Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Te készen állsz mindenre, csak arra nem készültél fel, hogy másokra esetleg várnod kell egy kicsit, és ez a te terveidet is felboríthatja. Idegeskedni fölösleges, fogadd el, hogy nem tarthatsz mindent az irányításod alatt, és töltsd hasznosan a felszabadult időt.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Úgy érzed, sokkal könnyebben menne minden, ha a magad kezében tarthatnád a dolgokat, és nem kellene mások útját is egyengetned, de vigyázz, mit kívánsz! Ha magadra maradsz, lehet, hogy gyorsan rájössz, nem is ezt akartad.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Azt gondolod, minden rendben van, de egy szőnyeg alá söpört probléma titokban tovább duzzad, és lehet, hogy mikor már nem tudod tovább rejtegetni, megállíthatatlanná válik. Menj elébe a dolognak, és old meg még most a problémát.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Úgy érzed, valaki olyasmit vár el tőled, amire nem állsz készen, amiről nem tudod, hogyan kezeld. Pedig a helyzet korántsem ilyen rossz, és lehet, hogy ha esélyt adsz a dolognak, saját magadat is megleped.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Alig várod, hogy beleshess valahová, ahová pedig mindenki azt mondja, nem kellene belátnod. Téged azonban hajt a kíváncsiság, és tudod, hogy nem nyugodhatsz addig, amíg végére nem jársz a dolgoknak.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Egy váratlan helyzetben segítséget kapsz valakitől, amire nem is számítottál. Jól esik a dolog, de egyelőre még nem tudod, hogyan reagálj, hiszen attól tartasz, hogy ezt a szívességet egyszer majd vissza kell még fizetned.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Komoly célokat tűztél ki magad elé, és meg kell próbálnod ezekhez tartanod magad. A kísértés minden korábbinál nagyobb lehet, de ha ellenállsz, akkor büszke leszel magadra, és gyorsan rájössz, hogy jó döntést hoztál.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Nagy lendülettel veted bele magadat valamibe, de egy váratlan akadály megtorpant, és ez gyorsan kedvedet is szegheti. Ne hagyd veszni ezeket a kreatív energiákat, ha kell, ne vegyél most tudomást a nehézségekről, de mindenképpen adj teret az elképzeléseidnek.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Mindent pontosan el kell most tervezned ahhoz, hogy tartani tudd magadat a terveidhez, és kicsit kellemetlenül érzed magadat ebben a merev helyzetben. Jobban szereted, ha szabadon dönthetsz a dolgokról.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Azt hitted, hogy rábízhatsz valakire valamit, de kiderül, hogy mégis neked kell a dolgok végére járnod. Fölösleges emiatt bosszankodnod, a helyzet sokkal rosszabb is lehetne, és a kis extra munka kevesebb gondot jelent, mint a sok negatív gondolat.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Valaki olyasmit ígér, amiről tudod, hogy nem lesz képes betartani, de szeretnél hinni neki. Ha képes vagy megtartani a hitedet, ugyanakkor felkészülsz arra az esetre is, hogy egyedül kell helyt állnod, akkor a legjobbat hozhatod ki minden helyzetből.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Szívesen leráznál egy terhet a nyakadból, de úgy tűnik, senki nincs, aki átvenné. Ezt a problémát most magadnak kell megoldanod. Igyekezz minél gyorsabban pontot tenni az ügy végére, hogy a fontosabb és kellemesebb kérdésekre figyelhess.


Kapcsolódó cikkek