Szerelem / Párkapcsolat

7 tulajdonság amit a férfiak keresnek a nőkben

A bugyuta vígjátékok sztereotípiái alapján hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a hosszú lábak meg a nagy mellek mellett egy pasinak másra nincs is szüksége egy nőben. A valóság persze ennél összetettebb, és mindegy, ki mit akar elhitetni velünk, a férfiak is érző lények, akik nem elsősorban a borító alapján választanak társat maguknak. Összeszedtük a legfontosabb tulajdonságokat, amiket a legtöbb férfi keres egy igazi nőben.

Függetlenség

Igaz, hogy a pasik élvezik a védelmező szerepét, de ez nem jelenti azt, hogy valaki olyan társaságára vágynának, aki teljesen életképtelen lenne nélkülük. Egy független nő saját munkával, saját hobbival, barátokkal és önálló élettel sokkal izgalmasabb.

Ahogyan te is szeretnél a férfira egyenjogú partnerként tekinteni, ő is szeretné látni a valódi személyiségedet.

Ha nem azért vagy vele, mert mindenképpen szükséged van a támogatására, hanem azért, mert egyszerűen szeretsz vele lenni, ezért helyet szorítasz neki az életedben, az igazán hízelgő számára.

Kép forrása: innashapovalova.com

Intelligencia

Talán az egyik legkárosabb sztereotípia, hogy a férfiak félnek az okos nőktől – biztos van köztük olyan, aki valóban így tesz, de ha egészséges, normális felnőtt emberekről beszélünk, akkor ez nyilván valóan butaság.

Nem kell, hogy nyolc diplomád legyen, de ha van véleményed, nyitott vagy a beszélgetésekre és a tudásra, akkor természetes, hogy előnnyel indulsz azokkal szemben, akiknek a szellemi kihívás kimerül egy valóságshow szereplőinek nevének megjegyzésében.

Kép forrása: phototakes.net

Humor

Nevetni mindenki szeret, a pasik pedig elmondhatatlanul hálásak azért, ha egy-egy kínos helyzetet, váratlan szituációt egy csipet humorral oldasz fel. Férfiak között ez amúgy is bevett szokás, és lássuk be, nem is butaság.

Bár nem lehet mindig mindenből viccet csinálni, az élet sokkal könnyebb, ha nem is veszel mindent véresen komolyan. Ha mosolyt tudsz csalni a pasi arcára, jól fogja érezni magát a társaságodban, és alig várja majd, hogy újra veled lehessen.

Gondoskodás

Nem kell bekötnöd a cipőfűzőjét vagy minden nap elcsomagolnod a tízóraiját, elvégre nem egy új anyukát keres magának. Ettől még igaz, hogy a gondoskodásra való hajlam nagyon vonzó lehet egy férfi szemében, ha mértékkel használod.

Senki sem szereti, ha a másik fél rátelepszik, de ha például egy megfázás, vagy egy rázósabb életszakasz idején néhány apró gesztussal a tudtára adja, hogy számíthat rá, az biztosan elmélyíti a kapcsolatot.

Egy tányér húsleves vagy egy adminisztrációs ügy elintézése is nagy segítség ilyenkor – ahogy te is vonzóbbnak látnád ettől a pasit fordított helyzetben, úgy te is szimpatikusabb leszel tőle a szemében.

Kép forrása: hucklegoose.com

Ápoltság

Attól, hogy a külső még nem minden, természetesen nem is elhanyagolható szempont. A veled született adottságoknál azonban a férfiakat általában jobban érdekli, hogy mindebből mit hozol ki. Az ápoltság, a jó megjelenés tehát nagyon fontos.

Nem lehet az ember minden nap a legjobb formájában, de ha egészséges keretek között igényes vagy a külsődre, csinosan öltözködsz és nem hagyod, hogy nyolc centis lenövésed legyen, máris a vonzó nők táborát erősíted, és még a saját önbizalmadért is tettél valamit.

Nyitottság

Vaskalap, szigorúság és kötött menetrend – ez az, amitől a pasik többségét kiveri a víz.

Egy olyan partner azonban, aki nyitott az új dolgokra, szívesen próbál ki olyasmit is, amit korábban nem, meghallgatja a mások véleményét és ha kell, képes változtatni a sajátján igazi főnyeremény a pasik szemében.

Higgadtság

Talán nem mondunk újat azzal, hogy a hisztitől minden pasi gyorsan menekülőre fogja.

Ettől persze még nem kell elhallgatnod az érzelmeidet, vagy lenyelned, ha valami nem esik jól, de mindenképpen jobb, ha a problémáidat duzzogás helyett egy higgadt beszélgetés keretében osztod meg.

A legtöbb férfi hálás ezért, és cserébe igyekszik is változtatni azon, ami miatt elégedetlen vagy.

Kép forrása: stylemepretty.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást