Tippek göndör hajhoz

Tippek göndör hajhoz

Címlap / Stílus / Haj / Tippek göndör hajhoz

Tanuld meg rakoncátlan göndör fürtjeidet kezelni. Alábbi tippjeink segítenek, hogy minél büszkébb lehess hajkoronádra!

A tartás

A göndör hajat ajánlott naponta befújni frissítő, enzimekben gazdag spray-vel, hogy megőrizze tartását.
Fésüld át hajad az ujjaiddal, hogy megemeld kicsit és lazán tűzd meg egy csattal. Az ujjaiddal csavarj meg néhány tincset, hogy még ragyogóbb frizurád legyen.

Kondicionálás

Göndör hajkoronádat ajánlott hetente kétszer kondicionálni, mert a göndör fürtök sokkal több nedvességet szívnak fel, akár egy szivacs.
Kicsit vizezd be a hajad, vigyél fel rá egy kevés kondicionálót, mely nagyszerű alapot nyújt a vastagabb, durvább hajszálaknak. A tenyereid között dörzsölj el hajfény szérumot és vidd fel egyenletesen a hajadra.

Szárítás

Egy kevés kondicionálót, mely a haj kibontására szolgál és zselét dörzsölj el a tenyeredben, majd kend be vele a még nedves hajat.
Egy hajszárítóval szárítsd meg, de ha természetes hullámokat szeretnél, ne szárítsd meg teljesen. A féloldali választék fiatalos és szexi és nagyobb erőfeszítések nélkül tökéletes esti frizurát biztosít számodra.

Természetes fürtök

Ha természetes és fiatalos, lánykás frizurára vágysz, tekerd fel hajad forró hajcsavarókra, majd fújd be tartós hajlakkal.
A hátsó részeken 2 percig hagyd a csavarókat, míg a többi részen 5 percig, így olyan lesz a hajad akár egy zuhatag. Fújj rá hajfény spray-t és tündökölj egész este.

Laza hullámok

Ha természetes hullámaidon lazítani szeretnél, egy ritka fokú fésű segítségével fésülj száraz hajadba egy kevés hajhabot.
Egy vastag hajsütővasra lazán tekerj fel néhány tincset, így lazíthatsz göndör fürtjeiden. Majd hajtsd le a fejed és fújd be hajlakkal.

Frissítés

Ha elaludtad a hajad, fürtjeidet könnyedén felfrissítheted néhány fújás hajkondicionáló spray-vel, mely segít kifésülni a hajat.
A kiálló hajszálakat könnyedén kordában tarthatod egy hajsimító szérum segítségével, csak dolgozd el egyenletesen hajadban. A hajvégekre pedig vigyél fel egy kevés hajhabot.

Hullámos

Hajmosáskor moss ki minden természetes olajat a hajadból. Vizes hajad csavard bele egy törölközőbe.
Egyenlő arányban keverj el zselét és hajkondicionálót, majd kend be vele nedves hajad, azonban vigyázz, hogy a hajtőre ne kerüljön. Hagyd magától megszáradni, de ujjaiddal ne nyúlj hozzá, mert begöndörödik.

Egészséges göndör fürtök

Csepegtess organikus olajat a még vizes hajra, így megőrizheted fürtjeid egészségét még száraz időben is.
Egyenlő arányban keverj el zselét és hajkondicionálót, majd kend be vele nedves hajad és hagyd megszáradni.

Tekerd ujjaidra

Hajtsd le a fejed és finoman nyomkodd meg vizes hajad egy törölközővel.
Néhány tincset tekerj az ujjaidra, hogy meghatározd frizurádat, azonban ne szárítsd meg. Végül, fújd be haj spray-vel.

Félig göndör

Este kend be hajad kondicionálóval, reggel pedig öblítsd le.
Hajkibontó kondicionálóba mártott ujjaidat húzd végig a hajadon és körülbelül a hajhossz feléig göndörítsd be, majd szárítsd meg.

Könnyű megrendezni

A legjobb a göndör hajban, hogy nem kell mindennap megmosni, hogy jól nézzen ki. Heti két, legfeljebb három alkalom elegendő.
Kevés hajformázó spray-vel és kondicionálóval elrendezheted fürtjeidet. Ha egyenesíteni szeretnél rajtuk használj szilikon alapú szérumot.

Rakoncátlan fürtök

Ha neked is problémát okoznak a rakoncátlan fürtök, használj hajkibontó kondicionálót és extra tartásért felelős zselét.
Még nedvesen fogd össze hajad, így zabolázhatod meg hullámaidat.

Lépcsős haj

A lépcsős haj rétegei tökéletes tartást adnak a hullámoknak is, csak tudnod kell bánni velük. Ne felejtsd el még vizesen kondicionálni és hidratálni. Ujjaiddal meghatározhatod a fürtök formáját.

Dögös frizura

Ha igazán dögös frizurát szeretnél, ne felejtsd el, hogy a haj tartása már a gyökereknél kezdődik.
A nedves haj tövére dolgozz el habot. A végeit hidratáld, majd szárítsd meg. A végén fújd be hajfény spray-vel.

Hullámos

Ha hullámos a hajad könnyen varázsolhatsz magadnak finom hullámokat. Részben hagyd megszáradni a szabad levegőn, majd egy körkefe segítségével szárítsd meg az elülső részeket.
Fújd be hajad, majd egy vastag hajsütővassal határozd meg a hullámokat. A fény és az ápolás érdekében a hajvégeket kezeld hidratáló olajjal.

Simítás és csavarás

Hagyd megszáradni a hajad a szabad levegőn, majd fújj rá hajfény spray-t. Hajsütővassal simíts a fej közelében lévő hullámokon, míg elől csavard be őket.
Tenyeredbe fújj hajlakkot, ujjaiddal vidd fel hajadra, de vigyázz ne rontsd el a fürtöket.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást