„Modellkedni szeretnék, hogyan csináljam?” A legjobb tanácsok

„Modellkedni szeretnék, hogyan csináljam?” A legjobb tanácsok

Címlap / Stílus / Divat / „Modellkedni szeretnék, hogyan csináljam?” A legjobb tanácsok

Az a jó hírem kedves olvasó, hogy manapság már ingyen is készülhetnek rólad minőségi, jó képek, amiket büszkén megoszthatsz a családoddal, vagy ismerőseiddel. Ha végig olvasod ezt a cikket, akkor számodra is világossá válik, hogy hogyan tudsz érvényesülni.

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy létezik egyfajta TFCD fotózás (time for CD), aminek lényege, hogy fotós, modell, esetleg fodrász, sminkes és stylist együtt dolgozik úgy, hogy semmilyen anyagi ráfordításra nincs szükség a képek elkészüléséhez. Ennek a közös munkának a lényege a referenciák bővítése.

A Facebookon számos fotós/modell csoport áll a rendelkezésedre, ahol egy bemutatkozással, adataid leírásával, pár rólad készült amatőr képpel felhívhatod magadra a figyelmet. De ez még nem elég. Ajánlom, hogy gondolj ki egy koncepciót, keress inspirációnak képeket és ha ezekkel megvagy és jó az elképzelésed, akkor könyvelhető is, hogy számos (főként) fotós meg fog keresni, mert látnak benned fantáziát és az ötletedben is.

A modellkedés veszélyei
LightFieldStudios/istockphoto.com

Semmiképp se mondj azonnal igent az izgalmi túlfűtöttség miatt már az első jelentkezőnek! Bizonyosodj meg róla, hogy nem valami perverz ember áll a profil mögött.

Akkor menj csak bele a közös projektbe, ha meggyőző referenciával rendelkezik adott esetben a fotós, és valóban leinformálható.

Sajnos sok szélhámos is teret nyert különböző platformokon és kiválasztás előtt ajánlom figyelmedbe a FEKETELISTA (Modellek • Fotósok • Ügynökségek) csoportot. A keresőben könnyen ellenőrizheted, hogy aki rád írt, az megbízható ember, vagy sem. Ha valakinek nincs semmi referenciája és rossz megérzésed van vele kapcsolatban, nem megfelelő a kommunikációja irányodba, akkor inkább keress mást.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást