Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. február 12.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

El kell döntened, hogy kiben bízol meg, és ki az, aki nem érdemli meg a bizalmadat. De ne feledd, hogy egyik kategória sem megmásíthatatlan, ha valaki megérdemli, megváltoztathatod róla a véleményedet.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Ne hagyd, hogy valaki letörje az önbizalmadat! Valójában csak azért áskálódik, mert megijesztik a sikereid és a magabiztosságod, és ezzel próbál meg győzelmet aratni fölötted. Csak akkor sikerül, ha hagyod.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Sok mindenről hajlandó vagy lemondani a cél érdekében, de felismered azokat a helyzeteket, amikor meg kell húznod a határt. Ne engedd, hogy valaki ezeket felülírja, mert magadnak ártasz vele.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Te is érzed, hogy valakit el kell engedned az életedből, de nem vagy biztos abban, hogy erre már készen állsz. Ne feledd, hogy amíg nem teszed ezt meg, addig te magad sem fogsz tudni továbblépni.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Szükséged van egy kis kikapcsolódásra, és ezzel nincs is semmi gond. Ha nem ártasz a dologgal senkinek, és ha nem kell megszegned a saját szabályaidat, akkor ne félj új utak felé nyitni.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Valaki olyan szabályokat állít fel, amiket nem egyszerű betartani, de te is hiszel abban, hogy ezek végül megtérülnek, ezért mindent megteszel, hogy követni tudd őket. A siker érdekében együtt kell működnötök.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Készen állsz arra, hogy felülírd az elképzeléseidet, ha valaki alapos indokot tud felhozni erre. Nem hagyod eltörölni az elképzeléseidet, de rugalmas vagy, és nyitott az új megvilágításra.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Nem szeretsz szívességet kérni, de lehet, hogy most mégis kénytelen leszel. Ne csinálj túl nagy ügyet a dologból, időnként mindenkivel előfordul, hogy másokhoz kell fordulnia valamiért.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Meg kell tanulnod meglátni a jó dolgokat a kudarcokban is, hiszen mindegyikből tanulhatsz valami újat. Ne feledd, hogy az élet iskolájában ismételni nem szégyen, ha utána jobb osztályba kerülhetsz.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Valaki szeretne jobban megismerni, de te még nem vagy biztos abban, hogy készen állsz a nyitásra. Hagyj időt magadnak, de ne feledd, hogy neki is joga van úgy dönteni, hogy nem vár tovább rád.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Próbálsz egyensúlyozni a múlt és a jövő között, és nem megtagadni azt, aki voltál, de egyenesen afelé haladni, aki lenni szeretnél. Ezt csak úgy teheted meg, ha a jelenben őszinte és határozott leszel.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Vannak dolgok, amiket érdemes szem előtt tartani, és nem elfelejteni, de a mai napon olyan sok minden történik, hogy nem lesz könnyű listát írni a dolgokról. Azt tartsd észben, ami számodra legfontosabb.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus