Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. június 28.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Ne vegyél túlságosan a szívedre mindent, mert nem ellened irányulnak a dolgok, akkor sem, ha esetleg úgy érzed, hogy valami nem segíti elő a terveidet. Próbálj türelmes lenni, és meglátni a lehetőségeket.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Ha valaki most belép az életedbe, akkor annak megvan a maga oka. Lehet, hogy valamit tanulnod kell tőle, vagy fel kell ismerned egy helyzetet, de az biztos, hogy érdemes nyitottnak maradnod.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Úgy érzed, nem abba az irányba mozdultál el, amelyikbe szerettél volna, de még van időd arra, hogy ezt átgondold, és ha megváltoztatod a véleményedet, ne félj visszafordulni, és új utakat keresni.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Váratlan helyzetbe kerülsz, és nem tudod, hogy hogyan kellene reagálnod erre. Próbáld megérteni, hogy mások mit miért tettek úgy, ahogyan, és akkor azt is megtalálod, mi a te szereped itt.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Szeretnél felrázni egy kicsit a dolgokat magad körül, és azt szeretnéd, ha az energiád másokra is átragadna. Nem lesz nehéz dolgod, mert olyan energikus vagy, hogy azt nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Bármekkora is legyen a baj, a családodra mindig számíthatsz, és ők mindig ott lesznek melletted, hogy megmutassák, van kire támaszkodnod. Ne félj segítséget kérni tőlük, ha meginogsz.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Túl vagy a dolgok nehezén, és most már itt az ideje, hogy elkezdj a sikereidre koncentrálni. Ne legyél saját magad ellensége, merj nyitott maradni a világra, és elfogadni azt, amit ad neked.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Heves érzelmek kerítenek hatalmukba, és meg kell tanulnod ezekkel együtt élned, sőt arra is képesnek kell lenned, hogy kordában tartsd őket. Ha elszabadulnak, nem csak másokat, de téged is megsebezhetnek.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Szeretnél megosztani valakivel valamit, de úgy tűnik, mintha nem találnád erre a szavakat. Érthető, ha félsz a visszautasítástól, de ha bátor és nyitott maradsz, akkor a környezeted is éppen így fog állni hozzád.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Meglep, hogy kik azok, akik az igazán nehéz helyzetekben melléd állnak, és kik azok, akik tovatűnnek. Ne feledkezz meg erről akkor sem, amikor majd fordul a kocka, és mások lesznek, akik segítséget kérnek tőled.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Meg kell tanulnod kimutatnod az érzéseidet valaki iránt, mert nem elég, ha csak te tudsz róluk. Különösen igaz ez akkor, amikor a másik nehéz időket él át, és szüksége van arra, hogy érezze a közelségedet.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Itt van az ideje annak, hogy megszabadulj a régi, rossz érzésektől. A negatív energiákat ki kell mosnod magadból, mert ezek belülről mérgeznek, és nem tesznek jót annak, ahogyan magadról gondolkodsz.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus