Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. október 21.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Álmosan indul a reggel, de egy nem várt esemény hamarosan kitörli az álmot a szemedből. A helyzetet csak úgy tudod uralni, és a problémára csak akkor találsz megoldást, ha teljesen, minden gondolatoddal a helyszínen vagy.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Szoros határidőket kell tartanod, ami másokra talán nyomasztóan hatna, téged viszont motivál a dolog, mert meglátod a kihívást a helyzetben. Elsősorban magadnak bizonyítasz most, ezért is teszel meg minden tőled telhetőt a sikerért.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Hosszú út áll mögötted, és alig várod, hogy végre megpihenj kicsit. Szerencsére ma lesz lehetőséged valaki olyannal beszélgetni, aki megérti a gondolataidat, és aki mellett végre feltöltődhetsz, hogy legyen erőd a további kalandokhoz.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Izgalmas kihívást kapsz, amire érzed, hogy nem lehet nemet mondani, ugyanakkor picit félsz is, mert nem tudod, hogy képes leszel-e megbirkózni a feladattal. A puding próbája az evés, amíg nem teszed próbára magadat, nem is ismerheted meg az erődet.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Valaki egy apró, ámde kitartó kellemetlenséggel már kezd az idegeidre menni, és attól tartasz, idővel olyasmit mondhatsz neki, amit magad is megbánsz. Az elfojtott indulatok helyett jobb, ha leültök beszélni egymással.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Csak jót akarsz valakinek, de nem minden alakul a terveid szerint, és ez nemcsak azt töri le, akinek segíteni akartál, de benned is csalódást kelthet. Aggodalomra azonban semmi ok, hamarosan j9n egy újabb lehetőség, ahol mindketten bizonyíthattok.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Attól tartasz, olyan társaságba kerültél, ami nem vet kifejezetten jó fényt rád, és félsz, hogy miattuk a te hírneved is sérül. Azonban, amíg te hozod a tőled megszokott és elvárt színvonalat, addig senki nem mossa össze a neveteket.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Izgalomra, nagy kalandra vágysz, és ma lehetőséged is adódik arra, hogy fejest ugorj a dologba. Ha az utolsó pillanatban nem ijedsz meg, akkor értékes tapasztalatokra tehetsz szert egy olyan környezetben, ami sok új dologra megtanít.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Vannak jól bevált kitaposott utak, de te nem ezeket akarod járni. Ha a magad módszerét követed, talán nem lesz olyan könnyű a dolgod, és talán nem is kapod meg azt a megbecsülést, mint amit a többiek, de biztos lehetsz benne, hogy valami új dolgot hozol létre.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Éppen az utolsó pillanatban csapsz le egy kedvező ajánlatra, de félsz, hogy az átgondolásra és a megvalósításra már nem lesz időd. Ha tényleg úgy érzed, hogy most nem tudnád a legjobb döntést meghozni, akkor talán jobb, ha elengeded ezt a dolgot.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Szeretnél te is pihenni egy kicsit, de úgy tűnik, erre nincs lehetőséged. Amint egy picit engednéd enyhülni a nyomást, valaki máris ott terem, hogy kihasználja a támadási felületet. Egy kicsit még ki kell tartanod, ha meg szeretnéd védeni a sikereidet.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Egy régi barátoddal folytatott beszélgetés nyithatja ma fel a szemedet, és megoldást találhatsz egy régi problémára. Ehhez azonban meg kell teremtened a kapcsolatot, és úgy kell beszélnetek egymással, mint régen.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek