Vidéki házból lett ez az álomszép luxus villa

Vidéki házból lett ez az álomszép luxus villa

Címlap / Otthon / Dekor / Vidéki házból lett ez az álomszép luxus villa

Ügyfeleim építkezés előtt keresték fel irodánkat új építésű modern-mediterrán családi házuk belső tereinek tervezésével. Szerettek volna a ház külső megjelenésével összhangban elegáns mégis fiatalos, és időtálló letisztult belső tereket.

A tervezés közel fél évig tartott mert minden részlet aprólékosan lett kidolgozva, hogy ilyen legyen a végeredmény.

A homlokzaton megjelenő kőburkolattal összhangban a belső terekbe is behoztuk a ma is divatos és elegáns bézs-fekete összeállítást. 

Már az alaprajz kialakításában is részt vettünk, hogy a terek kellő mértékben kihasználtak legyenek a belsőépítészet szempontjából. Az alaprajz mai trendet követően lett kialakítva: egymásba nyíló nagy és világos térkapcsolatok jellemzik a közösségi élet helyiségeit. Ezt átlátható nagy üveg tolóajtókkal oldottam meg, ezzel biztosítva a szeparálhatóság lehetőségét. 

A bútorok a legmodernebb trendet tükrözik, modernek, az arany használatával elegánsak.

Kellő mennyiségű zárt tárolóbútor elhelyezésével kényelmes és komfortos lakásbelső jött létre, mely bútorok designban igazodnak és harmóniát alkotnak a designbútorokkal.

A látványt designlámpákkal tettem teljessé. A designkonyha is pont olyan tágas és trendhű, hogy kényelmesen kiszolgálja egy mai modern háziasszony igényeit.

A designlámpák és a hangulatfények itt is fontos szerepet játszanak.

Az alvással kapcsolatos terek viszont a ház hátrébb eső részében kaptak helyet biztosítva a pihenés feltételeit. A szülői háló traktus egy elegáns hármas térkapcsolat, mert a hálószobából nyíló gardróbon át juthatunk az  exkluzív fürdőszobába. A viszonylag nagyméretű háló részben helyet kapott egy tévénézős sarok és egy szépítkező rész is. A beépített ágy pedig egyenesen ékessége a szobának.  A gardrób nyitott mégis elegáns. A fürdő rész extra megoldása a tévéfal mögé rejtett zuhanyzó egység és a hatalmas méretű fürdőkád.

A gyermekfürdő fehér 3D-s falburkolata és az elegáns mosdópult tágassá teszik a viszonylag szűkebb teret.

A vendégfürdőben is folytatódik az elegáns házra jellemző design kékesszürke színekben. A kis méret zuhanyzós megoldást tett lehetővé ebben a térben.

Már az építés előtt imádták a megrendelők a tervet, az eredmény pedig az elképzeléseket is fölülmúlta: egy gyönyörű, impozáns és minden részletében egyedi otthon született.

dorolakberendezes.hu

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást