Utcai divat 2010 ősz-tél

Utcai divat 2010 ősz-tél

Címlap / Stílus / Divat / Utcai divat 2010 ősz-tél

Mindig érdekesebbek azok a hölgyek, akiket az utcán nézünk meg klassz öltözékükért. A jó öltözés nemcsak pénz kérdése, hanem fantázia és ráérzés kell hozzá. Lássuk hogyan öltöznek mások!

Egyszerűség

Két lehangolónak tűnő színt öltött magára, a fekete kiegészítők és katonazöld nadrág-felső együttes mégsem unalmas – feldobja a hatalmas csillag formájú medál, a platform fűzös magassarkú és oversize táska.

Őszies színek

A vörös haj szinte megkívánja a zöldet és a kéket. A szoknya-felső együttes jól illik viselőjéhez, a mályvaszínű mintás blúz pedig jó alapot teremt a harisnyával és magassarkú csizmával.

Modellek hétköznap

Skinny farmer, lapos cipő és laza felsőrész. Kényelmes mindennapi viselet, amit minden hasonló korú fiatal lány előnyben részesít.

Elegancia

Kék szatén blúz sötét feszes farmernadrág, szörmés csizma és óriási ékszerek. A stílusos megjelenéshez hozzátartozik a szögletes bőrtáska és napszemüveg is.

Visszafogott

Figyeljük meg az öltözék horizontalitását: a kötött pulóvet keresztcsíkjait, a szakított farmert és a kiscsizma csíkokban aplikált díszeit.

Trendi

Matrózcsíkos divatos felsőrész, bőr hatású nadrág, laza zakó és bordó magassarkú.

Hosszú ruha

A hosszú ruhák és szoknyák idén is divatosak. Ha ilyen magas vagy és a hosszút választottad, hordd balerinnel vagy lapos talpú csizmával. Az apró táska és egyszerű zakó stílusos választás.

Motoros

Motoros dzseki, átlátszó felső és kopott cipő egy laza hétköznap.

Trendi egyetemista

Egy divatos állatmintás dzseki alatt jól megfér az egyszerű semleges kötöttruha. Feldobja továbbá a trendi sál, zsáktáska és színes cipő.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást