7 női tulajdonság, amit a pasik ki nem állhatnak

7 női tulajdonság, amit a pasik ki nem állhatnak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 női tulajdonság, amit a pasik ki nem állhatnak

Sem megszerezni, sem megtartani a pasikat nem könnyű feladat. Vannak olyan jellegzetes női tulajdonságok ugyanis, amiktől hamar felveszik a nyúlcipőt. Tudd meg, melyek ezek, hogy odafigyelhess elkerülésükre!

Köszcsi, puszcsi, szivcsi

A férfiak többsége ki nem állhatja a mai lányok/nők beszédstílusát. A szavak cukivá formálása egyenesen idegesíti őket, és nem értik, miért nem lehet megmaradni a szép, magyar beszédnél. Szerintük ezáltal a gyengébbik nem képviselői kissé agyatlannak és kislányosnak tűnnek.
Persze vannak olyanok, akiknek imponál ez a stílus, de egyértelmű, hogy nem ők vannak a többségben. Ha te is sokszor használod ezeket a kifejezéseket – csupán azért, hogy kedvesebbnek tűnj-, próbáld meg máshogy kifejezni szimpátiádat, például apró gesztusokkal, mozdulatokkal, érintésekkel.

Hol voltál? Mit csináltál? Kivel voltál?

A pasik általában frászt kapnak az olyan kérdéshalmazoktól, melyekkel egy kicsit is úgy érzik, hogy a nő elszámoltatja. Való igaz, hogy ezek a kérdések sokszor csupán egészen ártatlanok, és csak szimpla érdeklődés van mögötte, viszont ha mindez vallatásba megy át, akkor a férfiak úgy gondolhatják, hogy minden egyes percüket meg kell osztaniuk.
Tehát ha ismered magad, és az elszámoltatós típus vagy, akkor próbálj egy mély levegőt venni, mielőtt megszólalnál. Amúgy is, ha a pasi el akarja mondani, mi minden történt vele, mit csinált és kivel volt, akkor azt úgyis elmondja.

Kötelező együttlétek

Teljesen természetes, ha minél több időt szeretnél az imádott pároddal tölteni, azonban ha kiborulsz azon, ha olykor a barátaival akar lenni, az baj. Persze, a munkával töltött, fárasztó hétköznapok után szívesen gubbasztanál a pasi karjaiban, azonban vedd figyelembe, hogy szükség van arra is, hogy a haverokkal bulizhasson és kiengedje a gőzt.
Ne veszekedj ilyenkor, inkább lásd meg a jó oldalát a szabad hétvégének: felhívhatod a barátnőidet, és szervezhettek egy csajos napot!

Műveletlen

Régebben az a szabály tartotta magát, hogy egy nő mindig egy kicsit elesettebb, butuskább, ügyetlenebb legyen, mint a férfi. Ez azonban ma már nem állja meg a helyét, hiszen ha már egyszer kiharcolták az asszonyok az egyenjogúságot, és azt akarjuk, hogy tiszteljenek, akkor bizony úgy is kell viselkednünk!
Hogy ne nézzen le minket a pasi, fontos, hogy műveltek legyünk, és a komolyabb témákhoz is hozzá tudjunk szólni, nem pedig csupán az időjáráshoz.

Hol a mosoly?

Szinte az összes pasi olyan nőt szeretne, aki mindig csak mosolyog, mivel egy vidám egyéniség, őket is feldob! Nem csoda hát, ha menekülnek az olyan szoborszerű csajoktól, akik szökőévben egyszer mosolyognak.
Ők egy elő és érző nőt akarnak, nem pedig olyan robotarcú és kifejezéstelen valakit, mint Victoria Beckham. Nevessetek, szórakozzatok, bolondozzatok együtt, ezáltal nem csak neked lesz jobb kedved, hanem a kapcsolatotok is megerősödik.

A szülők pici lánya

Ahogy a nők nem szeretik az anyuci pici fiát, úgy a pasik is hasonlóan vélekednek a témáról. Hogy ne egy gyámolításra szoruló, kislány legyél a párod szemébe, próbálj meg érzelmileg is leszakadni a szüleidről.
Ha baj van, ne hozzájuk fordulj először, ne légy teljesen rájuk utalva, mivel az egyrészt gyerekessé tesz, másrészt minden férfi szeret a megmentő szerepében tetszelegni, és így nem tud majd neked bizonyítani.

Önállótlan

Egy érett, felnőtt gondolkodású férfi általában nem olyan nőket keres, aki még egy csekket sem képes egyedül feladni. Persze minden pasi szeret segíteni, de van egy határ, amikor az önállótlanság vagy zavaróvá, vagy nevetségessé válik. Fontos, hogy el tudd intézni a mindennapi élethez szükséges dolgokat, és bármennyire is szereted az ételrendelős megoldást, tanulj meg főzni is, hiszen tudod: a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út.Arra, hogy pontosan milyen nőket keresnek a férfiak, nincs általános szabály, azonban vannak olyan tulajdonságok, amik elől menekülnek, így próbálj meg az imént felsoroltakon változtatni. Ha sikerül, biztosan sokáig melletted marad életed párja.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást