Szerelem / Párkapcsolat

4 üzenet, amit csak akkor küld, ha ő az igazi

Jártam már olyan sráccal, aki óránként bombázott üzenetekkel, és olyannal is, aki soha nem írt semmit, mert csak telefonálni volt hajlandó. Hál’ istennek az is előfordult, hogy olyan kedves üzenetet kaptam, amit „eltettem emlékbe” és még évekkel később is megmelengette a szívem, ha újra elolvastam. Ha szerencsés vagy és van egy odaadó barátod, az manapság szinte azzal ér fel, mintha találtál volna egy unikornist. Ha tényleg szeret és ezt ki is mutatja, akkor bizonyára kaptál már tőle olyan üzeneteket, amitől szinte bepárásodott a szemed, de minimum meghatódva elmosolyodtál. Ha az alábbi üzeneteket – vagy ezekhez hasonlókat – már megkaptad a barátodtól, akkor biztos lehetsz benne, hogy igazán szeret.

Sajnálom, hogy…

Tegyük fel, hogy volt egy vitátok és kicsit összevesztetek. Éppen otthon duzzogsz egyedül, amikor jön egy üzenet, ami a fentiekkel kezdődik. Egy férfi, aki tud bocsánatot kérni, nagy kincs. Főleg egy olyan, aki nem csak odaveti szóban, hogy „bocs” és azt hiszi, ennyivel el van intézve az egész konfliktus. Mert a fiúk hajlamosak arra, hogy inkább beadják a derekukat és elmormoljanak egy flegma bocsánatkérést, amiről látszik, hogy nem is gondolják komolyan és csak azért mondják, hogy békesség legyen végre. Ha azonban a kedvesed írásban közli, hogy sajnálja, ami történt, biztos lehetsz benne, hogy magába nézett és komolyan gondolja. Egy ilyen szuper srác békülős szexet érdemel!

Olvastad már?  5 trükk, amivel már az üzenetekből kiderítheted, hogy tetszel-e neki

Ötkor találkozunk, alig várom

Sajnos, miután a felek egyre biztosabbak a kapcsolatban, úgy ritkulnak meg a kedves, romantikus gesztusok egymás iránt, így a cuki üzenetek is.

Amennyiben még hónapokkal a megismerkedésetek után is dob rád egy ilyen üzit, becsüld meg a barátod, hiszen még mindig ugyanúgy várja a találkozókat, mint a kapcsolat elején.

Az ilyen apró figyelmességekből is látszik, hogy igazán szeret. Ha emellett még pontosan is érkezik a randevúra, vagy időben szól, ha esetleg késik, akkor tudhatod, hogy törődik veled, és hátradőlhetsz, hogy jól választottál párt.

4 üzenet, amit csak akkor küld, ha ő az igazi

Bírnak a haverjaim

Kapcsolatotok következő szintjére léptetek és ideje megismerni egymás baráti társaságát. Ez sosem könnyű, szinte olyan, mint egy állásinterjú. Ők kicsit vizsgálnak és ítéletet hoznak rólad, te pedig igyekszel a legjobb oldalad mutatni, és ez az elején kicsit mindenki számra idegőrlő. Ha viszont bemutatott a barátainak és a találkozó után így nyilatkozik, ráadásul nem szóban – ami, mint tudjuk, elszáll -, hanem írásba foglalja ezt, akkor nyert ügyed van. És egy szuper pasid, hiszen levette rólad a stresszt azzal, hogy egyből megnyugtatott.

Egy hosszú távú kapcsolatban fontos, hogy a felek hogyan viszonyulnak egymás barátaihoz, hiszen ez rengeteg konfliktus melegágya lehet. Ha azonban „írásos bizonyítékod” van arról, hogy szerelmed barátai kedvelnek, fellélegezhetsz.

Jól sikerült? / Hogy ment?

Fogorvosnál voltál, vagy munkainterjún, esetleg egy fontos előadásod vagy vizsgád volt, ő pedig tudta ezt és üzenetben érdeklődik. Ez két okból is értékelendő. Egyrészt tapintatos, mert nem akar zavarni és ezért nem telefonált, másrészt emlékezett, hogy valami számodra fontos vagy nehéz dolog történt és tudni szeretné, hogy ment. Sajnos szinte mindannyiunkat hozott már össze a sors olyan önző gazemberekkel, akiket saját magukon kívül semmi és senki más nem érdekelt, ha viszont egy ilyen érdeklődő üzenetet kapsz, biztos lehetsz benne, hogy olyan barátod van, aki támogat téged és lehet rá számítani.

Olvastad már?  Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, ha nem tudod, bejössz-e neki

Kép forrása: IgorVetushko/Depositphotos.com