8 tipp, hogy vonzóbbnak érezd magad

8 tipp, hogy vonzóbbnak érezd magad

Címlap / Stílus / Test / 8 tipp, hogy vonzóbbnak érezd magad

Attól lesz egy nő igazán vonzó, ha önbizalommal tud magára tekinteni. Nyolc tipp, hogy vonzónak érezd magad!

1. Mérd fel helyesen a méreteidet

Ne próbáld pálcika lányokhoz, vagy esztétikai csodákhoz hasonlítani magad. Hisz tudod, az ember csak annyira lehet tökéletes, amennyire a természet megengedni.
A szépséget az apró hibák összessége alkotja, egy nő szexepilje pedig hibáiban rejlik. Különben is, a híres modellek vagy színésznők sem gondolják szépnek magukat.
Emberi tulajdonságunkból fakadóan mindig szebbnek gondolunk más nőket, pedig mi magunk is egyéni szépségek vagyunk.

2. Hogyan néznek rád mások?

A legjobb módja, hogy igazán meg tudd ismerni magad, ha megpróbálod mások szemével nézni magad. Ez vonatkozik külső és belső tulajdonságokra is. Hogy nézel ki a fényképeken, házivideókon? Igaz, milyen szép tudsz lenni, ha nem pózolsz, és természetes valódban kapnak lencsevégre? Lásd magadban azt a szépséget, ami belőled fakad, és amit nem erőltetsz.  Elvégre ezt a bájos nőt kedvelik szeretteid, barátaid.
De mi történik, ha valakinek nem tetszel? Lehet, hogy bántó, nyers modorban közölnek veled a külsődre vonatkozó megjegyzést. Ekkor semmi esetre se törj le, hisz az emberek ízlése nagyon változó, és az az ember is, aki ezt rád mondta messze nem tökéletes. Ha elhiszed, hogy vonzó vagy, a “rajongó táborod” is nőni fog.

3. Ne csak magadra gondolj!

A félénk emberek gyakran hiszik azt, hogy kevésbé vonzók, mint mások. Minél többet gondolsz magadra, annál kevésbé leszel önkritikus. Gondolj inkább másokra, és meglásd, saját bizonytalanságod azonnal csökkenni fog!
Ha megjelensz egy partin, vegyülj el a tömegben, érdeklődj másokról, de semmi esetre se kezdj el azon gondolkozni, hogy áll rajtad a ruha és mennyire kopott el a sminked… Minél felszabadultabb leszel, annál inkább sugárzol, mert nem terhelnek önértékelési gondok.

4. A tested egy csoda!

Az emberi test már önmagában is egy csoda, örüljünk ha egészségesnek tudhatjuk…Ha kevés az önbecsülésünk, gondoljunk arra, hogy egyedül rajtunk múlik, mit hozunk ki ebből a testből. Az alakot formálni, alakítani lehet, fel lehet tölteni egészséges tápanyagokkal.
Az, hogy mennyire törődsz testeddel, szépségedre is kihat. Más emberek is jobban fel fognak rád figyelni, ha ápolt, formás és egészséges testben látnak!

5. Végezz belső átalakításokat

Ahelyett, hogy azt gondolnád, mennyire “undorító, kövér combom van”, mond azt magadnak, hogy “milyen jó izmos lábaim vannak”. Ez sokat javít az önképeden. Tudatosan gondolj arra, hogy kívánatos vagy, ettől nagyobb lesz a fizikai vonzerőd.
Másik szempont, hogy tudatosítsd magadban, hogy hosszútávon a belső tulajdonságok tényleg fontosabbak a külsőnél – az emberek azért szeretnek mert melegszívű, érdekes ember vagy, és nem azért, mert szexy a feneked és hosszú szempilláid vannak.

6. Öltözz jól

Nem minden fizikai adottságon lehet javítani, de jól öltözni mindenki tud, ha akar.
Hordj olyan ruhákat, amelyek személyiségedet tükrözik, így könnyebben megismerhetnek mások, ráadásul erős személyiség benyomását kelted vele.

7. Minél idősebb vagy, annál nagyobb az önbizalmad

Hihetelten, de így van. Az ember az idők folyamán megtanulja szeretni és elfogadni testét. Az idősebb nőknek nagyobb az önbizalmuk, ez tény. Míg 20-as éveink elején tele vagyunk kétellyel, kipróbálunk rengeteg stílust, mígnem 30-as éveink elejére elkezdjük megismerni személyiségünket és megtalálni a hozzánk illő ruhadarabokat, hajszínt stb. – mégis folyamatosan tele vagyunk kétellyel és környezetünk megerősítésére vágyunk.
Felmérések szerint a nők igazán 50 éves koruk felett érik el a legnagyobb önbizalomszintet, pedig már nem is olyan fiatalok és nem is olyan csinosak mint 30 évvel ezelőtt!

8. A szépség nem gyógyír mindenre

Felmérések szerint a vonzó emberek semmivel sem boldogabbak, mint a kevésbé vonzók.
Az örömteli kapcsolatokban rejlik a boldogság, vagyis a család és barátok jelentik az igazi boldogság forrását, ők pedig úgy szeretnek, ahogy vagyunk!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást