Trendi tavaszi citromsárga szemsmink

Trendi tavaszi citromsárga szemsmink

Címlap / Stílus / Arc / Trendi tavaszi citromsárga szemsmink

Ahogy a ruhatárunkat, úgy a sminkünket is frissítsük fel egy kicsit! Nem csak az alaptermékeket kell ilyenkor az időjárás változásával a bőrünkhöz igazítani, hanem nyugodtan variáljuk a színeket is eszerint! A sárga és a narancssárga, bár elsőre ijesztően hangozhat valakinek, nagyon hálás, frissességet és üdeséget sugárzó színek. Sokkal könnyebb viselni őket, mint amilyennek első hallásra gondolnánk. A mai cikkben egy merészebb smink elkészítését mutatom be nektek, ami ötvözi a drámaiságot a vidám színek üdeségével. Próbáljátok ki ti is!

Alapozás

Vigyünk fel egy szemhéjalapozót a szem területére, hogy intenzívebb és tartósabb legyen a sminkünk.

Színes alap

Mivel élénk színt szeretnénk kapni, erősítsünk rá a hatásra úgy, hogy egy fehér alapot készítünk a szemhéjpúdernek. Az én kedvencem erre a célra a NYX Jumbo Eye Pencil Milk színben.

Szemhéjpúder

Egy élénk citromsága festékkel fedjük be a mozgó szemhéjat és az alsó szempillák tövét.

Én a Coastal Scents 88-as palettáját használtam.

Szemceruza

Puha fekete szemceruzával húzzunk egy vonalat, ami a pupillától indul, és jóval túlnyúlik a szemen a halánték irányában.

Satírozz!

Egy kicsi fejű, tömött ecsettel satírozzuk el befelé az előbb húzott vonalat. Ez adja majd a smink mélységét.

Finomíts!

Sötétbarna vagy szürke szemhéjpúderrel finomítsuk az átmenetet a sárga és a fekete között, amíg sehol nem marad éles vonal.

Tusvonal

A felső szempillák tövében húzzuk meg a kontúrvonalat fekete tussal. Jöhet a szempillaspirál, vagy az extra dögös hatás kedvéért akár egy műszempilla is.

Mivel párosítsam?

A citromsárga szemhéjpúder gyakorlatilag bármilyen rúzzsal jól mutat. Én egy világos narancssárgát kevertem hozzá, amit már csak egy kis bronzosítóval egészítettem ki.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást