Arc / Stílus

Túlszedted a szemöldököd? Ezzel a trükkel gyorsan visszanövesztheted

Túlszedted a szemöldököd? Ezzel a trükkel gyorsan visszanövesztheted

Ricinusolaj

Sokan ismerik a ricinusolajat, hiszen szuper megoldás hajnövesztésre, szempillanövesztésre, és szemöldöknövesztésre is! E-vitaminban, és esszenciális savakban gazdag, ezáltal ápol is, és szőrnövesztő hatása van. Akinek nem lett túlszedve a szemöldöke, csak ritkábbak a szálak, azoknak is ajánlom a ricinusolaj alkalmazását, mert tényleg csodákra képes.

A sminked lemosása után egy fültisztító pálca segítségével vidd fel az egész szemöldöködre, éjszaka hagyd hatni, majd reggel alaposan mosd le. Ha ezt minden nap megismétled, pár hét használat után már szemmel látható lesz az eredmény.

Tej

A tej segít meggyorsítani a növekedési folyamatot, és ápolja a szemöldököt. Fogj egy vattakorongot, itasd át egy kevés tejjel, és kend át vele az egész szemöldököd, majd hagyd rajta 30 percig, és mosd le langyos vízzel.

Szemöldök és natur smink
istockphoto

Kókuszolaj

A kókuszolajnak is ismert hajnövesztő hatása van, amit a szemöldöködnél is kihasználhatsz. Ugyanúgy, mint a ricinus olajat, ezt is fültisztító pálcával vidd fel a szemöldöködre, és éjszakára hagyd rajta, majd reggel mosd le. Mivel a kókuszolaj hatása az egyik legerősebb, ezért 3 hétnél tovább ne használd.

Olívaolaj és méz

Az olívaolaj is gazdag E-vitaminban, emellett pedig A- és K-vitamint is tartalmaz, plusz vas és magnézium is van benne. Mindezek hatására az olívaolaj segíthet visszanöveszteni a szemöldököd, ezt a hatást pedig tovább fokozhatod, ha mézzel kombinálva alkalmazod! Keverd össze a kettőt egy kiskanállal, majd kend át vele a szemöldököd. Ezt is csak fél órára hagyd fent, majd alaposan mosd le langyos vízzel.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást