Kikapcsolódás / Otthon / Szórakozás

Unalmadban milyen mintákat firkálsz? A rajzod sokat elmond a tudatalattidról

Unalmadban milyen mintákat firkálsz? A rajzod sokat elmond a tudatalattidról

Amikor telefonálsz, zenét hallgatsz vagy szimplán csak álmodozol egy előadás, esetleg céges meeting közben, te is gyakran firkálgatsz egy papírlapra, igaz? Azonban a kis minták, amiket sokszor még csak nem is tudatosan rajzolsz, több részletet felfednek a személyiségedről. Lássuk, rólad mit árul el mindez!

Emberi alakzatok

Ha ilyenkor emberi formákat kezdesz rajzolni, az arra utal, hogy nincs túl sok önbizalmad. Elégedetlen vagy a külsőddel, esetleg a személyiségeddel, és ez kisebbségi érzéssel tölt el.

Érzelmileg nem vagy mostanában a topon, és emiatt folyton másokhoz hasonlítgatod magad.

Hiába tűnik úgy a közösségi oldalak alapján, hogy az ismerőseid boldogok és elégedettek, nem szabad bedőlni a fotóknak, és ez alapján véleményt alkotnod magadról.

Mindenkinek vannak rossz napjai, de ne hagyd, hogy ez alapján kicsinyítsd le önmagad!

 

Szép szemek

Amikor firkálgatsz egy papírra, szinte mindig szebbnél szebb szemeket rajzolsz? Ez azt jelenti, hogy kimondottan pörgős személyiséggel rendelkezel, és rengeteg barátod van. Azonban az sem mindegy, hogy a szemek nyitva, vagy éppen csukva vannak.

Előbbi arra utal, hogy úgy érzed, folyton figyelnek téged, és meg kell felelned az elvárásoknak, amiket veled szemben támasztanak.

Ezért nem is igazán tudod mindig önmagadat adni, és inkább felveszel magadra egy álarcot, hogy eljátszhass egy szerepet.

Utóbbi viszont azt jelenti, hogy nem vagy hajlandó magadba nézni, és beismerni, hogy neked is vannak hibáid, nem csak másoknak.

 

Az aláírásod

Ilyenkor mindig az aláírásodat firkantod le egy papírra, akár egymás után többször is?

Ez arra utal, hogy énközpontú személyiséged van, és hajlamos vagy az önzőségre is, sok esetben észrevétlenül.

Megszoktad már, hogy mindig a te akaratod érvényesül, és többször beszélsz magadról, mint mások, noha ezt valószínűleg még sosem vetted észre.

Általában ez egyáltalán nem szándékos, és nem arról van szó, hogy kizárólag magaddal akarsz foglalkozni, de tény, hogy hajlamos vagy erre, anélkül, hogy tudatosulna benned, hogy néha muszáj engedni, és nem szólhat mindig minden rólad.

Valószínű, hogy a szüleid nagyon sok figyelmet szenteltek neked, és ahhoz szoktál, hogy folyton irántad érdeklődnek.

 

Állati formák

Az állat, amit éppen rajzolsz, az aktuális érzelmi világodról árulkodik.

Ha tigrist vagy farkast firkálsz, az arra utal, hogy elnyomtad magadban a dühödet mostanában, de ha róka szerepel a papíron, akkor valami olyanon töröd a fejed, ami nem igazán tisztességes vagy fair másokkal szemben.

A mókus azt jelenti, hogy szükséged lenne valakire, aki támogat téged, az oroszlán pedig azt, hogy elégedett vagy magaddal, sőt, egy kicsit talán túlságosan is.

Figyeld meg, legközelebb milyen állatot rajzolsz, ugyanis a legerősebb tulajdonsága a te érzelmi világodat tükrözi.

 

Geometriai figurák

Ha téglalapot, négyzetet és egyéb geometriai formát alkotsz, az azt jelenti, hogy nagyon határozott elképzeléseid vannak a jövődről.

Tudod, mit akarsz, és azt is, hogyan érd el ezeket.

Általában makacs vagy, és ragaszkodsz az elveidhez, ami arra utal, hogy nem hagyod magad eltántorítani egykönnyen, akkor se, ha tévedsz.

A véleményedet előszeretettel hangoztatod, mivel nem vagy az a csöndes típus, ám közben mégis nagyon óvatos jellem vagy, aki nem szeret kockáztatni.

Csak arra mondasz igent, ami biztosnak tűnik!

 

Csillagok, csillagok

A csillagok arra utalnak, hogy nagyon szeretnél a középpontban lenni, mert imádod, ha mindenki veled foglalkozik.

Extrovertált jellem vagy, aki szeret a társaság lelkévé válni, és kimondottan frusztrál, ha valamiért a háttérbe kerülsz.

Megszoktad már, hogy a környezetedben mindenki ismer téged, és te is ismersz mindenkit, ezért rengeteg ismerősöd, barátod van.

Ha viszont nagyon sok csillagot rajzolsz egy kupacba, de csakis a lap szélére, az azt jelenti, hogy depresszióval küzdesz, amit nem akarsz beismerni magadnak.

 

Virágok, felhők, nap

Ha sokszor kisebb tájképet rajzolsz, virágokkal, felhőkkel és nappal tarkítva, az azt jelenti, hogy összességében elégedett vagy az életeddel.

Ugyanakkor mégis hajlamos vagy az álmodozásra, és folyton azon fantáziálgatsz, hogy mit tartogat még a jövő számodra, mert tudod, hogy többről is szólhat az élet.

Optimista jellem vagy, akinél a pohár mindig félig tele van, és játékos, vidám jellemed rengeteg embert vonz köréd.

Nem csoda, hogy sok barátod van, akik imádnak veled lógni, hiszen ritka, hogy neked rossz kedved legyen!

 

Kis házikó

Ha ilyenkor mindig házat firkálsz, az azt jelenti, hogy logikus gondolkodásmódod van.

Mindig mindent alaposan megtervezel, sosem hozol hirtelen felindulásból döntéseket, és szereted végigvenni ezek lehetséges végkimenetelét is.

Nem szereted, ha valami váratlanul ér, ezért szinte mindenre előre felkészülsz.

Talán ez az oka annak, hogy hajlamos vagy a szorongásra és a felesleges aggódásra is.

Azonban tény, hogy ennek köszönhetően az életed minden része előre meg van tervezve, ami általában tényleg úgy is alakul, ahogy azt te elképzelted.

 

Spirálok, absztraktok

Sokszor nincs is jelentése annak, amit rajzolsz, igaz?

A kezedben megindul a toll, és furcsa spirálok, absztrakt formák keletkeznek belőle, amiknek a jelentését te magad sem látod.

Egyszerűen csak jön belőled.

Ez arra utal, hogy egészen más világnézettel rendelkezel, mint az emberek többsége.

Tele vagy ötletekkel, mérhetetlen kreativitással, és a gondjaidat egészen máshogy oldod meg, mint ők.

Nem szereted, ha beskatulyáznak vagy meg akarják mondani, mit csinálj; szabad lélek vagy, aki nem szereti a szabályokat!

 

Szívecskék

Ha folyton szívecskéket rajzolsz, az egyértelműen azt jelenti, hogy romantikus lélek vagy.

Szerelmes vagy a szerelembe, imádsz kapcsolatban élni, és ekkor tudsz igazán kiteljesedni, mert az egyedüllét minden, csak nem egészséges számodra.

Ha van párod, akkor mindent megteszel kettőtökért, ha pedig egyedülálló vagy, szinte folyton van egy kiszemelted, akiért oda vagy (akár titokban, afféle plátói szerelemként).

Az egész életed a romantika körül forog, hiszen ez az, amit téged igazán boldoggá tesz.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást