Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. augusztus 2.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Valaki rád bíz egy titkot, mert tudja, hogy nálad jó kezekben lesz, és biztosan nem adod tovább. Ő megkönnyebbülhet, te viszont nem biztos, hogy örülni fogsz annak a tehernek, amit ez a tudás rád ró.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Lassal összeáll a kép, megérted, hogy mi miért történik, és hogy az események egy magasabb erő miatt állnak össze. Meg kell tanulnod, hogyan használd ezt a tudást, és mihez kezdhetsz vele.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Sokkal fontosabb vagy valakinek, mint gondolnád, és ez a felismerés megható lehet a számodra. Úgy érzed, készen állsz arra, hogy te is közelebb engedd magadhoz, és ezzel sokat erősödhet a kapcsolatotok.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Hagyj magadnak egy kis időt a pihenésre, lazíts, és most ne aggódj a jövő miatt. Ha elengedsz néhány feszültséget, sokkal derűsebben látod majd a jövőt, és ez segít, hogy meg is tudd valósítani az elképzeléseidet.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Útkereszteződéshez értél, és nem tudod, melyik irányba indulj tovább. Hagyj magadnak időt arra, hogy dönts, de ne toporogj sokáig egy helyben, mert ezzel csak értékes időt vesztegetsz el.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Nehezedre esik megbízni valakiben, pedig most úgy tűnik, ez az egyetlen kilátásod. Vegyél egy nagy levegőt, és indulj el ezen az úton. A bizalom meg fog térülni, csak egy kis erőfeszítésedbe kerül a dolog.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Kicsit el vagy csúszva a feladataiddal, és ezek a vasárnapodat is nyugtalanná tehetik. Próbálj minél előbb a végére járni annak, ami nyugtalanít, mert nincsenek most fölös energiáid, amiket elvesztegethetsz.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

A változás mindig ijesztő lehet, és még ha alapvetően tetszik is a gondolata, amikor kézzel foghatóváv válik a dolog, kicsit elbizonytalanodhatsz. Ne hagyd elijeszteni magadat, szükséged van erre az újításra.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Te is érzed, hogy egy döntésed talán nem a legjobb, és nem biztos, hogy működni is fog, mégis úgy érzed, adnod kell egy lehetőséget a dolognak. Bármi is történik, ha tettél egy próbát, nyugodtabb leszel.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Nem akarsz becsapni senkit, de vannak dolgok, amiket egyelőre inkább megtartanál magadnak. Ha valaki mégis rákérdez, legyél őszinte vele, lehet, hogy neki éppen úgy szüksége van a válaszokra, mint neked.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Van melletted valaki, akire akkor is számíthatsz, amikor senki másra. Ez boldoggá tesz, ugyanakkor érzed a felelősséget is - ha valaki mindig kitart melletted, neked is ott kell lenned a számára, minden helyzetben.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nem vagy biztos abban, hogy minden belefér a mai napodba, amit elterveztél, de szeretnéd a lehető legtöbb lehetőséget kihozni belőle. Ne vesztegesd aggódásra az idődet, amikor olyan sok öröm vár még rád ma.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek