4 testi jele van, hogy tetszel neki. Egyszerűen kiszúrhatod a randin

4 testi jele van, hogy tetszel neki. Egyszerűen kiszúrhatod a randin

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 testi jele van, hogy tetszel neki. Egyszerűen kiszúrhatod a randin / 2. oldal

3. Felgyorsul a szívverése

Az köztudott, hogy ha valaki tetszik nekünk, a közelében szaporábban kezd verni a szívünk – de ami még érdekesebb, hogy ez fordítva is működik! Egy kutatás során a résztvevők pulzusát különböző módszerekkel megemelték, majd egy idegen mellé állították őket – így pedig vonzóbbnak találták a másikat, szemben a kontrollcsoport tagjaival, akiknél nem játszottak a pulzus emelésével. Érdekes tehát, hogy ha gyorsabb a szívverésünk, automatikusan jobban vonzódunk a másikhoz.

Persze, egy randira azért ne pulzusmérővel a táskádban indulj el, ám olyan jelekből leszűrheted a másik vonzalmát, hogy például szaporábban veszi-e a levegőt, forró-e a tenyere, vagy a nyakán jobban kidudorodik-e az ütőér.

4. A lábfejek helyzete

A kezekhez képest a lábfejeket sokkal kevésbé irányítjuk tudatosan, ezért nagyon árulkodóak lehetnek egy randin. Lopva figyeld meg, hogy merre állnak partnered lábfejei – ha feléd mutatnak, az nagyon jó jel, ha azonban kifelé kacsáznak, vagy épp mindkettő oldalra mutat, az az érdeklődés hiányát is jelentheti. Persze ebből még ne vonj le messzemenő következtetéseket, ám a fenti jelekkel együtt már egész jó kis képet kaphatsz arról, vajon a pasi tényleg vonzódik-e irántad!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást