Dekor / Otthon

A kedvenc trükkjeink IKEA bútorokhoz, hogy magazinba illő otthont teremts

A kedvenc trükkjeink IKEA bútorokhoz, hogy magazinba illő otthont teremts

Fesd le!

Egy egyedi színnel rá sem lehet majd ismerni az IKEA-s bútoraidra! A laminált bútorlapok lefestésének kulcsa az előkészület: először is érdemes szétszerelni a bútort (vagy eleve össze sem szerelni a festésig, ha most vetted), mert így minden egyes sarokhoz hozzáférsz. Még ha új a bútor, akkor is érdemes alaposan megtakarítani, mert ahol az ujjad hozzáért, zsíros lehet, és ott nem úgy tapad majd a festék.

Ezt követően vigyél fel egy réteg alapozót, majd tetszőleges zománcfestéket annyi vékony rétegben, amennyi szükséges. A nem laminált bútorokat egyből festheted is, majd lakkal érdemes fixálni ezeket – nekünk különösen bejön a fellépő, amire egy darab csipkét fektettek, és így húzták rajta végig az ecsetet, klassz mintát kialakítva!

Használd máshol!

Amikor tárolásról van szó, érdemes más szemmel nézni az áruház darabjait: egy konyhai zsúrkocsi remek pakolós lehet egy apró fürdőben, az iratrendezők új szerepet kapnak a kamrában, a lyukacsos evőeszköz-tartót gyorskötözővel szinte bárhol rögzíteni lehet, de még az ágyrács is kerülhet a falra. Te írod a szabályokat!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást