Vedd fel a kesztyűt a bepárásodás ellen! (x)

Vedd fel a kesztyűt a bepárásodás ellen! (x)

Címlap / Életmód / Vedd fel a kesztyűt a bepárásodás ellen! (x)

A télről sokaknak talán az önfeledt hógolyózás vagy a forralt bor kortyolgatás ugrik be először, de a szemüvegesnek nem ilyen idillikus ez az időszak. A lencse bepárásodása bizony sok bosszúságot okoz. Létezik azonban egy tuti ellenszer!

Ahogy egyre nagyobb a különbség a benti és a kinti hőmérséklet között, sajnos egyre több kellemetlenség érheti azokat, akik rossz látásuk miatt szemüveg- vagy kontaktlencse használatára ítéltettek. Biztos ismered az érzést, amikor az utcán üvöltő zord hidegből a zsúfolásig megtelt, túlfűtött és levegőtlen járműre menekülsz, felpréseled magad embertársaidon keresztül, de a megkönnyebbülés elmarad, ugyanis szemüveged azon nyomban bepárásodik.

Ha egy lavina elindul, nincs megállás

A buszra felszállva, a párával beborított lencsével ráadásul nem is nagyon tudsz mit kezdeni, mert nincs kéznél a speciális törlőkendőd, minden kezed foglalt és rajtad kívül még más is igyekszik feljutni, így némi dulakodással is szembe kellene nézned, már ha látnál egyáltalán.

Most azt gondolhatnád, hogy a megoldás a kontaktlencse lehet. Sajnos azonban a kontaktlencsét viselők sincsenek sokkal egyszerűbb helyzetben télen. A kinti mínuszokban a könnyünk is veszít hőmérsékletéből, lehűl, aminek eredményeként a kontaktlencsén nehezebben tud eloszlani.

Így sajnos a lencse nem tud eleget tenni küldetésének, és ahelyett, hogy éles képpel ajándékozna meg, az élmény könnyen homályossá válhat síelés vagy snowboardozás közben is.  Ráadásul a magasabban fekvő sípályákon a levegő sokkal hidegebb, a légnyomás pedig alacsonyabb, aminek eredményeként nem jut elegendő mennyiségű oxigén a szemhez, mert csak nehezen tud átpréselődni a kontaktlencsén. Így a szaruhártyában oxigénhiány is keletkezhet.

Győzd le a párásodást, láss élesen télen is!

Ma már fejlett és teljesen biztonságos lézeres technológiával végeznek látásjavító beavatkozásokat. A magas minőséget több millió sikeres kezelés bizonyítja a világon.

Ráadásul már olyan finom és precíz a technika, hogy az egész művelet alig néhány percet vesz igénybe, a kezelést a páciens egyéni adottságaihoz igazítják, az eredmény pedig szinte azonnal érezhető. Az eljárások fájdalommentesek, és a kezelt területen a szem tökéletesen és gyorsan regenerálódik. Így egy szempillantás alatt leszámolhatsz ősellenségeddel és a lézeres látásjavító kezeléssel kitisztul a homályos kép.

Ha úgy döntesz, hogy idén karácsonykor nemcsak az ízét szeretnéd érezni az ünnepi ételeknek, hanem gyönyörködni is szeretnél bennük, célszerű olyan intézményt választanod, ahol modern technológiával, magas minőséggel, bőséges referenciával és minél több elérhető kezeléstípussal várnak.

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont Magyarországon egyedülálló lézeres kezelést biztosít, a beavatkozás hatékonyságát pedig a magasan képzett szakorvosaik és a használt csúcstechnika garantálja.

Ha 2015.11.04.-12.04. között jelentkezel az állapotfelmérésre, a beavatkozás árából 30% árengedményt kapsz, és a klinika megajándékoz egy páros belépővel is a Grund improvizációs társulat előadására.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást