Unod a tömegdivatot? A legjobb budapesti designer boltok

Unod a tömegdivatot? A legjobb budapesti designer boltok

Címlap / Stílus / Divat / Unod a tömegdivatot? A legjobb budapesti designer boltok

Mára a designer boltok nem jelentik feltétlenül azt a helyet, ahová csak vastagon tömött pénztárcával lehet bemenni. Egyre több a fiatal, feltörekvő hazai tervező, akinek ruháit igencsak baráti áron tudod beszerezni ezekben az üzletekben. Összegyűjtöttük a legjobb designer boltokat Budapesten, amelyeket neked is érdemes felkeresned.

Black Box Concept Store

Már 7 éve a hazai designer üzletek egyik zászlóshajója a Black Boksz Concept Store, ahol feltörekvő magyar designerek legfrissebb darabjait találod, szinte naponta megújuló készlettel.

A Black Boksz alapvető elképzelése az, hogy a termékek legyenek nagyon újak, nagyon egyediek és nagyon mások, mint a megszokott.

A kínálatban olyan tervezők ruháit és kiegészítőit találod, mint az IMOGEN, a Beata Kutasi Design, az AGNESKOVACS LIÉ, a Dyan vagy a Noár Line.

Látomás

A látomásban kéthetente megújuló árukészlettel várnak, mely a három nőiruha üzletükben eltérő. A ruhák mind kisszériás, úgynevezett pret-á-porter darabok.

A Látomás ruhaüzleteit megtalálod a Dohány, a Király és az Akácfa utcában, míg a lakberendezési és férfiüzletüket a Kertész utcában.

A ruhák között a nőiesebb, visszafogottabb, csajszis-vadócos és nagyon trendi darabokat is megtalálod, akár a kiegészítőkből és táskákból, így legyen bármilyen is a személyiséged, legalább az egyik üzletben biztosan lelsz valami szuper darabot magadnak.

Flatlab

A Baross utcai Flatlab egy úgynevezett lakásműhely a belváros szívében, ahol fiatal tervezők már kész és még készülő munkáiba tudsz betekinteni – tehát egy olyan bemutatóterem, ahol a munkafolyamatokba is beleláthatsz.

Olyan tervezők munkáit találod itt, mint Szőke Gergely, UrbanLegend, Laki Eszter, Hidden Chareacters és MEI KAWA.

Ha a ruhákon túl az is érdekel, hogyan készülnek a kedvenc darabjaid, és hogyan álmodják meg ezeket a designerek, akkor ide mindenképpen látogass el!

WonderLAB

Az V. kerületben található a WonderLAB, amely nagyjából 30 tehetséges magyar tervező ruháinak és kiegészítőnek gyűjtőhelye.

Az üzletben sok designer bolthoz képest igazán jutányos, tervezői áron juthatsz hozzá, a női ruhák mellett férfi ruhák, táska és cipő, kutyafelszerelés, homedekor, és ezrengeteg kiegészítő várja az üzletben az érdeklődőket.

Ha szereted az izgalmas darabokat, akkor ebben az üzletben biztosan találsz néhány szuper dolgot magadnak!

Hybridart Design Shop & Café

Egyszerre design, egyszerre képzőművészet és egyszerre kávézó a Hybridart, ahol nem csak ruhákat, hanem lakberedezési holmikat, kiegészítőket, képzőművészek munkáit is megtalálod.

Az üzlet főként magyar tervezők limitált szériás és exkluzív termékeit forgalmazza, az ismert hazai márkák mellett pedig a feltörekvő fiatal művészeket, designereket is támogatja.

Az állandó tervezők mellett mindig újabb és újabb tehetségeket is felkarolnak.

Ha a tervezői darabok mellett a képzőművészet és a kiállítások is érdekelnek, ez lesz a neked való hely!

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!