13 dolog, amit a pasik nagyon vonzónak találnak egy nőben

13 dolog, amit a pasik nagyon vonzónak találnak egy nőben

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 13 dolog, amit a pasik nagyon vonzónak találnak egy nőben

Női magabiztosság

Egy amerikai felmérés szerint a férfiak (90%-ban) le lennének nyűgözve, ha egy nő hívná őket randira. Ezt a fajta magabiztosságot szeretik a férfiak. Azért mégse vegyük el tőlük teljesen a nadrágot, a férfiaknak is érezniük kell, hogy le tudnak venni egy nőt a lábáról!

Testrész

Míg a világ világ, a férfiak teljes hipnózisba esnek, ha egy szép női alakot látnak. De mégis a kedvenc testrészük, amitől azonnal beindul a fantáziájuk az a formás popsi.

Legvonzóbb szerelés

Meglepő, de a férfiaknak nem a kis fekete ruha vagy szűk farmer a kedvenc ruhadarabjuk egy nőn. Felmérések szerint a rövid sportmajó és sportos rövidnadrág kombináció a legszexibb, amit egy csinos nőn el tudnak képzelni.

Jószívűség

A férfiak nagyobb valószínűséggel szeretnek bele egy nőbe, ha meleg szívű és kedves. A srácokat ez a személyiség az édesanyjukra emlékezteti, ezért keresik a nőben is a melegséget és elfogadást. Amikor mélyebben kezdenek megismerkedni a férfiak a nővel, ez az a belső tulajdonság, amit a legvonzóbbnak tartanak.

Szerénység

A férfiak valahogy mindig a “szerény” lányokba szeretnek bele, és a bombanők után vágyakoznak. A szerény viselkedésű, visszafogott öltözködésű lányokat tekintik a férfiak hosszú távú partnernek. Bár a dögös csajok iránt elsősorban fizikai vonzalmat éreznek, a férfiak azonban elvesztik érdeklődésüket az első pár szenvedélyes együttlét után.

Nőiesség

Egy nőt azért szeretnek a pasik igazán, mert igazi “nő”. A nőiességben benne vannak a finom mozdulatok, kedvesség, melegszívűség, megértés, gondoskodás. Megfigyelhetjük, hogy a valóban nőies nők sokkal könnyebben találnak párra, mint azok, akik nem tudják kiélni és kimutatni nőies tulajdonságaikat.

Személyiség

Az erős személyiségek könnyebben bűvkörükbe vonzzák a férfiakat. Ezen túlmenően, a nőnek rendelkeznie kell pár alaptulajdonsággal, mint hűség, lojalitás, megbízhatóság. Tehát a férfiak csak akkor képesek bizalmat szavazni egy nőnek, ha erős karakter, akiért tűzbe tennék kezüket.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást