Párkapcsolat / Szerelem

Úgy érzed, tetszel neki? 5 megtévesztő jel, ami becsaphat

Úgy érzed, tetszel neki? 5 megtévesztő jel, ami becsaphat

Belájkolta a profilképedet

Úgy érzed, végre készült rólad egy egész jó fotót, amit fel is töltesz a Facebookra, majd a lájkolók között egyszer csak feltűnik a kiszemelted? Ezt elkönyvelheted akár úgy is, hogy odáig van érted és ezzel egyfajta lépést tesz feléd.

Ez azonban lehet, hogy csak hiú ábránd. Gondold végig alaposan, hányan lájkolták be a fotódat? Sokan? Akkor tulajdonképpen nincs is ebben semmi különös, hiszen csak azt tette, amit a többiek is.

Azonnal válaszol az üzenetedre

Órákig gondolkodtál, hogy mit is írj neki üzenetben? Megfogalmaztad, elküldted ő pedig szinte azon nyomban válaszolt? Persze ilyenkor jó érzés járja át a szívünket, annyira belelkesülünk, hogy akár még azt is elhisszük, hogy pont ránk gondolt vagy alig várta, hogy valamit üzenjünk neki, esetleg ő maga is pont nekünk akart írni… Sajnos ez bármilyen jól hangzik, általában nem így van.

Valószínűleg az a típus, aki állandóan online, esetleg a munkája miatt folyton a telefonját és az e-mailjeit kell nézegetnie vagy csak épp mással beszélgetett, miközben megkapta a te üzenetedet.

Fizeti a számlát

Baráti társasággal vagy csak kettesben iszogattatok és nem hagyja, hogy te fizess? Ez egy igen udvarias gesztus, igazi gavallérra vall, ám ez könnyen becsapós jel lehet akkor, ha tetszik neked a srác.

Lehet, hogy ilyennek nevelték és mindig ezt teszi, egyáltalán nem biztos, hogy azért teszi mindezt, mert bejössz neki. Örülj neki, ha így tesz, de azért ne lovald bele nagyon magadat, ez közel sem egyenlő a szerelmi vallomással, sőt…

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást