Trendi étkezőasztalok, amelyekről mindig is álmodtál…

Trendi étkezőasztalok, amelyekről mindig is álmodtál…

Címlap / Otthon / Dekor / Trendi étkezőasztalok, amelyekről mindig is álmodtál…

Az étkezőasztal kérdése sokkal nagyobb jelentősséggel bír, mint azt elsőre gondolnánk. Gondoljunk csak bele, hogy valójában mennyi időt töltünk az asztalnál. Nem csak az étkezés, de az evést követő beszélgetések is általában itt történnek, ezért gondosan ügyelni kell rá, hogy minőségi bútorok kísérjék a minőségi társalgást. Milyet érdemes választanod? Cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb étkezőasztalokat. (x)

A klasszikus stílus

A klasszikus stílusú étkezőasztalt hamar megismerhetjük a minőségi anyaghasználatról és az íves formákról. Ilyen például az Olívia is, amely remek alternatíva az elegáns enteriőr gazdagítására. Különlegessége többek között az is, hogy bővíthető, így a nagyobb családi összejövetelek esetén sem maradhatunk hely nélkül.

Modern étkezőasztal

A modern stílus általában a letisztult formákról és a felesleges funkciók mellőzéséről szól, de ettől még miért is ne lehetne elegáns? A Cortez étkezőasztal egy kicsit felforgatja az egyébként letisztult enteriőrt izgalmas vonalvezetésével.

Loft

Az indusztriális stílus nem véletlenül az egyik legnépszerűbb irányzat a lakberendezés világában. A tágas belső terekbe és az iparos környezetbe remekül beleillik a Falcon étkezőasztal, amely kiváló minőséget képvisel. Asztallapját természetes furnér, vázát fém alkotja, így meglehetősen tartós darab. Hosszú évekig visz stílusos minőséget minden étkezésbe!

Skandináv étkezőasztal

A skandináv asztal remekül alkalmazkodik a stílus alapvető irányelveihez. A Felicio igazán különleges darab, amely legigényesebbeket is leveszi a lábáról. Bővítése egyszerű, gyorsan plusz férőhelyhez juthatsz.

Melyiket érdemes választanod? Nos, fontos, hogy az enteriőrt úgy alakítsuk ki az étkezőben is, hogy igyekezzünk stíluson belül maradni. A skandináv étkezőszéket elő szokott fordulni, hogy keverik például egy loft étkezőasztallal, de igyekezzünk esztétikusak maradni. Ezalatt azt értjük, hogy egy klasszikus stílusú asztalt véletlenül se kombináljuk modern stílusú étkezőszékkel és fordítva. 

Az étkezőasztal kérdésében pedig bátran támaszkodj útmutatásunkra, ha szeretnél egy igazán különleges és egyedi enteriőrt kialakítani.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!