Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. április 18.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Ha úgy érzed, olyan útra léptél, ami olyan helyekre vezet, amiket nem akarsz még megtalálni, és kicsit tovább élveznéd a kalandozást, akkor ma remek lehetőség adódik arra, hogy tegyél egy kis kitérőt, és új helyekre lépj.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Olyan sok lehetőséged adódik ma, hogy hirtelen nem is tudod, melyiket válaszd, és attól félhetsz, lemaradsz valamiről. Minden programban talán nem tudsz részt venni, de a legjobbakat választod majd.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Minél gyorsabban szeretnél letudni valamit, annál nagyobb az esély rá, hogy valami olyan hiba csúszik a számításaidba, ami meghosszabbítja a várakozást. Inkább haladj lépésről lépésre, és szánj időt a megvalósításra.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Itt az ideje befelé fordulni egy kicsit, és megnézni, mi is az, ami igazából aggaszt, és mik azok a dolgok, amelyek valóban boldoggá tesznek. Ha megtaláltad a valódi válaszokat, azok mentén rendezd a dolgokat.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

A megoldás a gondjaidra egy karnyújtásnyira hever tőled, neked csak észre kell venned a lehetőséget. Ha nem hagyod, hogy a félelem eluralkodjon rajtad, akkor észreveszed, mihez nyúlhatsz segítségért.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Nem gondolkodik mindenki egyformán, de ezek a különbségek tehetik izgalmasabbá az életet. Ne próbáld meg elkerülni őket, és ha nem is azonosulsz velük, próbálj többet megtudni róluk, mert ezzel is fejlődhetsz.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Segítségért fordulsz valakihez, akiben megbízol, és most sem kell csalódnod. Lehet, hogy csak arra van szükséged, hogy beszélhess valakinek a gondjaidról, és máris elég erősnek érzed majd magadat a megoldáshoz is.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Valaki keresi a hozzád vezető utakat, és ha megtalálná, komoly sikereket érhetnétek el együtt, de te elzárkózol, és így talán nem is veszed észre, hogy meg akar találni. Meg kell nyitnod a kapukat az újdonságok előtt.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Változások történnek az életedben vagy a környezetedben, és ezt baljós előjelként élheted meg. Pedig ami most ijesztőnek tűnik, talán egy olyan úton indít el, amit ha nem is könnyű járni, a valódi céljaidhoz vezet.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Szeretnél egy kicsit elvonulni a világból, ugyanakkor arra is vágysz, hogy tudd, mi zajlik körülötted, és részese lehess az eseményeknek. Nem kell, hogy a kettő kizárja egymást, csak gondold meg, mi az, amit beengedsz az életedbe.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Kicsit tartottál a mai nap kihívásaitól, de végül minden a terveid szerint alakul, és elégedettséggel tölt el, hogy meg tudtál felelni nem csak mások, de a magad elvárásainak is.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Valaki csak azt nézi, hogy hol tudna belekötni abba, amit csinálsz, de az ilyesmivel nem érdemes foglalkozni, hiszen a keserű embereket te sem teheted boldoggá, de ha sokat rágódsz miattuk, te is keserűvé válhatsz.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek

Mi a mai jóslatod?

Személyre szóló napi jóslat
Kérjük, add meg a születési dátumod:

Hírlevél

Iratkozz fel ingyenes heti hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb szépségápolási tippekről, egészséggel, szerelemmel, divattal és karrierrel kapcsolatos híreinkről!

Ne maradj le nyereményjátékainkról sem, legyél te a következő, akit megajándékozunk!