Ünnepek kínzó tünetek nélkül, természetesen!

Ünnepek kínzó tünetek nélkül, természetesen!

Címlap / Életmód / Egészség / Ünnepek kínzó tünetek nélkül, természetesen!

A tél leggyakoribb betegségei a felső- és alsó légúti betegségek és ezek esetleges szövődményei. Az alapbetegség igen gyakran, kb. 80-90%-ban vírusos eredetű, tünetei nagyon hasonlítanak a náthához: orrfolyás, tüsszögés, köhögés, láz, fejfájás… Az immunrendszertől függ, hogy mennyire intenzívek a tünetek, bármelyik stádiumban megállíthatja a kórokozókat.

Éppen ezért a betegségek kialakulásának megelőzésére, a tünetek csökkentésére, a közérzet javítására, szervezetünk ellenálló képességének erősítésére, a szövődmények lehetőség szerinti kivédésére kell törekednünk.

Ebben jelenthet segítséget egy évszázadok óta ismerten, rendkívül hatékony terápia, a sóterápia, amely többek között erősíti a szervezet ellenálló és regeneráló képességét. A sóterápiáknak több, eltérő fajtája létezik, ezek között nagy különbségek is lehetnek, ezért érdemes részletesen megismerni a lehetőségeket, tudatosan választani közülük!

Az Indiso kezelések valódi gyógyhatását az egyedülállóan finomra őrölt – 0,2 mikron méretű –, speciális, nagy tisztaságú és kifejezetten magas NaCl koncentrációjú aeroszol segítségével érjük el.

Az eljárás során, a természetes sóbányák klimatikus gyógy-közegében tapasztalható mikroklíma segítségével, az egészségügyi hatóanyag a legkisebb hörgőcskéket is eléri.

A gyógyszer- és mellékhatásmentes kezelés, hatékony kiegészítő terápia az alsó- és felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésére.

A legelterjedtebb sóterápiákkal ellentétben, így az alsó légutakban is kifejti jótékony hatását.

A hatóanyag tisztasága nem csak a hatékonyság miatt rendkívül fontos kérdés; komoly kockázata van annak, amennyiben légzőrendszerünkbe ilyen apró részecskék formájában szennyeződés jut be. Az Indiso éppen ezért kizárólag orvosi tisztaságú, ISO minősítéssel rendelkező hatóanyagot alkalmaz.

Magyarország legelismertebb egészségügyi sóterápiája országszerte Sóklinikákon érhető el. Az INDISO száraz sóterápia, kiemelt egészségügyi intézményekkel  együttműködve, orvosi javallat és kontroll mellett vehető igénybe. A terápiát az influenzaszezon előtt érdemes elvégezni, majd ezt évente megismételni. A sóterápia a gyerekeknél is, már egy éves kortól alkalmazható.

A legszebb ajándék a gondoskodás és egészség, ajándékozzon egészségügyi sóterápiás utalványt Ön is!

A gyógyszer- és mellékhatásmentes kezelés, hatékony kiegészítő terápia az alsó- és felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésére, javasolt allergia esetén, valamint jelentősen javítja az életminőséget, és fontos szerepe van légzőrendszerünk egészségmegőrzésében, a sportolók teljesítménynövelésében is.

Kifejezetten gyermekek számára is ajánlott, hiszen számos, korunkban népbetegségnek számító problémára – mint például a fülgyulladás, arcüreggyulladás – hatékony megelőzési módszer lehet.

Influenza? Kínzó tünetek? Ajándékozza meg szeretteit vagy magát Indiso bérletettel, vessen véget a kínzó tüneteknek, előzze meg az influenzát!  

Most 30% kedvezmény – a kedvezményes 10 alkalmas bérlethez 5 alkalmat ajándékba adunk!

A kedvezményhez foglaljon időpontot már most!

Légúti betegségek kezelésére válassza Ön is a 100%-ban természetes, gyógyszer- és adalékanyag-mentes, biztonságos, hosszú távú megoldást!

www.indiso.hu

*Az ajánlat a 2014. december 1-20-ig megvásárolt bérletekre érvényes.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!