5 egyértelmű bizonyíték az időutazás létezésére. Minket meggyőztek!

5 egyértelmű bizonyíték az időutazás létezésére. Minket meggyőztek!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 egyértelmű bizonyíték az időutazás létezésére. Minket meggyőztek!

Arról nem is beszélve, hogy elláthatnád a fiatalabb önmagad egy-két jó tanáccsal, és az aktuális lottószámokkal. Sajnos erre még határozottan várnunk kell (bár remélhetőleg nem sokáig), de addig is eláruljuk, milyen izgalmas bizonyítékok léteznek szerte a világban az időutazásra!

1/5 Utazás 100 évvel korábbra

Az egyik legrégebbi és egyúttal legfurcsább történet az 1900-as évek elejéről származik Franciaországból. Két fiatal nő a szokásos délutáni sétájukra indult, amikor úgy gondolták, tesznek egy aprócska kitérőt és végigsétálják a csodálatos vidéket.

Noha mindketten tapasztalt túrázók voltak, nem sokkal később sikerült teljesen eltévedniük, és egy meglehetősen furcsa, elhagyatott farmon találták magukat. Minél közelebb értek a házhoz, annál jobban eluralkodott rajtuk egyfajta nyomás és elkeseredettség, az ablakban pedig hamarosan egy női alakot véltek felfedezni.

A két utazó biztos volt benne, hogy valamiféle időhurokba léptek, a hely ugyanis természetellenes és abszurd volt; a fák élettelenül álltak egy helyben, minden fénytelen volt, az emberek évszázadokkal korábbi divatban öltözködtek, és állítólag Marie Antoinette-tel is összefutottak.

A tapasztalataikból írt könyvet azonban sokan támadták, az emberek ugyanis inkább hallucinációkra vagy kísértetekre gyanakodtak, mintsem időutazásra.

2/5 Rémisztő kísérlet a nyílt vízen

Az amerikai hadseregnek meglehetősen hosszú történelme van, már ami a kísérleteket és titokzatos tevékenységeket illeti. Talán már te is hallottál a Philadelphia Kísérletről, amelyet eredetileg 1943-ban kellett volna megvalósítaniuk, viszont azóta is nagy titkok és pletykák övezik.

A hadsereg terve az volt, hogy az USS Eldridge hajót képesek legyenek láthatatlanná varázsolni, legalább olyan mértékben, hogy az ellenséges radarokon ne keltsenek vele feltűnést. Csakhogy ennél sokkal váratlanabb fordulatot vett a dolog; a hajó ugyanis a szóbeszédek szerint visszaugrott az időben körülbelül 10 másodpercet.

Szemtanúk szerint valamiféle zöldes köd lepte el a hajót, amely szépen lassan felszívódott – akárcsak maga a jármű is. Többszöri próbálkozás után a kísérletet végül felfüggesztették, a hajó utasai ugyanis komoly sérüléseket szenvedtek. Volt, aki szellemileg teljesen kikészült, míg mások fizikailag épültek le, néhányan pedig túl sem élték az ijesztő esetet.

Oldalak: 1 2

5 hozzászólás

 • Gertrúd Burai
  2021.02.16., 08:13

  Egy egyszerű kereséssel megtalálod a magyarázatot az asztronauta faragványra.

  Válasz
 • tsaba
  2021.02.16., 10:26

  “Az igazság ennél sokkal egyszerűbb. A középkorban létezett egy hagyomány a kőfaragók között. Ha valamelyiküknek javítania kellett egy kollégája munkáját, hozzátett egy saját részletet. 1993-ban a salamancai ikerszékesegyházban rendezték az Ember Korszakai című kiállítássorozat egy részét. Ennek rendezvénysorozatnak az a célja, hogy a középkor emberét, gondolkodásmódját közelebb hozza hozzánk. A Puerta de Ramos kapuzat díszítése majdnem teljesen elpusztult az elmúlt ötszáz évben. A kiállítás kitűnő alkalom volt a kapu helyreállítására. A kőfaragó mester, Miguel Romero hű maradt az évszázados hagyományhoz és az újjáfaragott minták közé rejtett egy űrhajóst.”

  Válasz
 • ovodas
  2021.03.18., 15:04

  Ez is akkora baromság,mint akitől loptad,és közzé is tetted.

  Válasz
 • Emerich
  2021.05.18., 09:31

  Majd ha Én vissza jövök egy időutazásról, akkor elhiszem, hogy létezik, addig csak misztikum , és vágyálom.

  Válasz
 • Lacika
  2021.06.14., 11:05

  Én már többször időutaztam. Nem kell ehhez drága cucc v. bonyolult körítés. Elég volt hozzá 1 féllityi jóféle akármi. Lekortyoltam és rögtön másnap dél lett.

  Válasz

Írj egy hozzászólást