Így válaszd ki az alakodhoz illő tökéletes fürdőruhát

Így válaszd ki az alakodhoz illő tökéletes fürdőruhát

Címlap / Stílus / Divat / Így válaszd ki az alakodhoz illő tökéletes fürdőruhát

A boltokban gyakorlatilag végtelen fürdőruha-választék áll rendelkezésedre – fazonra, színre, mintára és anyagra értve. A megfelelő darab kiválasztása éppen ezért nagy dilemmát jelenthet. Főleg, mivel olyan ruhadarabról van szó, mely elég sok mindent látni enged…

Ismerd az alakod!

Mielőtt belevágsz a „tökéletes fürdőruha” projektbe, elengedhetetlen, hogy tisztázd magadban, milyen testi adottságaid vannak.

Széles csípő esetén jó döntés a keblekre terelni a hangsúlyt, míg szögletes alkattal a cél a derék optikai vékonyítása.

Próbáld fel!

Semmilyen ruhadarabot nem lenne szabad próba nélkül venned – ugye, hányszor fürödtél így már be, de nem ám a vízben! –, ilyen kényeset pedig különösen.

Vigyél be minél többfélét a próbafülkébe, tényleg ne sajnáld az időt a műveletre! Nagy hiba leakasztani a szokott méretet a vállfáról, mert még ha a méretet el is találod, a szabással, mintákkal nagyon melléfoghat az ember lánya.

Simán előfordulhat, hogy pocsékul áll, amit bomba biztosnak hittél, viszont egy kudarcra ítélt darabból titkos befutó kerekedhet.

Különleges igények

Mielőtt szétnéznél az üzletekben, gondold végig, van-e valamilyen különleges igényed.

Gondolunk ezalatt például az extra nagy vagy a kicsi méretre, a többszörösen tartó szabásra, vagy a beépített karcsúsító betétre.

Csak akkor kezdd el a shopping túrát a szokványos konfekció áruházakban, ha tudod, hogy nem vársz el semmi ilyet!

Gondolj a bőrszínedre!

Világos bőrtónussal hidd el, hogy az élénk színek jobban állnak neked – a natúr és pasztell árnyalatok pedig sápasztanak.

Ha már lebarnultál, vagy természetes kreol vagy, érdemes aranyba, ezüstbe, bronzba vagy halvány színekbe csomagolni magad.

A feltűnő minták főleg Hófehérkéknek, míg a csillogó anyagok a latinos lányoknak állnak jól.

Mit rejtegetsz?

Van olyan testrészed, amelyet lehetőség szerint el akarsz rejteni a kíváncsi tekintetek elől?

Akármilyen furcsán is hangzik, még a fürdőruha is képes lehetőséget nyújtani erre.

Húzz minél sötétebb színű darabot az érintett területre, s a szettet egészítsd ki egy máshová helyezett élénk kiegészítővel!

Lehetne kerekebb?

Azt kívánod, bárcsak kerekebb, nőiesebb formákkal áldott volna meg a sors itt-ott? A hiányzó íveket fodrokkal pótolhatod.

A recept egyszerű: fodros bikinifelsővel optikailag nagyobbnak tűnő ciciknek örülhetsz, míg ha a popsi tájékot véled laposnak, hasonló bugyi is jöhet.

Okosan a kivágásokkal!

Ma már olyan egyrészes darabok is kaphatóak, amelyek a cseles kivágásoknak köszönhetően annyit sem takarnak, mint egy bikini.

Természetesen ezek csak tökéletes alakon állnak úgy, ahogy kellene – plusz kilók leplezésére sajnos nem alkalmasak.

A mérsékelten alkalmazott kivágások azonban tényleg karcsúsíthatnak, ha kevés van belőlük. Sok nő azért nem szeret fürdőruhát vásárolni, mert a próba során kénytelen a csúfnak hitt valósággal szembesülni.

Mielőtt elindulnál a bolttúrára, próbáld meg helyrerázni az önbizalmad, mert így sokkal reálisabb döntést hozhatsz!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást