Mit vegyél fel, ha párod családjánál ünnepelsz?

Mit vegyél fel, ha párod családjánál ünnepelsz?

Címlap / Stílus / Divat / Mit vegyél fel, ha párod családjánál ünnepelsz?

Mindjárt karácsony, amikor lehetetlen elkerülni a családi látogatásokat és a vendégvárást. Ilyenkor nem szokatlan jelenség, hogy amennyiben kapcsolatban élsz, mindkettőtök szüleit meglátogatjátok.

Azonnal elérkezünk a finishbe, amikor már nincs visszaút! A Szentestét követőleg tuti, hogy venni kell a nyúlcipőt, és nem ússzátok meg a szülői szeretetet az ünnepek alatt sem. Amellett, hogy ez egy nagyon szép gesztus, némileg óvatosságra is inthet, ugyanis nem mindegy, hogy miben jelensz meg a látogatások alatt. Igaz ez különösen akkor, ha a párod szüleit célozzátok meg a vizittel.

Ilyenkor nem kis gondot jelenthet a megfelelő ruha kiválásztása, főleg ami minket nőket érint. Mivel a mai nők legtöbbje a hétköznapokba is vagány, szexi és autonóm stílust követ, így számukra természetes, hogy a kötelező alkalmakkor is odateszik magukat külseileg. Viszont korántsem biztos, hogy ez egy szülőkkel eltöltött családi vacsorán is jó pontot jelentene. Ha már régebb óta ismered a párod szüleit, akkor talán kicsivel könnyebb a dolgod, amennyiben viszont még nem voltatok eddig bensőnségesebb viszonyban, vagy most készülsz velük az első igazi megmérettetésre, akkor se csüggedj! Most követekező öltözködési tippjeinkkel biztos, hogy te sem nyúlhatsz félre!

Ez vacsora és nem divatkifutó!

A mai modern nők számára természetes, hogy ki tudják használni a testi adottságaikat és szép vonalaikat az öltözködésben is! Azonban vigyázz arra, hogy ha párodnak olyan családja van, ahol még a nagyszülők is élnek és jelen vannak, semmiképpen se viselj olyat, ami extrém lehet számukra és megborzongnak tőle! Kerüld a feltünő anyagokat mint a csipke, a tüll vagy a szatén. Ugyanez igaz a feltünő, erős, és rikító színekre is! A nagyi ugyanis biztos nehezen értené meg azt, hogy „normális” öltözékek helyett, miért akarsz inkább parádézni mint Naomi Camball a kifutón… Ne sokkoltasd a jelenlévőket, inkább törekedj mindig arra, hogy beleolvadj a közegükbe!

Légy mindig felkészült!

Tudd mindig azt, hogy pontosan mennyi időre és milyen alkalomra vagy hivatalos! Ugyanis nem mindegy, hogy egy hétvégét, egy vacsorát, vagy egy kellemes relaxáló délutánt akartok eltölteni a családi körben! Amennyiben csak pár órát tesz ki a vendégség, úgy nyugodtan öltözhetsz lazábban, legyen az egy igényesebb farmer és felső, viszont ha vacsorára vagytok hivatalosak, akkor feltétlenül öltözz csinosan és ízlésesen! Nagyon fontos, hogy mindig előre tisztában légy ezekkel a dologokkal, így könnyedén elkerülhetsz minden baklövést, és nem érhet csalódás!

Légy mindig visszafogott!

Ha te is olyan csaj vagy, aki szereti magát szépnek mutatni és a legjobb formáját adni, akkor azzal nincs semmi baj! Elvégre nem hiába mondják azt, hogy azt ami szép, igenis meg kell mutati! A családi látogatások alkalmával viszont, mindig jobb és biztosabb, ha a visszafogott vonalnál maradsz, sőt kicsit akár a konzervatív oldalat is hozhatod! Ez az egyetlen dolog ugyanis, ami garantáltan az összes létező szülőnél bejön!

Ne légy harsány, sem hivalkodó, használj természetes anyagokat, lehetőleg pasztell és világos színekben, árnyalatokban. Kifejezetten ajánlott ilyenkor egy kis kosztüm, vagy egy zártabb koktélruha. (lehetőleg ne mini) Ízléses kiegészítőket természetesen alkalmazhatsz, amivel feldobhatod a silányabb öltözéket, de jusson eszedbe, hogy ez is gyorsan elmúlik, és utána újra önmagad lehetsz! Az a szexis és csábító amazon, akit a párod úgy szeret ahogy van!

Csak semmi slicc és kivágás!

Minden családban található legalább egy olyan hímnemű ember, akik imádják a hatásvadászatot, és mindent elkövetnek azért, hogy ezen élvezetüknek hódolhassanak is! Tehát nagyon fontos, és mindig ügyelj arra, hogy lehetőleg kerüld a túl felvágott vagy kivágott szoknyákat, blúzokat.

Bármit, ami többet mutat a kelleténél! Nem lenne túl mókás, több órát úgy eltölteni az asztalnál, miközben párod bácsikája, mondjuk, kiesik a saját száján és elfolyik a szeme a csodás dekoltázsodtól! Ugye neked se esne jól a hosszú távú cici vagy combvizit? A zavaró nyálcsorgatásról nem is beszélve! Mindenkinek nagy kellemetlenséget tud okozni!

Éjjeli apáca

Ha tudod azt, hogy párod családi látogatásába, legalább egy éjszaka is bele esik, akkor figyelj arra, hogy semmiképp se a legkívánatosabb tangát vagy babydollodat vidd magaddal az éjszakai alváshoz. Igaz, hogy a paplan mindent eltűr, és teljesen mindegy hogy, mi van alatta, mert egyedül ti láthatjátok, de akaratlanul is létrejöhetnek olyan szituációk, amikor egy hajnali hűtöhöz való lopódzás alkalmával, összetalálkozol a nagyival, egy nagynénivel vagy nagybácsival, vagy akár az édesanyjával, és lássuk be, ilyenkor elég kellemetlen tud lenni, ha ők úgy látnának.

Ezért maradj inkább a hagyományos pizsama-hálóing felállásnál, abból is a diszkrétebb, akár gyerekesebb változatainál, még akkor is ha nem könnyű és nem valami szexi meg nőies! Egy-két éjszakát hidd el, át lehet vészelni benne, és legalább rólad sem fognak rossz véleményt alkotni!

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!