Vicces, pajkos ajándékok lánybúcsúra és legénybúcsúra

Vicces, pajkos ajándékok lánybúcsúra és legénybúcsúra

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Vicces, pajkos ajándékok lánybúcsúra és legénybúcsúra

Szexuális tartalmú ajándékok a hölgyeknek és uraknak? Pontosan miért is?

Talán néhányaknak furcsa vagy épp picit tabu lehet, hogy különféle nemi szerv alakú tárgyakat és vicces ajándékokat szokás vásárolni az ilyen búcsúkra. Viszont mielőtt papot hívnánk, érdemes kicsit informálódnunk ennek az eredetéről is. Az egész történet valahol ott kezdődött, amikor a leendő ara és a vőlegény még egyáltalán nem hálhattak együtt, amíg egybe nem keltek. Ennek pedig az volt az eredménye, hogy sok hölgy nem is nagyon látott meztelenül férfit, pláne nem aludt egy ágyban vele. Viszont a házasélet ezt teljesen megváltoztatta, és az ilyen poénos ajándékok eredetileg ezt a hatalmas változást kívánták prezentálni. Az a helyzet ugyanis, hogy a lány- és legénybúcsúkat világszerte másképp ünneplik.

Az eredetileg ókori görög szokásként indult búcsúztatót nálunk lánysiratónak hívták. Viszont egy dolog összeköti őket: az egész a bőség és a termékenység szimbolikája köré épül. Azzal, hogy pajkos ajándékokat adunk az ifjú párnak, tulajdonképpen termékeny közös életet kívánunk nekik – és ez nem feltétlen csak a gyermekáldásra korlátozódik, hanem alapvetően a bőségre. Apropó, ha már falloszokról és vaginákról esett szó: Keleten is ez a bőség és a termékenység szimbóluma. Például Japánban minden évben tartanak falloszünnepet, amikor minden a péniszről szól, és hatalmas hímtagszobrokat hordoznak körbe. A pénisz és a vagina alakú tárgyak tehát évezredek óta részei az emberiség kultúrájának. De mit érdemes ajándékba vinni, ha már eldöntöttük, hogy pajkos meglepetést adunk?

Pénisz alakú használati tárgyak a leendő feleségek számára

A különféle pénisz alakú tárgyakból igazán bőséges kínálat elérhető. Sőt a legtöbb ilyen tulajdonképpen kifejezetten hasznos. Persze itt nem az örömszerző tárgyakra kell gondolnunk, hanem az olyan mindennapos dolgokra, mint például a hímtag alakú stresszoldó labda vagy éppen egy diszkrét óriás fallosz szappan. Utóbbi egészen tenyérbe illő kézmosáskor, és még belegondolni is vicces, mekkora meglepetést okoz a mosdó mellé kirakva – pláne a vendégek számára.

Persze, aki diszkrétebb ajándékot szeretne ebből a kategóriából, például a lánybúcsú feladatok kellékeke gyanánt, az találhat akár minőség fütyi nyalókákat és vicces kinézetű, felfújható gumiférfit is. Hogyan válasszuk ki viszont az erotikus ajándékot úgy, hogy ne ejtsük végtelenül zavarba a leendő feleséget? Mivel ez is egy rendkívül fontos szempont. Ismernünk kell tehát a menyasszony ingerküszöbét, és olyan ajándékot választanunk, ami nem lépi át annak határait. Szerencsére ez sem jelent túl nehéz feladatot, feltéve, ha a megfelelő lánybúcsú ajándék kínálatából választunk.

De mi a helyzet a vőlegényekkel?

A vőlegények esetében talán egyszerűbb lehet a választás. Az urak ugyanis többnyire nem szoktak problémázni egy-egy erotikusabb ajándék miatt. Vagyis az ő ingerküszöbük valószínűleg sokkal magasabb ilyen téren. Ezért a legénybúcsú ajándék bátran lehet akár guminő, művagina vagy felcsatolható mell is. Használati tárgyakat pedig ebben a kategóriában is jócskán találunk. Ha a mell alakú ehető édességek és nyalókák választékát kevésnek tartjuk, akkor megajándékozhatjuk ünnepeltünket akár egy elefántos férfi tangával is.

Ajándék mindkét fél számára

Ha pedig mindkét felet, tehát a menyasszonyt és a vőlegényt is szeretnénk meglepni egy házassághoz illő ajándékkal, akkor a legjobb választás valamilyen minőségi erotikus társasjáték lesz.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást