Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. július 7.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Nem vagy benne biztos, hogy jó nyomon haladsz, és félsz, hogy ha nem vigyázol, több kárt okozol, mint hasznot. Az egyetlen módja, hogy kiderítsd, az, ha végig mész az úton, és közben bízol a legjobbakban.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Egyre kellemetlenebbé válik egy helyzet, lehet, hogy szembe kell nézned vele, hogy túl sok mindent vállaltál, és nem bírsz egyszerre a dologgal. Határozd meg, mi most a legfontosabb, és csakis arra figyelj.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Zavarhat, hogy le kell valamiről mondanod, pedig ha kicsit higgadtabban nézed a dolgokat, gyorsan kiderül, hogy ez a dolog végül számodra lesz kedvező. Vedd észre a lehetőségeket, és ne csak a veszteséget lásd.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Sokkal jobban alakulnak a dolgaid, mint ahogyan azt most képzeled, ezért nincs okod az aggodalomra. Dőlj egy kicsit hátra, pihenj, lazíts, élvezd, hogy a siker végre rád talált. Nem kell mindig stresszelned.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Izgatott vagy egy új feladat miatt, mert bár vonzóak a lehetőségek, attól is félsz, hogy a dolgok talán nem úgy alakulnak, mint ahogyan elképzelted. Egy kis kockázatot azonban megéri vállalni a nagyobb jó kedvéért.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Feszengsz, szorongsz egy szokatlan helyzetben, nem tudod, hogyan viselkedj, és azt sem, hogy mit várnak tőled. Csak add önmagadat, és akkor semmit nem veszíthetsz. Magad miatt vagy itt, éppen ezért van szükség rád.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Lehet, hogy mások félnek vagy viszolyognak valamitől, te azonban kifejezetten jól érzed magadat ebben a helyzetben. Ne hagyd, hogy elvegyék tőle a kedvedet, neked azt az utat kell követned, amelyik téged boldoggá tesz.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Nem vagy biztos abban, hogy jó ötlet volt igent mondani valamire, de most már nincsen visszaőt, követned kell az elképzeléseidet. Ha később mégis kiderül, hogy valami nem felel meg neked, még bármikor meggondolhatod magadat.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

A legjobb, amit most tehetsz, ha egy kicsit elrendezed a dolgokat magad körül. Túl sok a bizonytalanság, túl sok az aggodalom, de ha a környezeted rendben van, te is jobban fogod érezni magadat.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Meg kell tanulnod megbízni valakiben, még akkor is, ha ez nem könnyű dolog. Óvakodj attól, hogy az életed túl nagy döntéseit másoktól tedd függővé, de ne is akarj egyedül maradni a nagy világban.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Úgy érzed, túl sok olyasmire figyelnek körülötted az emberek, ami pedig szerinted nem olyan fontos. Nem a te feladatod, hogy erre másokat is ráébressz, de a saját dolgaidat a magad igényei szerint intézheted.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nem előzhetsz meg minden bajt, és néha jobb, ha elfogadod ezt a dolgot, mert így nem kell állandó stresszben élned. Tegyél meg minden tőled telhetőt, de ismerd fel a határaidat, és ne aggódj amiatt, ami a mögött van.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek