Így válhat valakiből CIKI celeb 8 lépésben!

Így válhat valakiből CIKI celeb 8 lépésben!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Így válhat valakiből CIKI celeb 8 lépésben!

A népszerűség hajhászása olyan méreteket öltött, hogy az már inkább vicces, groteszk, és beteges, mint egészséges alapokon nyugvó önbizalom erősítő. Az emberi tulajdonságok értékmérője lett a népszerűség… Valamilyen ködös oknál fogva azt hisszük, hogy a boldogulást jelenti, ám inkább csak az emberi tulajdonságok, életminőségek görbe tükre… melynek majmolásába belefeszül az emberek nagy többsége.

Kinézet

Alap elvárás, hogy legyél kinézetre olyan, akinek rá van száradva a hasfala a gerincére. Akkor jó, ha lábaid úgy állnak ki fokhagyma fenekedből, mint a cseresznyébe szúrt málnaszörp keverő kanál.
Ügyelj arra, hogy bár dúljon vihar, legyen köd, vagy szikrázó napsütés, hajad legyen tökéletes. Legyél te az, aki divatot diktál. Majd írj könyvet erről.

Gyerekvállalás

Gyereket csak úgy szülj, ha összes barátod áldását adja a dologra. Gyereked legyen erős, egészséges, tökéletes, szeplőtelen fogantatású, az sem baj, ha meg van mind a 32 foga.
Tartsd szem előtt, hogy szülés után két heted van arra, hogy levesd a bio-jelmezt, amit a természet rakott rád a terhesség alatt. Legyen véleményed a gyereknevelésről, annak minden evidens, triviális dolgát kezeld különlegességként. Írj könyvet erről.

Képességek

Nyilvánosság előtt énekelj, táncolj, tornázz és főzz, akkor is, ha nincs egyikhez sem különösebb tehetséged.
Ha netán mégis van valamelyikhez, úgy add elő, hogy te őstehetség vagy, génjeidben hordozod az emberfeletti képességeket, és ez az ember egyetlen útja ahhoz, hogy megtalálja a boldogságot. Majd írj könyvet erről.

Betegség

Legyen legalább egy olyan halálosnak mondható betegséged, melyből különlegességed és/vagy túlvilági kapcsolataid révén menekültél ki.

Ha ilyennel nem rendelkezel, akkor rokonságod egy tagját ruházd fel ezzel.
Ha nincs rokonod, aki bevállalná (nehogy bevonzza a rosszat), találj ki egy mítoszt, születésed csodálatos körülményeidről. Majd írj könyvet erről.

Deviancia

Legyen legalább egy olyan szexuális devianciád, amivel hasba lehet akasztani a jónépet, ha kíváncsi rá, ha nem.
Minimum egyszer villants cicit vagy bugyit, és szendén célozz arra, hogy te csak véletlenül keveredtél a szex fertőjébe, ám új inspiráló utakat nyitott meg előtted. Ha családtagjaid a család lejáratásának vennék ezt, és megorrolnának, vedd fel a számkivetettek arckifejezését, életvitelét… aztán írj könyvet erről.

Jótékonykodás

Jótékonykodj nyilvánosan, küzdj egy jó ügyért, de csak olyanért, ami már amúgy is célegyenesben van, mivel nem tesz jót a népszerűségnek, ha olyat teszel, amivel más nem ért egyet.
Gyűjtsd tételesen, semmit sem kihagyva, hogy mit áldoztál fel ezért, fogalmazd meg fennkölten és drámaian, majd… írj könyvet erről.

Figyelemfelkeltés

Legyen menő magán nőgyógyászod – minimum főorvos, fogorvosod – aki, mint a cég élő reklámja, villogtatja bolti fogsorát -, és ügyvéded – aki minimum külföldön diplomázott.
Használj idegen szavakat nagy nyilvánosság előtt, legalább egyszer provokálj botrányt kisestélyiben, de ha ez nem sikerül, az is elég, ha csinálsz valami törvénybeütközőt, drámázz, lehetőleg kicsi időt tölts el börtönben is a hatás kedvéért. Aztán írj könyvet erről.

Megvilágosodás

Hirtelen ötlettől vezérelve találd meg lelki békéd, világosulj meg, térj meg. Élő példaként viseld múltad, jelened, arcod és fixálódott mosolyod. Építs fel hozzá egy hihető ideológiát és jelöld meg életed legcsodálatosabb pillanatát, melyben ráleltél AZ ÚTRA.
Ha ez nem megy, két választásod van:
1. koppintsd le egy külföldi celeb ideológiáját;
2. a ,szeretet’ szó mindig bejön, használd kötőszóként. Majd írj egy könyvet.

Eredmény

Ha mindent jól csináltál, van minimum nyolc kiadott könyved… és egy olyan életutad, ami annyira követhetetlen, hogy még Odüsszeusz utazásait is felülmúlja.

Így, amikor meghalsz, olyan nimbusz kerekedik köréd, ami biztosítja neked a hallhatatlanság mítoszát… a temetésed napján pedig a virágboltosoknak annyi bevételt, ami révén, ha mások nem is, de ők biztosan imába fogják foglalni egy darabig a neved.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást