Napi horoszkóp

2014 július 25, péntek 0 |
Google+
Add a Startlaphoz
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
 

1 / 12 Napi horoszkóp: Kos

A biztos utat választod, és inkább másokat követsz most, mert nem érzed még elég magabiztosnak magadat. Nincs azzal baj, ha hagysz időt a tanulásra, mielőtt a saját utadra lépsz, csak vigyázz, hogy a bizonytalanság később ne tartson vissza.

Napi horoszkóp: Kos
 

2 / 12 Napi horoszkóp: Bika

Szeretnéd érzelmileg függetleníteni magadat valamitől, ami visszatart a jobb teljesítménytől és a hatékonyabb munkától. A függőség valóban káros lehet, de azért ne akarj teljesítménycentrikus robottá válni – olyanra is szükség van, ami megédesíti az életedet.

Napi horoszkóp: Bika
 

3 / 12 Napi horoszkóp: Ikrek

Nem biztos, hogy egyet értesz valakinek a módszereivel, amiket rád erőltet, és csak ideig-óráig tudod türtőztetni magadat, hamarosan kiállsz a saját véleményed mellett, még akkor is, ha ez konfliktust jelent.

Napi horoszkóp: Ikrek
 

4 / 12 Napi horoszkóp: Rák

Nem biztos, hogy számodra is azok az igazán fontos dolgok, amik másoknak is, éppen ezért nem szereted, ha olyasmit kérnek rajtad számon, amiről te úgy érzed, nincs is rá szükséged. Kövesd a magad értékeit, akkor nem fogsz csalódni sem.

Napi horoszkóp: Rák
 

5 / 12 Napi horoszkóp: Oroszlán

A jó dolgok múlandóak, ezért addig kell kiélvezned őket, amíg elérhetőek, mert könnyen lehet, hogy a pillanat gyorsan tovaszáll, és később már hiába szánnál rá időt, nem tudod visszahozni az elmulasztott lehetőséget.

Napi horoszkóp: Oroszlán
 

6 / 12 Napi horoszkóp: Szűz

Próbálsz motiválni valakit, akiben nagy lehetőségeket látsz, de te nem cselekedhetsz helyette, ezért a legtöbb, amit tehetsz, hogy bátorítod. Ha ez nem elég, ne légy csalódott, hiszen a többi már nem a te felelősséged, ne vedd túlságosan magadra a dolgot.

Napi horoszkóp: Szűz
 

7 / 12 Napi horoszkóp: Mérleg

Jól jönne most egy kis plusz energia, mert sok feladat szakadt egyszerre a válladra, és nincs kéznél senki, aki segíthetne. Szerencsére rövid távon jól teljesítesz nyomás alatt, és most is bebizonyítod, hogy helyt tudsz állni.

Napi horoszkóp: Mérleg
 

8 / 12 Napi horoszkóp: Skorpió

Egy fontos beszélgetésre kerülhet ma sor, ami komoly érzelmeket kavar fel, de csak akkor lehet sikeres, ha minden résztvevő túl tud lépni ezen, és képes lesz nyugodt maradni. Ne csak hallgassátok egymást, figyeljetek is, akkor közös nevezőre fogtok jutni.

Napi horoszkóp: Skorpió
 

9 / 12 Napi horoszkóp: Nyilas

Nem könnyű belátni, amikor a terveidet az anyagiak vágják derékba, főleg, ha úgy érzed, hogy te minden tőled telhetőt megtettél. Végleg lemondani azonban nem kell a céljaidról, talán csak egy kicsit tovább kell várnod a megvalósításukra.

Napi horoszkóp: Nyilas
 

10 / 12 Napi horoszkóp: Bak

Az első alkalmak mindig a legédesebbek, aztán az újdonság varázsa idővel megkopik, de te pontosan tudod, hogy ez nem jelenti azt, hogy mindent másra kell cserélned, csak azt, hogy más szemmel kell nézned a már meglévő értékeidre.

Napi horoszkóp: Bak
 

11 / 12 Napi horoszkóp: Vízöntő

A környezeted nehezen fogadja el, hogy neked most kicsit magadra kell koncentrálnod, és a sajáőt dolgaidat kell rendbe tenned, mert emiatt kevesebb energiád marad rájuk. Próbáld megteremteni az egyensúlyt, és ne aggódj, aki igazán fontos, az meg fogja érteni a helyzetet.

Napi horoszkóp: Vízöntő
 
Halak - Napi horoszkóp

12 / 12 Napi horoszkóp: Halak

Egyre jobban ég a lábad alatt a talaj, már mennél, de nem akarsz addig tovább lépni, amíg a teendőidet el nem végezted. Próbáld meg nem siettetni magad, mert a feszültség megbénít,és csak még lassabban haladsz majd.

Napi horoszkóp: Halak
Hirdetés

Hozzászólások

Kapcsolódó témák

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!