Életmód / Ezotéria

A tulajdonságod, ami a legkevésbé tetszik a környezetednek – Zodiákusod szerint

A tulajdonságod, ami a legkevésbé tetszik a környezetednek – Zodiákusod szerint

Kos

Kétség sem fér ahhoz, hogy milyen szórakoztató, izgalmas egyéniség vagy. Azonban a környezeted időnként nehezen viseli el, hogy ehhez erősen lobbanékony természet tartozik.

Világ életedben igazi harcos voltál, akit nem lehetett csak úgy elnyomni, ám ez a tulajdonságod az évek során erősebb lett, és sokszor a legapróbb dolgok miatt is azonnal vitatkozni kezdesz másokkal.

A barátaid tudják, hogy szereted, ha igazad van, de néha jobb lenne, ha tízig számolnál, mielőtt hirtelen felindulásból elmondanád a véleményed.

Bika

Kedves és barátságos vagy, ezért imádnak az emberek a társaságodban lenni. Amit viszont már kevésbé szeretnek benned, hogy hajlamos vagy a lustaságra, ami több területen is megmutatkozik.

Gyakran késel el a találkozókról, mert nincs kedved nekiállni készülődni, a lakótársadat pedig zavarja, hogy általában lassan veszed rá magad arra, hogy rendet rakj a lakásban.

De tuti, hogy diákként a tanáraidtól is gyakran hallgattad, hogy nem vagy elég szorgalmas, és mindennek az utolsó pillanatban állsz neki.

Ikrek

Gyors gondolkodásod van, és mindig eszedbe jut egy új ötlet, ami megvalósításért kiált. Azonban épp emiatt hajlamos vagy arra, hogy állandóan elterelődjön a figyelmed, és semmi sem köt le pár óránál, napnál hosszabb ideig.

Az ismerőseid nehezen tartják veled a tempót, és fogalmuk sincs, most éppen mi történik az életedben. Te pedig ezeket sokszor elfelejted elmesélni nekik, így a legtöbb barátod azt érezheti, nem elég fontosak neked ahhoz, hogy közöld velük a szakításod hírét, az új munkahelyedet vagy az aktuális szerelmedet.

Ez a kapcsolatodat is megnehezíti, hiszen állandóan az új és az izgalmas érdekel, ezért nehezen maradsz meg egyetlen férfi mellett.

Rák

Kedves vagy, segítőkész, és őszintén jók a szándékaid. Azonban pont emiatt rengetegszer tapasztaltad meg azt, hogy mások visszaélnek ezzel, és amikor csalódást okoznak neked, te nehezen bocsátasz meg nekik.

Sőt, általában sokáig haragszol rájuk, és folyamatosan dühíted magad miattuk. Az ismerőseidnek is hajlamos vagy ilyenkor kizárólag erről beszélni, amivel sokszor negatív energiákat és feszültséget hozol a saját, és az ő életükbe egyaránt.

Pedig a megoldás az lenne, hogy egy-egy csalódás után elengeded a dühödet. Nem miattuk, hanem magad miatt: mert te megérdemled, hogy boldog legyél, és ne legyen toxikus a környezeted!

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást