Így viseld a maxiruhát, hogy tökéletesen mutasson

Így viseld a maxiruhát, hogy tökéletesen mutasson

Címlap / Stílus / Divat / Így viseld a maxiruhát, hogy tökéletesen mutasson

A maxiruha a nyár slágere, de amilyen remek választás, olyan esetlenül is mutathat, ha nem az alkatodnak megfelelően választasz. Tippjeink segíthetnek, hogy a maxiruha ne egy darab zsákként lógjon rajtad, hanem tényleg csinos, elegáns, légies benyomást keltsen.

Magasak előnyben!

A maxiruha igazán a magas, és vékonyabb lányoknak áll tökéletesen, ők mindenféle megkötés nélkül, bátran viselhetik, és a szezon összes trendjét kipróbálhatják.

Ha te nem a nádszálkarcsú, hosszú lábú lányok táborát erősíted, természetesen akkor sincs okod az elkeseredésre, de érdemes a gondosan kiválasztott maxi szoknyádhoz egy magas sarkú lábbelit keresned, ami picit megnyújtja az alakodat.

Arra vigyázz, hogy a ruha így is leérjen a földig, ne a bokádnál érjen véget, mert azzal elvágja a lábaidat, és csak még jobban összenyom.

Érdemes tehát akkor a megfelelő ruha keresésére indulni, amikor a cipőd már megvan, és azzal együtt tudod felpróbálni a kiszemelt darabot.

Minden alkaton jól mutathat

A legtöbb maxi ruha mell alatt kicsit húzott, ez pedig jó választás azoknak is, akik kicsit teltebbek, gömbölyűbbek.

Ha egy kis pocakot is el szeretnél rejteni, akkor válassz olyan maxiruhát, aminek a mell alatti részén egy vastagabb szalag fut körbe – ez szépen kiemeli a dekoltázst és eltakarja a pocakot.

Molettebb lányoknak hálás választás lesz a több rétegű, áttetsző maxi ruha is, ami a szezonban egyébként is nagy kedvenc.

Ha a melleid kicsik, akkor viszont érdemes a mell alatt ráncolt, vagy csak egy vékony csíkkal szűkebbre fogott ruhát választani, mert ez a dekoltázsrészt is kicsit teltebbnek mutatja.

Ha nagy a feneked vagy széles a csípőd, keress olyan ruhákat, amelyek egyszínűek, de a közepükön minta fut végig. A folk stílusú, virágmintás darabok most nagyon trendinek számítanak, biztosan nem lesz nehéz ilyenre akadnod a boltok kínálatában.

Óvatosan a színátmenettel!

Az ombre stílusú, vagy csak a szoknyarész alján mintás ruhák szintén nagyon népszerűek most, és meg is értjük, ha te is szívesen szereznél be belőlük egyet, mert a lágyan aláhulló anyag a különleges színekkel légies és nagyon elegáns benyomást kelt.

Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ezek a ruhák könnyen nehezebbnek, testesebbnek mutatnak, mint amilyen valójában vagy.

A szabáson sok minden múlik, ezért ha egybe igazán beleszeretsz, érdemes azért felpróbálni, hátha nem rak annyi fölösleges súlyt optikailag a tested alsó felére.

Mit hordjanak a nagyon vékony lányok?

Azok, akik testalkata kicsit csontosabb, fiúsabb, könnyen elveszhetnek egy maxi ruhában.

Ha a te alkatod is ilyen, érdemes a mintás anyagok közül válogatnod.

A mell alatt ejtett fazon a magasan felsliccelt szoknyához hasonlóan jó választás lehet, különösen, ha nagy virágminták vannak rajta.

A tengerésztrend még mindig hódít, így a keresztbe csíkos darabokat is bátran próbálgathatod, de a cikk-cakk minta idén különösen népszerű, ráadásul a te alkatodon ez is jól mutat, mert kicsit kikerekíti a melleket és a csípőt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást