A vékony nőknek áll a világ? Ezzel az 5 őszi, plus-size szettel rácáfolunk erre

A vékony nőknek áll a világ? Ezzel az 5 őszi, plus-size szettel rácáfolunk erre

Címlap / Stílus / Divat / A vékony nőknek áll a világ? Ezzel az 5 őszi, plus-size szettel rácáfolunk erre

Azt hiszem minden nő nevében beszélek, mikor azt mondom, hogy egyre inkább divat a tökéletlenség. Végre nem szégyen megmutatni természetes formánkat, felvállalni az idő múlását úgy, hogy közben persze a legtöbbet hozzuk ki a külső adottságainkból. Ideje elfelejteni azt a sztereotípiát, miszerint a divatvilágot a nullás méret uralja, mert ennek vége. Amióta a plus size kiharcolta magának előkelő helyét a kifutókon, azóta a teltebb idomokra is jobbnál jobb kreációk születtek, amiből párat neked is elhoztunk.

A szoknya!

Sok telt nő nagyon nehezen barátkozik meg alakjával és azt gondolja, hogy csak a nagy, zsákszerű ruhák állnak jól ezen az alkaton. Mi pedig ezt szeretnénk most megcáfolni.

Pont, hogy a laza, bő ruháktól tűnhetnek még nagyobbaknak, így minden teltebb idomú hölgyet arra kérnénk, hogy ezt felejtse el.

Lássuk mi is kell egy ütős szetthez, ami ott emel ki, ahol a legelőnyösebb és ott takar el, ahol kell.

Egy „A” vonalú szoknya szinte minden alkaton remek választás, hiszen nagyon szép, vékony derekat varázsol viselőjének. A szoknya nyugodtan lehet mintás, viszont ebben az esetben törekedjünk arra, hogy felülre már egyszínű felsőt válasszunk.

Magassarkúval pedig csak még tovább nyújthatod formás kis lábaidat.

Okosan, stílusosan!

Ha úgy gondolod, hogy neked nem állnak jól a rövid pulcsik, akkor most adunk egy tippet, amitől majd megszereted.

A titok csupán annyi, hogy vegyél alá egy hosszú pólót, vagy inget, ami bár eltakarja a problémás területet, mégsem azon lesz a hangsúly, hanem a pulcsin.

Éppen ezért érdemes egy feltűnőbb darabot választanod felülre, míg alulra jöhet egy egyszerű fehér, esetleg fekete.

A trükk annyi, hogy a pulcsinak mindig ott kell végződnie, ahol a legvékonyabb vagy, így azt a területet fogod vele a leginkább kihangsúlyozni.

Így, ha te például csípő és fenék tájékán vagy erősebb, akkor a felsődnek érdemes derékvonalon végződnie, mivel így oda kerül a fókusz.

 

Csak vagányan!

Ki mondta, hogy nem lehetsz dögös, ha a plus sizeos csajok táborát erősíted? Felejtsd el az összes rossz beidegződést és hozzuk ki belőled a legtöbbet!

Egy dögös külsőhöz elengedhetetlen egy vagány bőrdzseki, hozzá pedig egy szépen dekoltált felső.

Figyelj arra, hogy minél inkább „V” alakú a felső kivágása, annál jobban nyújtja majd optikailag a felsőtestedet.

Alulra jöhet egy fekete, vagy sötétkék farmer, ami bátran lehet skinny, hiszen tudjuk, hogy ez remek alakot ad a nőknek, mindössze néhány másodperc alatt.

Ha sportosan szeretnéd hozni a vagány kinézetet, akkor kapj fel egy laza tornacipőt, de, ha igazán dögös kinézetet szeretnél, akkor jöhet egy nőcis magassarkú.

Poncsósan tökéletes

A poncsót a legtöbb nő szereti, mivel szinte bármennyi sütit megehetünk anélkül, hogy feszengenünk kellene azon, hogy hogy áll rajtunk aktuális szettünk.

Egy poncsó ápol és eltakar, közben pedig képes arra is, hogy nagyon feldobjon egy egyszerű outfitet.

A titok abban rejlik, hogy mit viselünk alatta. Kerüld a bő fazonokat alulra, ettől ugyanis csak még nagyobbnak fogsz tűnni a tükörben.

Legjobb, ha egy rövidebb ruhához, esetleg skinny fazonú farmerhez viseled, így még akár jó pár centit is lefaraghatsz magadról.

Egy jó sál, az barát

A sálakat nem csak azért lehet szeretni, mert megóvják nyakadat a hidegtől.

Ha például nem vagy kibékülve a lábaddal, akkor igazán nagy szolgálatot tehet neked egy jól kiválasztott sál.

Elég csak a nyakadba dobnod és hagynod, had lógjon két oldalt.

Ha így hordod, akkor pont a felsőcombodat eltakarja, viszont a lábszárad ettől még inkább előtérbe kerül, így teljesen megnyújtja majd az alakodat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást