Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. június 1.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Nem elég, ha te felkészült vagy, másokat is fel kell készítened egy, a környezetedben hamarosan bekövetkező változásra, hogy minden gördülékenyen haladjon. Jó, ha senkit nem ér most meglepetés.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Kicsit aggaszthat a dolgok alakulása, de szerencsére vannak még tartalékaid, és azt is tudod, hogy hogyan kezeld őket. Ha okosan osztod be azt, amivel gazdálkodhatsz, a nyereség is nagyobb lesz.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem értesz egyet valakivel, de szeretnéd elkerülni a konfliktust, ezért inkább hallgatsz. Ez viszont ahhoz vezet, hogy kellemetlenül fogod érezni magadat, amiért nem álltál ki azért, amiben hiszel.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Felismered egy korábbi hibádat, aminek a kijavítására azonban most már nincs lehetőség. Ne rágódj ezen túl sokat, senki sem tévedhetetlen, inkább arra figyelj, hogy a jövőben ne ismétlődjön meg a dolog.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Gyors válaszokat vársz valakitől, de ehhez az kell, hogy te is őszinte legyél. Ha nem akarod, hogy mások vesztegessék az idődet, akkor világossá kell tenned, mit is szeretnél tőlük.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Eljött végre a te időd, amikor megmutathatod, hogy mit tudsz, hogy mire vagy képes. Nyomás alatt teljesítesz a legjobban, és lehet, hogy ez még téged is meglep, de a stressz kihozza belőled a legjobbat.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Igyekszel minden veled kapcsolatos elvárásnak megfelelni, de ne feledd, hogy közben elsősorban a saját, magaddal szemben támasztott követeléseket kell teljesítened. Magadnak ne okozz csalódást.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Ha valamit aggasztónak találsz, akkor azt érdemes lehet megosztani a környezeteddel, és kikérni a véleményüket. Ha beszéltek a dologról, sok gátlásod és aggodalmad feloldódhat majd.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nem biztos, hogy mindig mindenből a legjobbat kell akarnod, az is elég lehet, ha meg tudod szerezni azt, ami számodra megfelel, mégsem kellett túl sokat feláldoznod érte. Néha megéri a középutat választani.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Valaki olyan feladatot szán neked, amire nem biztos, hogy alkalmasnak érzed magadat. Adj egy esélyt a dolognak, hallgasd meg az érveit, de csak akkor mondj igent, ha valóban úgy érzed, hogy testhez áll a szerep.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Szeretnél támogatni valakit valamiben, de nem vagy benne biztos, hogy azt gondolod, amit hallani szeretne. Legyél vele őszinte, mert valójában ezzel tudsz segíteni a legtöbbet, és ezt ő is tudja.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Olyan döntéseket hozol, amelyek a saját helyzeted alakulását segítik elő, de ez teljesen normális, hiszen mindenki a maga szerencséjét próbálja kovácsolni. Ne érezz bűntudatot emiatt.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus