Párkapcsolat / Szerelem

Nem tudod elfelejteni? 4 jel, hogy lemondtál életed legnagyobb szerelméről

Nem tudod elfelejteni? 4 jel, hogy lemondtál életed legnagyobb szerelméről

Amikor találkozol az Igazival, azt egyszerűen tudod, mert másra sem tudsz gondolni… Ő a legjobb barátod és a lelki társad is egyben. Alig várod, hogy vele élhesd le a hátralévő életed. Senki és semmi más nem fogható hozzá és a világotokhoz. De mi van akkor, ha te már találkoztál ezzel az emberrel, és el kellett engedned? Az alábbi jelekből kiderítheted, hogy életed szerelmének mondtál-e búcsút.

Hosszú idő után is hidegen hagynak a férfiak

Érthető, ha egy hosszú kapcsolat után nem rohansz egyből egy másik férfi karjaiba, de ha sok év múltán is azt érzed, hogy az exeden kívül senki más nem érdekel, akkor az már egy intő jel és ez több okból kifolyólag is mérgező lehet a későbbi életedre nézve.

Először is nem leszel nyitott az új emberekre és lehet, hogy pont olyan személyt engedsz elmenni, aki valójában tökéletesen passzolna hozzád. Ráadásul ez az érzés könnyen átfordulhat depresszióba, szóval az a legjobb, ha megtanulsz elengedni, és ki tudja, lehet, hogy egy nap visszatalál majd hozzád, amikor már mindketten megértetek a feladatra.

Addig is lépj tovább és engedj helyet az újnak!

Mikor meglátod, hevesen ver a szíved

Évek múltán is. Lehet, hogy továbbléptél és jelenleg is boldog párkapcsolatban élsz, de amikor meglátod életed szerelmét, akkor minden borul. Nehéz ez a helyzet, mert tudod, hogy nem lehettek együtt, viszont képtelen vagy kiverni a fejedből

Ha te jelenleg is a nagy szerelmed mellett vagy, akkor légy hálás a sorsnak, hiszen ez a legnagyobb ajándék, amit kaphatsz az élettől, de ha már elszakadtatok egymástól, akkor próbáld meg elfelejteni, mert akkor valószínű, hogy egész más társat tartogat számodra az élet. Azért fontos, hogy nyitott legyél egy új kapcsolatra, hogy majd észrevedd ezt a társat. Ha pedig még nem találkoztatok egymással, akkor készülj, mert téged sem fog kikerülni Ámor nyila.

Mindenkiben őt keresed

És mivel senkiben sem találod, ezért idővel az összes partnereddel konfrontálódsz és folyton csak a másik félben keresed a hibát. Ezt úgy tudod kivédeni, ha az exedet teljes mértékben kizárod az életedből – de nem úgy, hogy keresel egy helyettesítő személyt, mert ezzel a saját és egy másik ember életét is megnehezíted. Neki te leszel a mindenség, neked viszont örökre egy pótlék lesz, aki soha nem lesz annyira jó, mint az elődje.

Éppen ezért, ha életed nagy szerelmének intettél búcsút, akkor hagyj magadnak elegendő gyászidőt a felépülésre, és amikor úgy érzed, hogy újból megosztanád valakivel a boldogságodat, akkor fogadd be az erre alkalmas személyt. Ne feledd, nincs annál fontosabb, minthogy önmagaddal békében legyél.

Senki nem ért meg úgy, ahogyan ő

Volt egy közös világotok, ő értette a vicceidet, tudta, hogyan iszod a kávét, mivel tud jobb kedvre deríteni, és remekül szót értett a családoddal. Emiatt úgy érzed, többé nem akarsz senki mást ennyire közel engedni magadhoz, mert úgysem lesz ilyen. Ismerős?

Igen, lehet, hogy nem lesz ugyanolyan, de arra nem gondoltál, hogy akár jobb is lehet? Hogy lesz valami plusz, ami miatt nem szakítás lesz a vége a következő kapcsolatodnak? Nagyon nehéz ezt így látni, amikor gyakorlatilag a legjobb barátodat veszítetted el, de hinned kell abban, hogy valami jobb vár rád.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást