Tippek kedvenc kiegészítőid tárolására

Tippek kedvenc kiegészítőid tárolására

Címlap / Stílus / Divat / Tippek kedvenc kiegészítőid tárolására

Gyors és egyszerű tippek kedvenc cipőid, öveid és ékszereid tárolására.

Kiegészítők

Amikor divatosan felöltöztél, és az indulás előtti utolsó pillanatban csak egy megfelelő kegészítő hiányzik, nem jó, ha át kell kutatnod érte a fiókokat.
Kezdetnek jó ha különválogatod az ékszereket stílusuk, színük és a szerint, milyen alkalomra valók (munka, szórakozás, estély). A nagydarab kiegészítők értelmetlenül foglalják a helyet a kis ékszeres dobozban.
Ezért akaszd a hosszú vaskos láncokat akasztóra, helyezd henger alakú dísztárgyakra a karkötőket. A fülbevalókat, gyűrűket és egyéb apróságokat tarthatod reteszes dobozkákban, így mindig tudod hol találod meg ezeket.

Mit őrizz meg és mit dobj ki

– A különleges alkalmi pénztárcákban tárolhatsz hasznos női dolgokat: sminkes tükör, kis összegű készpénz, névjegykártyák, kis hajkefe vagy fésű. El kell kerülnöd a felesleges rendetlenséget, amelyet a sminkek, hajgumik, édességek, potenciálisan szivárgó tollak okozhatnak.
– Dobd ki vagy ajándékozd el azokat a kiegészítőket, amelyekre már rá sem nézel. Egyeseket még helyrehozhatsz, de meg kell szabadulnod a felesleges kacatoktól.
– Vásárolj okosan ékszereket. A legjobb szetteket beszerezni (fülbevaló, lánc, karkötő). Ezeket tarthatod egy közös helyen, például egy falra akasztott és bekeretezett táblára feltűzve. Így nem csak szem előtt tarthatod, hogy mid van, hanem dekorálsz is vele.

Rend a cipő mindene

Ne halmozd tovább a cipősdobozokat. A cipőtartóban csak a szezonális, gyakran használatos cipőket tartsd.
Ha szűk helyre sok cipőt betömörítesz, az nyomot hagy, megtűri a cipőket. Hogy ne menjenek ki a formájukból a csizmák, tömd ki újságpapírral őket.
Szellőzéses műanyag tartályokban is tárolhatsz cipőket. Minden párt helyezz párnahuzatba vagy papírhuzatba, így megkíméled őket.

Bogozd ki a láncokat

A vékony láncok gyakran összebogzódnak. A csomók kibogzásának legjobb módja, ha egy tűvel próbálkozol.
Ha ez sem segít, olajozd be a láncot majd próbálkozz újra a tűvel.
A csomók megelőzése érdekében kapcsold össze a láncot, és tárold műanyag zsákocskákban.

Övek, sálak

Az öveket és vékony sálakat akaszd rácsos válfára, vagy tekerd össze és tartsd fiókban. A gardróbszekrénybe beépített fogasokra is akaszthatod a szíjjakat.
Szerezz be felakasztható vászonpolcokat, amelyekben tarthatod a többi téli kiegészítőt. Pénztárcákat, kisebb kozmetikai táskákat tarthatod egy nagyobb táskában.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást