Életmód / Ezotéria

Ilyen vagy, ha Vízöntő vagy – A Vízöntő jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Ilyen vagy, ha Vízöntő vagy – A Vízöntő jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Vízöntő vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Eredeti

Egész lényedből sugárzik az egyediség, az utánozhatatlanság. Ruhatáradat sohasem az éppen aktuális divat alapján válogatod össze, ahogy a kiegészítőid és ékszereid sem mondhatók éppen szokványosnak.

Otthonodban akár több lakberendezési stílus is keveredhet egymással, de az is előfordul, hogy a lakásod egy-egy helyiségét is többféle stílus szerint rendezed be.

Eredetiséged nemcsak a külsőségekben, de a személyiségeden is megmutatkozik. Te vagy az a személy, akinek nincsenek példaképei, aki mindig, mindenben kizárólag önmagára hallgat és támaszkodik.

Független

Rendkívül fontos számodra az önállóság. Akkor vagy igazán elégedett, ha kézben tarthatod azt a bizonyos gyeplőt. Szabadságszereteted annyira erős, hogy függetlenségedet még akkor is megőrzöd, ha kapcsolatban élsz.

Ez nem a hűségedre vonatkozik, egyszerűen csak nem engedsz beleszólást a dolgaidba. Egyedülállóként is kiválóan boldogulsz az életben. Te biztosan nem fogsz belekezdeni egy kapcsolatba csak azért, hogy legyen melletted valaki. 

Objektív

Objektív látásmódod miatt társasági köröd igen népszerű és megbecsült tagja vagy.

Barátaid, ismerőseid nemcsak akkor fordulnak hozzád, ha segítségre van szükségük egy-egy döntéshelyzetben, de – elfogulatlanságod miatt – gyakran kérnek fel a békebíró szerepére is.

Ebben a szerepkörben kiválóan kamatoztathatod nagyfokú igazságérzetedet és diplomatikus hozzáállásodat.

 

Humanista

Előítéletektől mentes, emberbarát személyiség vagy. Mélyen együtt tudsz érezni másokkal, és ahol csak tudsz, segítesz embertársaidon.

Nem ritka, hogy nagyobb jelentőségű, az egész társadalmat érintő problémák megoldásában is szerepet vállalsz.

Világmegváltó gondolataidat nem tartod magadban, szívesen szót emelsz egy-egy nemes ügy érdekében, és ha cselekvésre van szükség, nem sokat habozol: az elsők között jelentkezel oda, ahol segítő kezeket várnak.

Kitartó

Kitartásod figyelemreméltó. A legnagyobb akadályoktól sem rettensz meg – vagy megoldod a kényes helyzeteket, vagy egyszerűen átlépsz rajtuk, és meg sem állsz az elérendő célig.

Célod megvalósítása után sem dőlsz hátra: mindent megteszel annak érdekében, hogy az elért eredmények tartósak legyenek.

Nem végzel félmunkát, bármibe is kezdesz, azt teljes erőbedobással véghez is viszed. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást