Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Tudod, hogy sokat kockáztatsz, de úgy érzed, most ez a legjobb út, amit választhatsz. Bízz a megérzéseidben, és ne hagyd, hogy valaki minden energiádat feleméssze, mert akkor nem marad erőd boldognak lenni.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Úgy érzed, valaki sokkal magabiztosabb bizonyos dolgokat illetően, mint kellene, de lehet, hogy ez a magabiztosság ad neki többlet erőt. A kérdés már csak az, hogy mire használja ezt az erőt - figyelj oda erre.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Meglep, hogy valakivel mennyire jól el tudsz beszélgetni egy dologról, pedig azt hitted, hogy egészen más állásponton vagytok. Ha nem is értetek egyet teljes egészében, tudtok új dolgokat mondani egymásnak.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Amikor kezd forró lenni a talpad alatt a talaj, és már éppen komolyan megijednél, akkor találsz megoldást a gondjaidra, és még ha kicsit fájdalmas is lesz a dolog, komolyabb baj nélkül megúszod a dolgot.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Szívesebben választanád a mókásabb utat, de most nem akarsz kockáztatni, biztosra mész, és ez néha unalmas megoldásokat jelent. Hajlandó vagy engedni az elképzeléseidből, ha ez azt jelenti, hogy megvédhetsz valakit, aki fontos neked.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Meghoztál egy fontos döntést, és arra is készen állsz, hogy ehhez tartsd magadat, de szeretnéd, ha cserébe biztosítékot kapnál arra, hogy megéri a dolog az áldozatot. Jogos az elvárásod, ezért nyugodtan kérd ezt.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Néha neked is szükséged van egy kis pihenőre, hagynod kell, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek, és a kapkodás helyett egy biztosan választott úton haladhass tovább. Adj időt magadnak a döntésre, mert nem lesz egyszerű.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Egy hibát helyrehozni nem lehetetlen, de ha a legtöbb energiádat arra fordítod, hogy elkendőzd a bajt, ahelyett, hogy szembenéznél vele, azzal csak több kárt csinálsz, amit még nehezebb lesz megoldani.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nem egyszerű uralkodni az érzéseiden, és lehet, hogy most nem is kell. Néha az a legegészségesebb, ha kiengeded magadból a boldogságot vagy a bánatot, és így te is fel tudod dolgozni a dolgokat.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

El kell fogadnod, hogy van, amin nem tudsz változtatni, de még így is jobb tudni az igazságot, mint a sötétben tapogatózni. Készen kell állnod arra, hogy bármit is ad az élet, azzal kell dolgoznod.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Meg kell tanulnod, hogyan beszélj az érzéseidről, hogyan tárd fel őket azok előtt, akik igazán fontosak neked. Nem zárkózhatsz örökre el, mert így nem csak a szeretteidet, magadat is magányra ítélnéd.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nem könnyű dolog számodra megbízni valaki olyanban, akit még alig ismersz, de a boldogság érdekében néha kockáztatni kell. Legyél őszinte, és bízz abban, hogy a másik is az veled, mert így a lehető legjobban alakulhatnak a dolgok.


Kapcsolódó cikkek