Vogue napszemüveg kollekció 2011

Vogue napszemüveg kollekció 2011

Címlap / Stílus / Divat / Vogue napszemüveg kollekció 2011

Az új tavaszi/nyári kollekcióban az 1980-as évek elragadó vonalai köszönnek vissza és nőiesen, kacéran értelmezi újra a napjaink modern, csillogó szellemét tükröző stílust.

Vogue napszemüveg kollekció

A feledhetetlen nyolcvanas évek összetett, visszafogottságtól mentes stílusára jellemző széles formákat és filmnyomott mintákat könnyed, sikkes, stílusos és nőies részletek, például hengeres keresztmetszetű szárak és légies, aprólékosan kidolgozott fémbetétek teszik díszesebbé.
E jellemzők összessége határozza meg a túláradó extravaganciával jellemezhető kollekciót, mely a Vogue-nő minden igényét képes kielégíteni, hiszen egyszerre elegáns, trendi és örök érvényű.

Vogue napszemüveg kollekció

A hollywoodi sztárok titokzatos allűrjeinek hangulatát idéző retro formaterv remekül illik a fényes, színes keret ragyogó, elegáns és letisztult vonalaihoz, így nem csoda, hogy a játékos stíluskavalkád garantáltan feltűnést kelt.

Vogue napszemüveg kollekció

Az optikai hatást a vékony szárak modern sziluettje teszi teljessé. Tökéletes választás mindazok számára, akik a klasszikus stílust szeretik meglepő elemekkel fűszerezni.

Vogue napszemüveg kollekció

A retro formaterv remekül illik a fényes, színes keret ragyogó, elegáns és letisztult vonalaihoz.

Vogue napszemüveg kollekció

A 80-as évek ihlette vastag keretű napszemüveg különböző színekben kapható, különleges fémberakással díszitett, ettől ennyire eredeti és elegáns az összhatás.

Vogue napszemüveg kollekció

Extravagáns, mégis klasszikus stílust képviselő napszemüveg, amely az eleganciát és kifinomultságot tükrözi.

Vogue napszemüveg kollekció

Lágy ívekkel megrajzolt, széles modell, melynek megtervezésekor a 80-as évek mindent elsöprő elevensége és túlzásoktól sem mentes divatja szolgált mintaként.
A széles keret és a gravírozott Vogue-emblémával díszített, keskeny szárak kontrasztját tovább erősítik a keret széleinek fémberakásai – így jön létre az eredeti és elegáns összhatás.

Vogue napszemüveg kollekció

Ehhez a nagyméretű napszemüveg-modellhez a 80-as évek szolgáltatták az ihletet: a széles kerethez vékony szárak csatlakoznak, így az összhatás játékosan könnyed lett.
A keret és a szár színei és mintázatai különlegesen elragadóak és tökéletesen alkalmasak arra, hogy viselőjük felidézze a 80-as évek divatjának minden korábbinál sikkesebb, merészebb, mégis kecses külső jegyeit.

Vogue napszemüveg kollekció

Erről az acetátból készült napszemüvegről csak úgy süt a múltból merítő retro elegancia, mely nem utolsósorban az óriási, lágy ívű lencséknek és a zsanér rafinált fémbetétjének is köszönhető.
A szimpla vagy dupla szár aprólékos kidolgozása tovább fokozza a kifinomult hatást és extravagáns, a maximális átgondoltság benyomását keltve teszi fel az i-re a pontot.

Vogue napszemüveg kollekció

A Vogue játékossága és eleganciája ad találkát egymásnak ebben a nagyméretű napszemüvegben, melynek sikkes és eredeti vonalait a kerethez mélyen csatlakozó szárak teszik meghökkentővé.
E modell hagyományoknak fittyet hányó sziluettjét és a 80-as évekre emlékeztető megjelenését a szárak fémdíszei teszik még hangsúlyosabbá. Látványosan elegáns és egyedi kiegészítő, mely egyetlen hölgy gyűjteményéből sem hiányozhat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást