Jó veled együtt dolgozni? 5 csillagjegy, aki a legjobb kolléga

Jó veled együtt dolgozni? 5 csillagjegy, aki a legjobb kolléga

Címlap / Életmód / Ezotéria / Jó veled együtt dolgozni? 5 csillagjegy, aki a legjobb kolléga

Bika

A Bika a zodiákus legkedvesebb keményfejű jegye. Egy konok, de mégis nagyon szerethető figura, aki hajlamos a makacsságra emiatt azt hihetnénk, nem a legideálisabb munkaerő, pedig éppen az ellenkezője igaz. Mivel akaratossága elképesztő szorgalommal és megnyerő személyiséggel párosul, ideális kolléga, akit mindenki szeret.

Remek ízlése van és fontos számára, hogy minőségi munkát adjon ki a kezei közül. Kreativitása és szépérzéke legendás, ezeken a területeket kiemelkedőt alkot. Bolygója a Vénusz, ami azt jelenti, hogy mások érzelmeit is szem előtt tartja, ezért munkatársai kifejezetten hálásak neki. A Bika stabil, hasznos és szívós munkaerő. 

Szűz

Azt hinnénk, hogy egy mindent és mindenkit állandóan tanulmányozó, fejtegető és megfigyelő személy – aki kifejezetten perfekcionista is – nem éppen kellemes munkatárs, pedig a Szűz esetében pont ez a helyzet.

Analitikus természete nagy kincs a munkahelyen, mindent ösztönösen, alaposan és pontosan elemez.

Hírhedt maximalista, aki ezáltal rendkívül hatékony munkaerő, hiszen morálja a többieket is keményen motiválja. Mindig a tökéletességre törekszik és emiatt olykor hajlamos elveszni a részletekben, de ezt remekül kompenzálja gyakorlatiasságával. Praktikus beállítottsága abban is megmutatkozik, hogy a munkával kapcsolatban mindenki őszinte, objektív véleményt várhat tőle. 

AllaSerebrina/depositphotos.com

Rák

Egy érzelmes kis mimóza lélek, mint szuper munkaerő? Bizony ez a Rák! Egy megbízható kolléga minden munkahelyen nagy kincs, ő pedig pont ilyen és egészen biztos, hogy sosem fog senkit átverni vagy elárulni.

Érzékeny természetének köszönhetően őszintén törődik kollégáival, szívén viseli sorsukat, mindig meghallgatja őket és mindenki számíthat a segítségére. Ha valaki szomorú, a Rák mindent megtesz, hogy jobb kedvre derítse. Remek kolléga, akit mindenki szeret, hiszen egyben barát is, aki összetartja a csapatot és mindig tele van pozitív energiával.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást