Hozzávalók:
– 25 dkg túró
– 10 dkg fetasajt
– 2 evőkanál kaliforniai paprika, apróra vágva
– 2 evőkanál uborka, apróra vágva
– 2 evőkanál káposzta, apróra vágva
– 2 evőkanál újhagyma, apróra vágva
– 1 evőkanál újhagyma, apróra vágva
– 1 evőkanál friss koriander, apróra vágva
– 1 teáskanál fokhagyma, apróra vágva
– 1 teáskanál csípős piros paprika, apróra vágva
– só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
1. A túrót és a fetasajtot alaposan összekeverjük.
2. Hozzáadjuk az összes hozzávalót és jól elkeverjük. Tegyük hűtőbe 10 percre.
3. Helyezzük dekoratív tálba és szolgáljuk fel friss kenyérrel vagy pirítóssal. A tetejére reszelhetünk főttojást. Nagyon finom előétel!
Tipp: Ha a túró nem elég kenhető, kicsit krémesíthetünk rajta édes tejföllel.