A tökéletes kapcsolatok tízparancsolata – férfiaknak

A tökéletes kapcsolatok tízparancsolata – férfiaknak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A tökéletes kapcsolatok tízparancsolata – férfiaknak

Természetesen nem létezik valódi értelemben vett tökéletes kapcsolat.

A legtöbb pár hajlamos szenvedélyesen törekedni a tökéletes megértésre és szerelemre, de valójában ezt nehéz fenntartani. A legtöbb esetben egy jó kapcsolat a hétköznapi részletekben csiszolódik össze és az egymásba fektetett bizalmon alapul.

Általában mindkét fél elvárásokkal van párja iránt, ha pedig ezek nem teljesülnek, a tökéletesség rombadől. Lássuk a férfiak, milyen “parancsolatokat” kell betartsanak azért, hogy kapcsolatuk a legjobb sinen legyen. Egy nő soha nem szeretné megváltoztatni a férfit, nem kényelmes papucsra van szüksége, egyszerűen a kívánságait és igényeit szeretné ha párja tiszteletben tartaná.

1. Teremts biztonságot. Ez az egyik fő dolog, amit egy nő egy férfiban keres akkor is, ha független és erős nőről van szó. Barátnődnek/feleségednek éreznie kell, hogy számíthat rád és mellette állsz, támasza vagy a bajban.

2. Minden nőben ott lakozik a gyerek.
A nők szeretik a meglepetéseket, az apró ajándékokat. Néha ajándékozd meg, mutatsd ki figyelmességed és szereteted.

3. Figyelj oda a külsődre, de ne vidd túlzásba.
A nők szeretik, ha a férfit aggasztja hogy néz ki, de utálják, ha párjuk egész nap képes az edzőteremben ülni és elfeletkezik róluk.

4. Bókolj neki! Nem kell túlzásokba esni, de fontos, hogy őszinte legyen. Egy nő szebbé válik, ha szépnek érzi magét egy férfi mellett.

5. Verd ki a fejedből, hogy a nő fakanállal a kezében született.
Bármilyen kényeztetést is kaptál édesanyádtól, meg kell értened, hogy egyetlen nő sem hiszi, hogy csak neki van keresnivalója a konyhában.

6. Tartsd tiszteletben a magánéletét. Igen, jól olvastad. Mégha egy párt alkottok is, ne feledjük, hogy minden embernek szüksége van saját intim térre. Ne inspektáld amikor sminkeli magát, vagy amikor pakolással az arcán relaxál a fürdőkádban.

7. Ne kritizáld folyton. Nincs rosszabb, mint amikor egy férfi zsémbes és elégedetlenkedik. Semmi szükség a folyamatos szemrehányásra, értékeld a nőt jótulajdonságai miatt és ne feledd miért szerettél bele.

8. Ne feledd, mennyire fontos az előjáték. Tudjuk, hogy a nők olykor nehezebben reagálnak a fizikai ingerekre – szóval légy türelmes és haladj apró lépésekben.

9. Tanulj meg hallgatni! Még ha néha nagyon nehéznek is tűnik, igyekezz végighallgatni párod, ha épp panaszkodik. Tudjuk, hogy a nők sokat tudnak beszélni, de ne feledjük, hogy épp azért teszik, mert a férfiak nem figyelnek oda, ezért van szükség a szócséplésre, hogy jobban felfogják a mondanivalójukat. Próbáld ki, hallgasd végig, hisz ez is része a kommunikációnak.

10. Hagyj időt barátnőivel. Néha zavaró, amikor a barátnőjével való fél óra beszélgetés után el kezded hivogatni telefonon, mikor fejezi már be. Ne feledd, hogy a kommunikáció alapvető fontosságú a nők társadalmi életében. Hagyj annyi időt neki, amennyire csak szüksége van.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást