Tündökölj a szilveszteri partin!

Tündökölj a szilveszteri partin!

Címlap / Stílus / Arc / Tündökölj a szilveszteri partin!

Nemsokára beköszönt a 2010-es év, a szilveszteri buli pedig már kopogtat. Az év kedvenc bulija általában a nők számára az év végi party.

Lehetőség nyílik ilyenkor egy teljes átalakulásra, szépnek, elbűvölőnek akarunk mutatni, mert valahogy a zsigereinkben van a tetszeni akarás.
Azon kívül ott a zene, tánc, hangulat, pezsgőzések…Ideje ezért mindent megtenni a megszépülésért!

1. Az első fontos dolog a megfelelő szilveszteri öltözék kiválasztása. A tökéletes ruha fogja meghatározni az egész szilveszter estét, ezért figyeljünk arra, hogy előnyös, nőies ruhát válasszunk saját stílusunkban.

2. Aztán ott a megfelelő szemöldökforma kialakítása, amely kifinomult megjelenést kölcsönöz – a szemöldökök többet jelentenek mint gondolnánk!

3. Mindig jó érzés valami újat viselni, ez fokozza az ünnepi hangulatot. Például az új rúzs, szemhéjfesték vagy parfüm viselete kellemes jól eső érzéssel tölt el.

4. Az alapozó felvitele előtt győződjünk meg, hogy arcunk friss, üde és tiszta. Az alapozó csak akkor igazán tökéletes, ha alatta bőrünk is jól érzi magát.

5. Az elbűvölő megjelenésért, használj arcfényesítő port a homlok, arccsont és az alsó ajkak sminkelésénél. A szem alatti területére világosabb alapozót használj. Ha elrontod, használj kis vattapamacsokat az eltávolításra. Hidd el, megéri az erőfeszítést.

6. Használj vízálló szempillaspirált, így nevetés és tánc közben nem maradnak fekete pontok a szemed környékén és arcodon.

7. A szemfesték használata előtt, használj egy alapozó port, hogy a színek megtartsák tökéletességüket az egész este folyamán.

8. Vigyük magunkkal a rúzst, korrektort és púdert, hogy bármikor igazítani tudjunk sminkünkön.

9. Használjunk matt rúzst, ez nem hagy nyomot mások arcán, illetve tovább tat.

10. Végül de nem tolsó sorban érezd jól magad, hiszen az idei szilveszter este örökké emlékezetes marad. Még egyszer nem lépünk 2010-be !  

VIDEO Ezzel a szájfestéssel nagyíthatod az ajkaidat optikailag

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!