A módszer, amivel bevonzód a jót – hogy tényleg teljesüljön minden kívánságod!

A módszer, amivel bevonzód a jót – hogy tényleg teljesüljön minden kívánságod!

Címlap / Életmód / Lélek / A módszer, amivel bevonzód a jót – hogy tényleg teljesüljön minden kívánságod!

A titok nyitja ebben rejlik

Miután sokan nekiestek a Titok c. könyv írójának, megírta a folytatást, ami gyakorlatilag a „hogyan”-ról szólt. Mert bár nagyon hasznos dolgokat osztott meg az első könyvében, mindenkiben tátongott egy űr azt illetően, hogy hogyan is kellene nekiállni ennek az egész megteremtősdinek. Kezdjük az elején. Mi az, amire mindennél jobban vágysz? Tudod egyáltalán, hogy mitől lenne teljesen kerek az életed? Érezted már, hogy nagyon nem az utadon haladsz?

Első lépésként próbáld magadban megfogalmazni a vágyad tárgyát.

Az nem elég, hogy csak mást szeretnél, máshogy élni, jobban. Ahhoz, hogy el tudd érni, pontosan tudnod kell, hogy mit is akarsz. Mondjuk szeretnél egy igaz társat magad mellé, jó munkát, esetleg világot látni, vagy csak szeretnél az álomotthonodban élni? Ez mind szép és jó, de ideje konkretizálni! Milyen társat szeretnél? Vegyél elő egy lapot és írd le részletesen, hogy milyen fontos tulajdonságokkal kell rendelkeznie az ideális társnak.

Így működik a vonzás törvénye
petrenkod/istockphoto.com

A kívánságok pontos megfogalmazása

Ez csakis a te kívánságod, tehát azt írd, amit csak szeretnél, ne érdekeljen mások véleménye arról, hogy ki illene hozzád.

Megszereznéd az álommelódat? Rendben, de mi is az? Milyen pozícióban látnád magad boldogan? Utazgatnál a világban? Ez egy szuper terv, de merre és kivel? Hosszútávra, vagy rövidtávra tervezel? Akár írhatsz konkrét utazási tervet is, általad kinézett szállodákkal és programokkal.

Végre beköltöznél a saját lakásodba, amit úgy alakíthatsz, ahogy neked tetszik? Tervezd meg, hogyan is nézne ki az álomotthon. Inspirálódj lakberendezési oldalakon, nyomtass képeket, majd amilyen gyakran csak tudod, vizualizáld magad a jövőbeli otthonodban. Nagyszerű! Ezzel meg is lennénk, és akár hiszed, akár nem, ez a legfontosabb lépés volt a céljaid felé. Mert nagyszerű, ha valaki keményen küzd az álmaiért, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit is akarnak. Egyszerűen csak mennek előre a semmibe. Ezért olyan elengedhetetlen ez az első lépés.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást