4 üzenet, amit csak az küld, aki teljesen odavan érted

4 üzenet, amit csak az küld, aki teljesen odavan érted

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 üzenet, amit csak az küld, aki teljesen odavan érted

Jártam már olyan sráccal, aki óránként bombázott üzenetekkel, és olyannal is, aki soha nem írt semmit, mert csak telefonálni volt hajlandó.

Hál’ istennek az is előfordult, hogy olyan kedves üzenetet kaptam, amit „eltettem emlékbe” és még évekkel később is megmelengette a szívem, ha újra elolvastam. Ha szerencsés vagy és van egy odaadó barátod, az manapság szinte azzal ér fel, mintha találtál volna egy unikornist. Ha tényleg szeret és ezt ki is mutatja, akkor bizonyára kaptál már tőle olyan üzeneteket, amitől szinte bepárásodott a szemed, de minimum meghatódva elmosolyodtál. Ha az alábbi üzeneteket – vagy ezekhez hasonlókat – már megkaptad a barátodtól, akkor biztos lehetsz benne, hogy igazán szeret.

1/4. „Sajnálom, hogy…”

Tegyük fel, hogy volt egy vitátok és kicsit összevesztetek. Éppen otthon duzzogsz egyedül, amikor jön egy üzenet, ami a fentiekkel kezdődik. Egy férfi, aki tud bocsánatot kérni, nagy kincs. Főleg egy olyan, aki nem csak odaveti szóban, hogy „bocs” és azt hiszi, ennyivel el van intézve az egész konfliktus.

Mert a fiúk hajlamosak arra, hogy inkább beadják a derekukat és elmormoljanak egy flegma bocsánatkérést, amiről látszik, hogy nem is gondolják komolyan és csak azért mondják, hogy békesség legyen végre. Ha azonban a kedvesed írásban közli, hogy sajnálja, ami történt, biztos lehetsz benne, hogy magába nézett és komolyan gondolja. Egy ilyen szuper srác békülős szexet érdemel!

2/4. „Ötkor találkozunk, alig várom”

4 üzenet, amit csak akkor küld, ha ő az igazi

Sajnos, miután a felek egyre biztosabbak a kapcsolatban, úgy ritkulnak meg a kedves, romantikus gesztusok egymás iránt, így a cuki üzenetek is.

Amennyiben még hónapokkal a megismerkedésetek után is dob rád egy ilyen üzit, becsüld meg a barátod, hiszen még mindig ugyanúgy várja a találkozókat, mint a kapcsolat elején.

Az ilyen apró figyelmességekből is látszik, hogy igazán szeret. Ha emellett még pontosan is érkezik a randevúra, vagy időben szól, ha esetleg késik, akkor tudhatod, hogy törődik veled, és hátradőlhetsz, hogy jól választottál párt.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»