Akár ideiglenesen, akár tartósan szeretnéd a jelenlétedet megszüntetni a legnagyobb közösségi oldalon, azt valószínűleg nem akarod, hogy az összes adatod és szöveged, képed és kisfilmed elvesszen. Ezért van lehetőség ezeknek a lementésére. Mindezt a „Fiókbeállítások” menüben, a „Facebook adatok” pontnál, a „Saját információ letöltése” gombnál megteheted. Mentés után az alatta lévő parancssorokból az egész fiókodat és a rólad található információkat véglegesen törölheted.
Ha csak ideiglenesen szeretnéd felfüggeszteni a fiókodat, a profilod oldalsávján található Súgóközpont eligazít ebben is. Így aki keres, nem talál meg a közösségi oldalon, de a profilodat tetszőleges idő után újra aktívvá teheted. Ebben az esetben is a Beállítások menüpontban a Fiókod kezelése/felfüggesztése opciót kell választani. Amennyiben végleg lemondasz arról, hogy a Facebookot használd, örökre törölheted a fiókodat is. Ezután nem tudod újraaktiválni a profilodat, csak ha egy újat generálsz. Az összes képed és bejegyzésed eltűnik a mátrixban, de a rendszer ad 30 nap gondolkodási időt, amíg végleg törlődik minden adat.
A cikk folytatódik, lapozz!Tovább olvasom »
Péntek reggel elküldjük a hét legolvasottabb Kikapcsolódás-cikkeit, vasárnap pedig a teljes heti válogatást. Ingyenes, és bármikor leiratkozhatsz.






