Szerelem / Párkapcsolat

5 ütős trükk, ha szeretnéd felhívni magadra a kiszemelted figyelmét

Hidd el, nem olyan nehéz felhívni magadra a pasik figyelmét, viszont nem feltétlen a dekoltázsod az egyetlen megoldás, ha ezt szeretnéd elérni. Biztos te is azt szeretnéd, ha maradandó emléket hagynál a férfiakban, ezért mindenképpen érdemes bevetned a következő praktikákat.

Mosolyogj!

Talán túlságosan alábecsülöd a mosolygás erejét, pedig nagyon sok mindent elérhetsz vele.

Senki nem szeretne egy mélabús, folyton lefelé konyuló szájú ember társaságában lenni, mert valljuk be, az életkedvünk is elmegy ettől a típustól.

Ez nem azt jelenti, hogy neked az év minden napján mosolyognod kell, még akkor is, ha közben szomorú vagy, de, amikor tényleg jó a kedved, akkor ezt mutasd meg a világnak is.

És amint elkezded megmutatni ezt a ragyogó oldaladat, a pasiknak is sokkal jobban feltűnsz majd.

Téves gondolat, hogy csak a merész, kihívó öltözet hatásos náluk, ugyanis egy szép, női mosoly mindent felülír.

Bátorság!

Ha tetszik egy férfi, akkor nyugodtan mutasd ki! Ne várj a megfelelő pillanatra, mert az akkor van, amikor az első szikra feltűnik köztetek.

Lehet, hogy úgy gondolod, eljátszod a megkaphatatlan nőt, de ritkán születik love sztori a rideg, szörnyellás tekintetből.

Légy egy kicsit merészebb és vedd fel vele a szemkontaktust, vagy, ha lazább környezetben találkoztok, nyugodtan szólítsd le.

Nem, ez nem azt jelenti, hogy szemtelenül nyomulsz, hanem azt, hogy megadod neki a kezdeti jeleket – ha nem ért belőle, akkor talán mégsem vagytok egymásnak rendelve.

Adj a megjelenésedre!

Bár nem minden a külső, azért valljuk be, nagyon sok mindent kifejezhetünk vele és felkelthetjük mások figyelmét.

Ha például szingli vagy, akkor tényleg bármikor eltalálhat Ámor nyila, és nem mindegy, milyen ruhában alkot rólad első benyomást a kiszemelted.

Nem is feltételen azért, hogy a külsőddel csábíts el valakit, hanem ettől lesz olyan őrülten szexi kisugárzásod, aminek egy pasi sem tud majd ellenállni. Ugyanis a magabiztosság mindent visz.

Ha most azt mondod, hogy te ebben hiányt szenvedsz, akkor ideje változtatnod. Tudatosítsd magadban, hogy értékes és csinos nő vagy, és megérdemled, hogy szép és ápolt küldő

Légy egyedi!

Tele van a világ lányokkal, akik ugyanúgy néznek ki, ugyanazokat a ruhákat hordják, és ugyanúgy csücsörítenek a képeiken.

Biztos, hogy te is egy akarsz lenni a sok közül, vagy szeretnél egyedi lenni?

Akin nem azért akad meg a férfiak tekintete, mert szexi és beleolvad a mai társadalomba, hanem azért, mert nem mindennapi.

Természetesen nem kell Lady Gagának öltöznöd, ha egyébként jóval szerényebb és letisztultabb a stílusod, de, ha mondjuk megtetszik egy nem hétköznapi ruhadarab, vagy kiegészítő, akkor ne hezitálj túl sokat, vedd meg és élvezd, hogy feltűnsz a pasiknak.

Vállald fel az egyéniségedet!

Vannak nők, akik folyamatosan megjátsszák magukat, attól függően, hogy éppen milyen férfi társaságában vannak.

Ez lehet, hogy ideig-óráig működik, de az igazi férfiaknak nem egy bólogató kiskutya kell.

Nyugodtan mutasd meg neki, ha harsány, ha visszahúzódó, ha érzelmes, ha furcsa vagy, mert ez az extra tulajdonságod lesz az, ami majd megragadja őt.

Lehet, hogy furának tartanak majd páran, de lesz valaki, aki értékelni fogja azt a különleges egyéniséget, aki benned lakozik. Tudod, a hasonló hasonlót vonz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW