Trendi tavaszi citromsárga szemsmink

Trendi tavaszi citromsárga szemsmink

Címlap / Stílus / Arc / Trendi tavaszi citromsárga szemsmink

Ahogy a ruhatárunkat, úgy a sminkünket is frissítsük fel egy kicsit! Nem csak az alaptermékeket kell ilyenkor az időjárás változásával a bőrünkhöz igazítani, hanem nyugodtan variáljuk a színeket is eszerint! A sárga és a narancssárga, bár elsőre ijesztően hangozhat valakinek, nagyon hálás, frissességet és üdeséget sugárzó színek. Sokkal könnyebb viselni őket, mint amilyennek első hallásra gondolnánk. A mai cikkben egy merészebb smink elkészítését mutatom be nektek, ami ötvözi a drámaiságot a vidám színek üdeségével. Próbáljátok ki ti is!

Alapozás

Vigyünk fel egy szemhéjalapozót a szem területére, hogy intenzívebb és tartósabb legyen a sminkünk.

Színes alap

Mivel élénk színt szeretnénk kapni, erősítsünk rá a hatásra úgy, hogy egy fehér alapot készítünk a szemhéjpúdernek. Az én kedvencem erre a célra a NYX Jumbo Eye Pencil Milk színben.

Szemhéjpúder

Egy élénk citromsága festékkel fedjük be a mozgó szemhéjat és az alsó szempillák tövét. Én a Coastal Scents 88-as palettáját használtam.

Szemceruza

Puha fekete szemceruzával húzzunk egy vonalat, ami a pupillától indul, és jóval túlnyúlik a szemen a halánték irányában.

Satírozz!

Egy kicsi fejű, tömött ecsettel satírozzuk el befelé az előbb húzott vonalat. Ez adja majd a smink mélységét.

Finomíts!

Sötétbarna vagy szürke szemhéjpúderrel finomítsuk az átmenetet a sárga és a fekete között, amíg sehol nem marad éles vonal.

Tusvonal

A felső szempillák tövében húzzuk meg a kontúrvonalat fekete tussal. Jöhet a szempillaspirál, vagy az extra dögös hatás kedvéért akár egy műszempilla is.

Mivel párosítsam?

A citromsárga szemhéjpúder gyakorlatilag bármilyen rúzzsal jól mutat. Én egy világos narancssárgát kevertem hozzá, amit már csak egy kis bronzosítóval egészítettem ki.

VIDEO Így tedd fel helyesen a kontúrt, bronzosítót és pirosítót

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!