Tökéletes társ estékre: nem horkol, nem kér reggelit, és akárhányszor a csúcsra juttat

Tökéletes társ estékre: nem horkol, nem kér reggelit, és akárhányszor a csúcsra juttat

Címlap / Szerelem / Szex / Tökéletes társ estékre: nem horkol, nem kér reggelit, és akárhányszor a csúcsra juttat

Az 1960-as években kibontakozó szexuális forradalom elhozta a csúcsra jutás szabadságát a nőknek, hogy aztán 2020-ban megint magunkra zárjuk az ajtót. A Womanizer Liberty azonban a kijárási tilalom alatt is forradalmat csinál a négy fal között. (x)

A végre befejezett könyvekről, a házilag sütött kenyérről, meg a leghipszterebb sorozatról persze több poszt születik a közösségi oldalakon, de lássuk be, ha már karantén, és otthon kell maradni, van ennél jobb módja is az idő eltöltésének. A szakemberek 9 hónap múlva baby boomot jósolnak (!), na de nem kell ahhoz feltétlenül partner, hogy az ember lánya jól érezze magát, amíg nem járhat ki az éjszakába.

A Womanizer Liberty ilyen szempontból mondhatjuk, hogy egy igazi feminista játékszer, hiszen bebizonyítja, hogy a tökéletes öröm átéléséhez senkire és semmire nincs szükség magadon, meg egy intenzív, szabadalmaztatott szívóhullám technológiával ellátott, 6 intenzitási fokozattal felszerelt csiklóizgatón kívül.

Tesztelésre érkező játékszeremet mondhatni tudományos kíváncsisággal és egyedülálló nőtársaim iránt érzett bajtársi kötelességtudattal vártam.

Miután a csomagomat átvettem, rövid ismerkedés után bele is vágtam a tesztelésbe, mert hát péntek este volt, én pedig igyekeztem a körülményeknek megfelelően modellezni a szinglik életét: töltöttem magamnak egy pohár bort, elindítottam a Daft Punkot a Spotify-on és gyorsan a lényegre is tértem a Womanizerrel. Ergonomikus kialakítású, bőrbarát játékszerem ráadásul irritációt sem okozott, bár ez volt az utolsó dolog, amire a hálószobai első számú tesztmenet alatt gondoltam.

Bár a Womanizer azonnal tudta, hogy mi kell nekem, azt gondoltam, a puding próbája az evés, és hát amúgy is ráérek, úgyhogy sorozattesztelésbe kezdtem. A csiklóizgató a 100%-os vízálló kialakításnak köszönhetően a lakáson belül bárhol használható, így a szerelmi kalandokat nem kellett a hálóra vagy a kanapéra korlátozni,

a Womanizer már első este velem jött a fürdőszobába is – itt egyébként külön jól jött, hogy a motorja maximálisan halk, mert a házunkban a vizes helyiségek jól vezetik a hangokat, és tudtam, hogy a szomszédaim is otthon kell, hogy legyenek.

A Womanizert biztosan nem hallották, engem… hát, maradjunk annyiban, hogy ez az egy dolog, amire a Womanizerrel kapcsolatban nem szívesen gondolok.

Azt kell, hogy mondjam, lényegesen jobban teljesített, mint sok egyéjszakás kalandom, és még csak haza se kellett küldenem másnap reggel.

Az egyedülálló stimuláció a leírás szerint akár 60 másodperc alatt orgazmust okoz, nekem ennél eleinte kicsit több időre volt szükségem, ki kellett tapasztalnom, hogy mikor melyik intenzitás esik a legjobban, de a látatlanban is jól kitapintható gomboknak köszönhetően ez szerencsére azért nem egy asztrofizikai nehézségű feladat, és nem is bántam a kísérletezésre szánt időt.

Még több pikáns termékteszt? Erre tessék:

Más statisztikák azonban igaznak bizonyultak rám. Én általában szeretek a kívülálló szerepében tetszelegni, de ezúttal örömmel konstaláltam, hogy a nők azon 52%-os többségéhez tartozom, akiknél a Womanizer képes többszörös orgazmust okozni – sisters, unite!

Összességében testi élvezetek szempontjából sokkal jobb hétvégét töltöttem el a csiklóizgatómmal, mint némelyik átbulizott szombatom eredménye lett, és biztos vagyok benne, hogy a továbbiakban is hű társam marad, még akkor is, ha lesz kivel megosztanom a hálószobát vagy a fürdőkádat.

A Womanizer Liberty csiklóizgatót akár a kistáskádban is kényelmesen és higiénikusan magaddal tudod vinni. Ez lehet, hogy most, a járvány közepén nem olyan fontos szempont, de hidd el, hogy később az lesz – a kijárási korlátozás ugyanis egyszer véget ér, de a Liberty-vel folytatott szerelmi affér akkor is kitart majd…

UPDATE: Ha tökéletes unaloműző társra vágysz a magányos estéken, akkor csak hajrá: a vagyaim.hu felkészült a járvány alatti működésre, a higiéniára korábban is maximális figyelmet fordítottak, de ha lehet, ezt most még komolyabban veszik, és természetesen minden hatályos rendelkezést betartanak. Az online vásárlás után kérheted csomagod csomagautomatába érkezését is, így akár teljesen elkerülhető, hogy interakcióba lépj valakivel a vásárlás során. A vagyaim.hu-s csomagok továbbra is diszkrétek és biztonságosak, hogy ne legyenek unalmasak a karanténban töltött esték.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!