Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. augusztus 26.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Készen állsz arra, hogy megvédd magadat, ha erre van szükség. Ugyanakkor azt is tudod, hogy vannak melletted olyanok, akikre számíthatsz, ez pedig erőt ad ahhoz, hogy felvedd a harcot.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Ne rohanj előre, mert bármennyire is szívesen vennéd fel a kesztyűt, jobban teszed, ha felkészülten érkezel egy csatába. Bízz magadban, de ne legyél vakmerő, mert ahhoz túlságosan nagy a tét.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Minél előbb találsz megoldást egy apró bosszúságra, annál hamarabb fordíthatod a teljes figyelmedet egy nagyobb probléma felé. Az is lehet, hogy ez az ujjgyakorlat egy bemelegítés a nagyobb feladatra.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Nem tudod, mit mondj valakinek, amikor a tanácsodat kéri, mert te sem tudod, hogy mit tennél egy hasonló helyzetben, és a felelősséget sem akarod vállalni az ő döntéséért. Ez lehet az egyenes válasz.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Mikor már azt hiszed, biztos a győzelem, még kellemetlen meglepetésekkel találhatod szemben magadat. Ha nem hagyod, hogy ezek elbizonytalanítsanak, akkor nem maradsz le a jutalmadról.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Tudnod kell, hogy mit miért teszel, mert nincs most időd arra, hogy tévutakat járj. Használd ki, hogy ütőkártyák vannak a kezedben, és ne kerülgesd tovább egy probléma végleges megoldását.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Azt remélted, hogy egyszerűbb lesz megoldani egy helyzetet, de most úgy tűnik, ennél összetettebb problémáról van szó. Ne ijedj meg, megvan benned a képesség, hogy ezt is kidolgozd.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Kellemetlen érzésed van valamivel kapcsolatban, és az is lehet, hogy a félelmeid beigazolódnak. Ne izgulj, ha meg tudod őrizni a hideg véredet, gyorsan megoldást is találsz a gondokra.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nem egyszerű számodra egy helyzet elfogadása, de nem dönthetsz mások helyett, így kénytelen vagy elfogadni, hogy nincs hatásod az eseményekre. Várd ki, amíg olyan helyzetet találsz, ahol cselekedhetsz.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Olyan társaságot találsz, amelyikben végre kibontakoztathatod a képességeidet, és amivel sikerül végre közös nevezőre jutnod. Ez nem csak a tehetséged kibontakoztatására, az érzelmi életedre is jó hatással lesz.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Kellemes meglepetésben lehet részed, ami azonban először kicsit megrémiszthetnek, mert felelősséggel is járnak. A kihívás minden percét élvezni fogod azonban, nincs okod az aggodalomra.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Örömmel tölt el, hogy van valaki, akire mindig számíthatsz, és aki mindig, minden helyzetben melletted áll. Használd ki ezt az áldást, de ne használd ki a másikat a saját hasznodért.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek