Életmód / Ezotéria

Ez az egyes zodiákusok lélekszíne: magabiztosságot ad viselőjének

Ez az egyes zodiákusok lélekszíne: magabiztosságot ad viselőjének

Kos: piros

Mivel szenvedélyes alkat vagy, nem meglepő, hogy a vörös a te lélekszíned! Tele vagy tűzzel, energiával és kíváncsisággal, ezt pedig érdemes a külső vonásaidban is érzékeltetned. Ne riadj vissza a piros ruhadaraboktól, cipőktől, sőt, még attól se, hogy esetleg a hálószobát fesd ki erre a színre. Míg másokat ez mentálisan fáraszt, addig téged kellemesen felpörget, ráadásul plusz magabiztossággal ruház fel.

Bika: Zöld

Bika, a te lélekszíned a zöld. Ez az árnyalat a természettel való kapcsolatodat szimbolizálja, ami számodra mindig sokat jelentett. Te akkor tudsz ugyanis igazán kikapcsolni mentálisan, ha sétálhatsz egyet az erdőben vagy kiülhetsz a kertbe pihenni. Ezt az árnyalatot érdemes belecsempészned az öltözködésedbe, hiszen tökéletesen tükrözi türelmes, örökké változó személyiségedet!

Ikrek: sárga

Hozzád a citromsárga passzol leginkább! Ez az árnyalat egy vibráló, kíváncsi, inspiráló egyéniséget szimbolizál, akinek mindig van mit mondania. Gyerekkorod óta optimista természeted van, ezért bármikor képes vagy mások arcára mosolyt csalni. Nem véletlen, hogy a boldogság egyik legerőteljesebb színét kaptad; csak ne felejtsd el minél gyakrabban viselni!

1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást