Napi horoszkóp

2014 április 19, szombat 0 |
Google+
Add a Startlaphoz
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
 
Kos - Napi horoszkóp

1 / 12 Napi horoszkóp: Kos

Szereznél egy kicsit elvonulni a világtól és a belső gondolataidra figyelni, hogy rendbe tegyél néhány érzelmet, de úgy tűnik, a környezeted nem igazán érti, mire van most szükséged. Ha tényleg nagy a baj, akkor ne hagyd őket cserben, de ha a megoldás várhat, akkor engedélyezz egy kis pihenőt magadnak. 1Következő lap »
Bika

Napi horoszkóp: Kos
 
Bika - Napi horoszkóp

2 / 12 Napi horoszkóp: Bika

Légy ma nagyon óvatos, amikor ígéreteket teszel, mert talán olyasmire adhatod a szavadat, amiért nem tudsz kezeskedni, és ezt később nagyon bánod majd, hiszen rosszul viseled, ha meg kell másítanod a véleményedet, vagy csalódást kell okoznod valakinek.

2Következő lap »
Ikrek

Napi horoszkóp: Bika
 
Ikrek - Napi horoszkóp

3 / 12 Napi horoszkóp: Ikrek

Csendes megfigyelője vagy most az eseményeknek, nem akarsz beavatkozni, és ezt egyelőre jól is teszed, mert hamarosan olyan részletek láthatnak napvilágot, amelyek egyértelművé teszik, hogy bölcs döntés volt nem adni a nevedet egy ilyen dologhoz. 3Következő lap »
Rák

Napi horoszkóp: Ikrek
 
Rák - Napi horoszkóp

4 / 12 Napi horoszkóp: Rák

Családi körben töltöd a hétvégét, és noha az összejövetel nem lesz minden konfliktustól mentes, mégis úgy érzed, feltöltődsz a szeretteid körében. Ha nézeteltérések adódnak, próbálj távol maradni tőlük, mert ugyan csak a békítő szerepében lépnél be, végül te lehetsz mindenki haragjának a tárgya. 4Következő lap »
Oroszlán

Napi horoszkóp: Rák
 
Oroszlán - Napi horoszkóp

5 / 12 Napi horoszkóp: Oroszlán

Nem akarsz olyasmit tenni, ami ellenkezik az elveiddel, még akkor sem, ha ez közelebb vihetne a céljaidhoz. Ha önmagad maradsz, talán nehezebb utat fogsz járni, de végül tiszta szívvel, becsületesen éred majd el a célodat, és nem marad keserű íz a szádban. 5Következő lap »
Szűz

Napi horoszkóp: Oroszlán
 
Szűz - Napi horoszkóp

6 / 12 Napi horoszkóp: Szűz

Olyasmit tudhatsz meg valakiről, amit nem akartál tudni, úgy érzed, ez a dolog nem rád tartozik, és most kellemetlenül érzed magadat, mert nem tudsz mit kezdeni a hallott információval. Elfelejteni most már nem tudod a híreket, legjobb, ha csak tudomásul veszed őket, és nem rágódsz tovább rajtuk. 6Következő lap »
Mérleg

Napi horoszkóp: Szűz
 
Mérleg - Napi horoszkóp

7 / 12 Napi horoszkóp: Mérleg

Sok érzelmi energiát fektetsz egy olyan kapcsolatba, amellyel kapcsolatban vannak fenntartásaid. Ha nem vagy biztos az önmagad, vagy a másik érzelmeiben, akkor talán érdemes most tartalékra tenni a dolgokat, kicsit visszavonulni, és másba fektetni átmenetileg a lelkesedésedet. 7Következő lap »
Skorpió

Napi horoszkóp: Mérleg
 
Skorpió - Napi horoszkóp

8 / 12 Napi horoszkóp: Skorpió

A mai nap tökéletes alkalom lehet az utazásra, így ha nem is tervezted, akkor is érdemes egy utolsó pillanatos kis kiruccanást tenni valahová, mert most különleges élményekkel lehetsz gazdagabb. A tapasztalat talán abban is segít, hogy lezárj egy régi, fájdalmas és szűnni nem akaró szerelmi sebet. 8Következő lap »
Nyilas

Napi horoszkóp: Skorpió
 
Nyilas - Napi horoszkóp

9 / 12 Napi horoszkóp: Nyilas

Nagy célokat jelöltél ki magad elé, de ne feledd, hogy a végső tervhez kis lépésekben vezet az út. Örülj az apró sikereknek is, mert végül ezek vezetnek majd el a megoldáshoz, és mert ezekért is keményen megdolgoztál. Egyelőre nem dőlhetsz hátra, de azért meg van az okod az ünneplésre. Ne légy túl szigorú önmagadhoz! 9Következő lap »
Bak

Napi horoszkóp: Nyilas
 
Bak - Napi horoszkóp

10 / 12 Napi horoszkóp: Bak

Szeretnéd, ha a lelkesedésed valami iránt másokra is átragadna, de úgy tűnik, egyedül maradtál a hozzáállásoddal, és a környezeted talán nem érti, miért tartasz ilyen fontosnak valamit, ami nem hoz anyagi hasznot. A valódi érték azonban nem fejezhető ki pénzben, ezt te nagyon is jól tudod. 10Következő lap »
Vízöntő

Napi horoszkóp: Bak
 
Vízöntő - Napi horoszkóp

11 / 12 Napi horoszkóp: Vízöntő

Egy váratlan látogatás fenekestül felboríthatja nem csak a napodat, de az eddigi terveidet is, mivel más megvilágításba helyez dolgokat. Ne feledd, hogy amíg valaki mástól függsz, addig kénytelen vagy a kedvéért néha olyan dolgokat is megtenned, amihez nem fűlik a fogad. 11Következő lap »
Halak

Napi horoszkóp: Vízöntő
 
Halak - Napi horoszkóp

12 / 12 Napi horoszkóp: Halak

Egy kis lustálkodással telik a nap, az este viszont izgalmas programokat tartogat. A városban csak úgy pezseg az élet, és te alig várod, hogy belevesd magad a forgatagba. Sugárzó energiád és ragyogó személyiséged ma senkinek nem kerüli el a figyelmét, és talán valaki olyannak is megakad rajtad a szeme, aki a te érdeklődésedet is felkelti.

Napi horoszkóp: Halak
Hirdetés

Hozzászólások

Kapcsolódó témák

Hírlevél

A hét legérdekesebb témái!