Válassz bőrszínedhez illő ruhát

Válassz bőrszínedhez illő ruhát

Címlap / Stílus / Divat / Válassz bőrszínedhez illő ruhát

Biztos te is csodálkoztál már, hogy egyes nők milyen elragadóan mutatnak ruháikban.

Ez azért van így, mert ezek a nők bőrük tónusához igazítják ruháikat. Ez elengedhetetlen a ruhák kiválasztásához. Ha nem igazán tudod mi illik hozzád a legjobban és milyen szín illik bőrödhöz, olvasd el cikkünket.

Először is meg kell tudnod, milyen a bőröd tónusa. Ne feledd, hogy ezt az évszakok is befolyásolják. Tehát, négy tónus létezik, melyek közül választanod kell. Miután rájössz bőröd tónusára, képes leszel olyan ruhákat választani, amelyekben tündökölni fogsz.

Ázsiaiak és afro-amerikaiak
Az ázsiaiak és az afro-amerikaiak téli bőrtónussal rendelkeznek. Ők a barna hajú nők sötét szemekkel, akik sötét vagy olíva színnel büszkélkedhetnek. Ehhez a bőrszínhez a tiszta árnyalatok illenek, mint a fehér, a fekete, a kék, a piros és a rózsaszín. A hideg színek sokkal jobban illenek hozzájuk, mint a pasztell színek. Az olíva árnyalatú bőrrel rendelkező személyek jobb, ha elkerülik a narancssárga és az arany színeket.

Szőkék és világosbarnák
A szőke és a világosbarna, világos szemszínű személyek nyári bőr tónusúak. Az ő bőrük világos, halvány rózsaszín árnyalatú. Ezek a nők bátran és büszkén viselhetnek pasztell színeket. Bőrükhöz leginkább a bézs, sárga, levendula és szilvaszín illik. Ehhez a bőrszínhez egyáltalán nem javasolt a fekete, fehér és narancssárga árnyalatok viselete.

Vörös hajúak
A vörös hajúakhoz az őszi színek illenek. Rajtuk elbűvölően mutatnak az arany árnyalatok, a bézs, a narancssárga, a homokszínek és a karamell árnyalatai. A sötétbarna szintén ragyogóan áll nekik. A vörös hajúak jobb, ha elkerülik a sötét és a sötétkék.

Világos haj és szemszín
A tavaszi bőrtónushoz a fehér és a barack árnyalatok tartoznak. Ezek a nők általában egészen világos haj és szemszínnel rendelkeznek, rendszerint szeplősek. Hozzájuk az összes világos pasztell szín illik. Az arany alapszín is illik hozzájuk, azonban a sötét színeket jobb, ha elkerülik. Szörnyen mutat rajtuk a fekete, a sötétkék, a piros és a maróni árnyalat.

Reméljük, ezekkel az egyszerű ötletekkel segítettünk megtalálni a hozzád illő színeket. Ne feledd el, hogy az árnyalatok mellett oda kell figyelned a ruhaanyagra is. Csak olyan színű, anyagú és szabásmintájú ruhákat viselj, melyben jól érzed magad. Természetesen, nem létezik olyan szabály, mely meggátolna egy bizonyos szín viselésében, azonban figyelj oda a részletekre és dönts okosan!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást