Tippek a fiatalosabb, frissebb arcért

Tippek a fiatalosabb, frissebb arcért

Címlap / Stílus / Arc / Tippek a fiatalosabb, frissebb arcért

Tudtad, hogy az általad használt kozmetikumok akár éveket öregíthetnek? Összegyűjtöttünk pár titkot és tippet, hogy fiatalabbnak tűnj mint valaha.

A fiatalosabb külső a cél
Amikor bőrápolásról van szó, akkor megpróbáljuk eltüntetni a kis ráncokat és vonalakat. Ha nem sikerül teljesen eltüntetnünk a meglévő ráncokat, néhány dolgot tehetünk, hogy kevésbé legyenek láthatóak. A legfontosabb világosan sminkelni ezeket a részeket.
A friss és tiszta bőr mindig ífjúságot sugároz. Közben hajlamosak vagyunk egy réteg alapozó alá rejteni az üde bőrünket, így a finom vonalakat kihangsúlyozzuk. E helyett válasszunk egy könnyű olajmentes szépségápolási terméket, amely a bőrnek egy enyhe alapárnyalatot kölcsönöz.
A vonalak eltüntetésekor a legjobb egy természetes alapozó kiválasztása, kis hidratálóval. Még több hidratáló segít megakadályozni a további ráncok kialakulását.

A szem alatti gödrök eltüntetése
Egy igen problémás területe arcunknak a szem alatti rész. Nem csoda, hiszen az egyik legvékonyabb bőr testünkön. Gyakran besötétedik és karikássá válik a stressz es bőrproblémák következtében.
Használj egy világosabb árnyalatú korrektort a szemek alatt, így megvilágosítod a szem alatti részt és megnyitod a tekinteted. Ez segít eltűntetni a karikákat is. A korrektort (vagy jobb fedőképességű alapozót) oszlasd el az ujjbegyeddel, így nem sérted fel az érzékeny bőrt.
Az alapozó használata után használj púdert, a szemhélyadon pedig egy világos árnyalatú szemhélypúdert. A szemek belső részére (egészen az orrig) is kerüljön világos szemhélypúder, illetve a szem alsó szempillái alá is. A műveletet fejezd be egy kis szempillafestékkel, és készen állsz az indulásra!

Arc- és ajaktitkok
Csak azért mert kezd meglátszani az idő rajtad, nem kell piros rúzst használnod. Bizonyos körülmények közt biztosan rendjén való, de mindennapi használatát inkább kerüld.
Hogy fitalabbnak nézz ki, válassz egy üde fényes ajakrúzst. A legtöbb márkacégnek van ilyen tipusú rúzsa, ráadásul kipróbálhatod melyik szín áll neked jól.
Arcpirosítónak használj egy természetes világos színt. A különböző ásványokból készült pirosítók természetes színűek.
Nézz egyenesen a tükörbe, húzd a szádat széles mosolyra, majd helyezd oda a pirosító ecsetet, ahol a legjobban kiemelkedik a pofacsont.

Tipp: ha túl sok pirosítot vittél fel, használd a púdert, hogy semlegesítsd az adott területet.
Míg egy speciális fiatalító arckezelés segíthet egy hónapra, hogy fiatalabbnak nézz ki, a helyes sminkelés naponta teszi ezt meg. Ne feledd, világosíts és hidratálj a lehető legfiatalabb kinézet érdekében.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!