszkóp: Szűz
 

7 / 12 Napi horoszkóp: Mérleg

Valaki megpróbál visszaélni a jóindulatoddal, de szerencsére, ha a szükség úgy kívánja, képes vagy a sarkadra állni, és kimondani a véleményedet. Lehet, hogy így sem tudsz teljes győzelemmel kikerülni a kényes helyzetből, de mindenképpen olcsóbban megúszod majd a bajt.

Napi horoszkóp: Mérleg
 

8 / 12 Napi horoszkóp: Skorpió

Sok az energiád, ezért néha szívesen besegítesz másoknak is, de ez nem jelenti azt, hogy a saját szabadidődet is hajlandó vagy teljes egészében feláldozni valaki lustasága miatt. Ne hagyd, hogy visszaéljenek a jó indulatoddal.

Napi horoszkóp: Skorpió
 

9 / 12 Napi horoszkóp: Nyilas

Igyekszel valakinek a kedvében járni, de úgy tűnik, semmi nem elég jó. Talán jobb, ha most egy kicsit saját magadra koncentrálsz, és megpróbálod az elégedettség érzését önmagadban megkeresni. Ha ez megvan, másokkal is javul majd a viszonyod.

Napi horoszkóp: Nyilas
 

10 / 12 Napi horoszkóp: Bak

Olyasmire vágysz, amiről tudod, hogy nem lehet a tiéd, de ha mélyen magadba nézel, talán kiderül, hogy valójában nincs is rá szükséged. Ne emészd magadat fölöslegesen, elég megvalósítható kitűzött cél van előtted, amiért tehetsz is valamit.

Napi horoszkóp: Bak
 

11 / 12 Napi horoszkóp: Vízöntő

Minden csak nézőpont kérdése, és amiben más kudarcot lát, te ott észreveheted az újrakezdés lehetőségét. Ha nem légvárakat építesz, hanem valóban teszel is valamit azért, hogy a kreatív elképzelés megvalósuljon, akkor sokat nyerhetsz ebből az ötletből.

Napi horoszkóp: Vízöntő
 
Halak - Napi horoszkóp

12 / 12 Napi horoszkóp: Halak

Egy újra és újra kiújuló konfliktus közepén találhatod magadat, és ez beárnyékolhatja a hétvégédet, amit pedig a pihenésre szerettél volna fordítani. Ne akarj minden vitás kérdést megoldani, néha jobb, ha egyszerűen csak kisétálsz abból a helyzetből, amiben nincs semmi keresnivalód.

Napi horoszkóp: Halak
Hirdetés

Hozzászólások

Kapcsolódó témák

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!