Tippek, hogyan lehet neked is szép kerted!

Tippek, hogyan lehet neked is szép kerted!

Címlap / Otthon / Kert és terasz / Tippek, hogyan lehet neked is szép kerted!

Milyen út vezet a paradicsomig?

Az, hogy a kert milyen módon közelíthető meg, illetve járható be, egy cseppet sem lényegtelen. Romantikusan hangulatosak a természetesen kitaposott ösvények, ez tény. De a járdalap talán az egyik legsokoldalúbb döntés, aminek a nyomán stabil felület remekelhető. Mindegy alapvetően, hogy pár kockányi területről, vagy hosszasan elterülő terepről van szó, a lényeg, hogy a tartós alap időtálló és szemeket gyönyörködtető megoldás.

Többféle típus is elérhető a palettában, tehát egyáltalán nem kell beérni egyetlen, sablonosnak tűnő kivitelezési formával. Az optimális méretek megállapítása kulcsfontosságú lépés, lévén nem mindegy, mekkora darabokból áll össze az újonnan kiépített járda.

Ahogy a végeredmény milyensége sem mellékes, már ami a megjelenésre vonatkozó jellemvonásokat illeti.

Még ha első ránézésre macerásnak is tűnik mindez, megéri időt és energiát áldozni a beszerzésre, illetve a kiépíttetésre, mert a végeredmény szépsége magáért beszél!

Hogyan fokozható tovább a látványos élmény?

Például szegélykő alkalmazásával. A súly, a méret, a milyenség egyforma könnyedséggel meghatározható az esetében. Ami egyébként jelentős pozitívum, így ugyanis teljesen személyre, helyzetre szabhatóak a paraméterek. Ez pedig az összhang megteremtésének tekintetében mindenképpen elsőbbséget élvező pozitívum.

Ha csak ez a két tipp megvalósul, kiegészítve egymást, akkor olyan vonzó végeredmény hozható létre, ami szemeket gyönyörködtető. A kert végül tényleg édeni jegyekkel gazdagodhat, hála ennek a pár egyszerű, mégis jelentős újításnak.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást