Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. október 11.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Egy váratlan esemény arra késztethet, hogy átgondold a lehetőségeidet, és kiderülhet, hogy eddig talán egészen rossz úton haladtál. Sosem késő változtatni, és ne érezd magadat rosszul azért, mert tanultál valamit.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Valaki kihasználja a gyengeségedet, és hogy van, amire nem tudsz nemet mondani. Lehet, hogy itt az ideje megacélozni magadat, különben nem sok jóra számíthatsz a közeljövőben. Most keménynek kell lenned.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Fordul a kerék, és te egy olyan helyzetben találhatod magadat, ami teljesen fejre állít mindent, amiben eddig hittél. Ez elsőre ijesztőnek tűnhet, de ha adsz magadnak egy kis időt, minden a helyére rázódik.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Várd ki a dolgok végét, mielőtt véleményt mondasz, mert könnyen kiderülhet, hogy valami egészen más, mint aminek te gondoltad. Ha pedig már kimondtál valamit, akkor azt nem lehet visszaszívni.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Ne vállalj olyan feladatokat, amiket nem tudsz teljesíteni, még akkor sem, ha valaki megpróbál nyomást gyakorolni rád. Jobb most felvállalni egy konfliktust, mint sokáig kerülgetni, és végül mégis megvívni azt.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Azt hiszed, végre túl vagy egy problémán, de a kérdés újra és újra visszatérhet. Ne hagyd, hogy megint magába szippantson a dolog, főleg, ha van körülötted olyasmi, amit te is jobban élveznél.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Nem baj, ha nem alakul mindig minden a terveid szerint, mert az új helyzetekből is sokat tanulhatsz. Próbáld ezekben is megállni a helyedet, és kellemes meglepetésekre számíthatsz önmagaddal kapcsolatban.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Kellemetlenül érzed magadat, mert úgy tűnik, hogy valaki érted tesz meg valamit, amit viszont nem biztos, hogy te is szeretnél. Döntsd el, hogy te melyik irányba haladnál, és ne kérj ennél többet.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Soha nem késő új alapokra helyezni egy kapcsolatot, de ne feledd, hogy ennek csak akkor van értelme, ha mindketten akarjátok ezt. Ha az egyikőtökben kétségek merülnek fel, nem biztos, hogy megéri a dolog.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Valaki keresetlen őszinteséggel mondja meg a véleményét, és ez rosszul érinthet téged. Ne vedd túlságosan magadra a dolgot, és főleg ne hagyd, hogy emiatt ne tudd élvezni a kiérdemelt sikeredet.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Van valaki, akire mindig számíthatsz, és aki most is melletted van, de lehet, hogy egy olyan útra próbál terelni, amire nem szívesen lépsz. Gondold át, hogy érdemes-e megfogadni a tanácsát.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nem minden az, aminek elsőnek látszik, és lehet, hogy ha ezt az elvet követed, akkor valami egészen téves útra vihet. Fogadj ma mindent egy kis kétkedéssel, mielőtt fejest ugrasz bele.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus