Vigyázz, szoknyapecér!

Vigyázz, szoknyapecér!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Vigyázz, szoknyapecér!

Légy résen, mert bármikor a hálójukba kerülhetsz! Mindenhol lesben állnak, és sosem tudhatod mikor csap le rád egy ilyen veszélyes hím!

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy napjainkban mennyire nehéz a párválasztás. Az emberek egyre inkább elhatárolódnak a komoly kapcsolatoknak még a lehetőségétől is, a szeretet, bizalom és kölcsönös megbecsülés szerepét pedig átvette a rengeteg hazugság, hamisság, és a különböző hazárdjátékokon alapuló érdek kapcsolat. Nagyon meg kell válogatni az ember lányának azt hogy kivel áll le.

Rengeteg szélhámossal találkozhatunk ugyanis az utcán, és biztos lehetsz benne, hogy ha valamiért, akkor ezért aztán tényleg nem kell a szomszédba menni. Sokan nem mérlegelnek, csak annak élnek amit éppen éreznek, ösztönösen élik mindennapjaikat, nem érdekli őket sem a felelősség, sem a következmények, egyszerűen csak játszanak és élvezik a kisded játékaikat.

Közben nem érdekli őket az, hogy ezzel mennyi nőz bántanak meg, tesznek tönkre lelkileg, vagy akár nyomorítanak meg egy életre. Vedd észre időben hogy milyen férfival van dolgod! Van pár nagyon egyszerű jel amiből egy kis odafigyeléssel könnyedén leszűrheted, hogy az adott pasi valóban érdeklődik e utánad, vagy csak kihasználni akarna! Olvasd el most következő cikkünket, és láss tisztán, ígérd meg magadnak, hogy soha többé nem futsz bele széltoló pasikba!

Csak játszik veled, ha…

Lelkiismeret-furdalást akar benned kelteni

Nagyon figyelj oda, ugyanis ez az egyik legtipikusabb jele a szélhámos férfinak. A legtöbb pasi ugyanis tisztában van azzal, hogy a nők érzelmi alapon működnek, tehát érzelmi zsarolásokkal vagy éppen labilissá tétellel célt érhetnek hamis játékaikban. A hazug és érdek férfi első ismérve, amikor szándékosan, akár verbálisan, akár a cselekedetek során, kínos helyzetbe akarja hozni a nőt, nem ritkán megalázni. Taktikájának lényege, hogy mindig ő kerekedhessen felül, és ezáltal folyton a kezében tarthassa a gyeplőt, így bebiztosítja saját maga számára, hogy a nő nem fog tudni rájönni hamisságára.

Ismerjük ugye a legtipikusabb jelét ennek? Amikor azonnal támadással védekezik a férfi, még akkor is, ha nyíltan tudjuk, hogy nem követtünk el semmit?! Ez legegyszerűbb mód arra, hogy a saját mocskos dolgairól elterelje még a gyanút is. Nem ritka az sem, hogy szándékos megszégyenítésekkel, lejáratásokkal akarja ugyanezt elérni a nőnél. Ha bármi hasonlót tapasztalsz kapcsolatodba, vagy a pasinál, akivel épp ismerkedsz, azonnal húzd fel a nyúlcipőt, és tűnj el ebből a látszat szerelemből!

Apró trükköket használ

A profi játékosok másik nagy ismérve. Állandóan olyan dolgokat alkalmaz, amiket garantáltan megeszik a nő, ezáltal folyamatosan tudja vele szédíteni és húzni az agyát. A taktika lényege, hogy így folyamatosan magát tudhatja a középpontba, ráadásul a nő figyelmét is mindig éberen tudja tartani hogy rá irányuljon. Igazi önző, egoista, és elég beteges magatartás. Ha ismersz ilyen pasit, akkor biztos lehetsz abban, hogy ő csak magát szereti, és senki és semmi nem számít neki a világon. Az ilyen pasinál te sosem leszel első, de valószínűleg még tizedik sem a listán! Tipikus beetetés hadművelet, semmi más.

Burkolt udvarlás

Hasonlóan az előző ponthoz, ez is arról szól, hogy bizonytalanságot keltsen a nőben, így rábírva arra, hogy az teljesen behódoljon neki, és alárendelje magát! A burkolt udvarlás lényege nagyon egyszerű. Általában a tipikus, egyik szavát agyonüti a másikkal dolog, mindezt egy mondatba foglalva.

A mondat egyik részében megdicsér, a másik felében viszont lesújt rád, és sértő dolgot mond, pl: „Milyen szépek a kezeid, csak kár hogy olyan vastagok” Vagy bármi, ami az ellentétes érzéseket fejezi ki! Biztos lehetsz benne, hogy ilyenkor valóban a pozitív részét kell elhinni, azonban ő arra apellál, hogy majd lehetőleg az ágyba úgyis ki szeretnéd vívni nála az elismerést, hisz bizonyítani akarsz neki azzal, hogy már pedig nem mondott igazat bántó szavaival!

Nem vagy biztos benne

…Hogy valóban érez e irántad bármit, főleg komolyan! Ha bármikor, bármivel kapcsolatban rossz érzésed van vele kapcsolatban (főleg érzelmi téren), vagy csak kicsi is úgy érzed, hogy nem tiszta ez a játék, akkor azonnal szállj ki ebből a kapcsolatból! Soha ne feledd el, hogy nőből vagy, és az egyetlen szuperbiztos adu, amit mindig kihasználhatsz és 100%-osan működik, az a megérzésed! A női megérzésnél nincs pontosabb a világon, csak engedd hogy a belsőd vezéreljen és higgy neki! Hidd el hogy a lélek soha nem téved, és pontosan tudja hogy mi a jó neki!

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!