6 tipp, hogy szólóban is részt vehess az ünnepi partykon!

6 tipp, hogy szólóban is részt vehess az ünnepi partykon!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 6 tipp, hogy szólóban is részt vehess az ünnepi partykon!

Újra itt állunk az év végi szabadságolások kapujában, amikor is mindenki boldogan várja hogy nekikezdhessen a jól megérdemelt pihenő időszakának, és persze igazán elengedhesse magát pár jó kis party alkalmával.

A karácsonyi időszak sosem könnyű az emberek életében. Különösen megnehezíti a dolgot, ha te is azon emberek népes táborát gazdagítod, akik ismételten egyedül, vagyis szingliként kénytelenek eltölteni az ünnepeket.

Ilyenkor, mikor mindenki boldog, és ki van éhezve a szeretett emberek társaságára, teljesen természetesnek számít, hogy akár családban, akár ismerős körökben különböző partykat és összejöveteleket rendeznek, hogy át tudják adni magukat, a meghitt és együttes szórakozás örömeinek. És lássuk be, hogy bár nincsenek kötelezően előírt szabályok, akkor is nagyon kellemetlen és feszélyező tud lenni, amikor az ember lánya egyedül készül megjelenni egy olyan rendezvényen, ahol csupa boldog, szerelmespárt találni.

Így könnyedén érezhetjük azt, hogy mi vagyunk a fekete bárányok, akik akaratunktól függetlenül bár, de kilógunk a sorból. Na de lássunk pár tippet ezekre az esetekre, mit tudunk tenni, ha mégis arra adjuk a fejünket, hogy eleget teszünk a meghívásnak és elmegyünk belevetni magunkat az ünnepi partyk fergetegébe.

Vegyél fel olyan ruhát, amiben igazán dögösnek érzed magad!

Ne legyél szégyenlős! Ha már party, akkor fő a merészség, ez legyen a jelszó, még akkor is, ha karácsony van! Persze azért arra ügyelj, hogy ne ess át a ló másik oldalára! Nyugodtan legyél sexy, vadító, merész! Játsz és kacérkodj a színekkel, fazonokkal, hisz pont az a cél, hogy ne lesajnáljanak, hanem inkább te legyél az est csúcspontja, aki megjelenésével minden létező tekintetet magára vonz! Ilyenkor ugyanis minden megengedett, ami csillogó és feltűnő.

Válassz nagy flitteres vagy masnis darabokat, azok most nagyon divatosak! Lényeg, hogy te fantasztikusnak és kívánatosnak érezd magad abba a ruhába, amiben megjelensz! Amennyiben a szégyenlősebb, gátlásosabb emberek közé tartozol, akkor se legyél rest! Egy csinos nyaklánccal, karkötővel, vagy sállal, remekül feldobhatsz egy amúgy konzervatívabb öltözéket is. Légy büszke magadra, és a megjelenésedre! Meglátod, a kutyát se fogja érdekelni, hogy partner nélkül érkeztél, amennyiben végig csillogod majd kisugárzásoddal az estét!

Rohand meg a bárpultot!

Itt persze nem arra kell gondolni, hogy bánatodban hörpints fel minden létező italt, ami a kezed ügyébe kerül az est folyamán, viszont nagyon szexy és menő dolog tud lenni, főleg a férfiak körében, amikor egy nő egyedül áll a pult mögött, és keveri meg tölti ki az italokat. Ez a trükk bár elég szakállas, máig a férfiak toplistáján szerepel, mert közöttük mindig népeszerű az a nő, aki ilyen férfias dologra vállalkozik. Ha nem lenne elég bátorságod az önálló szervirozáshoz, esetleg hiányosnak érzed az italismeretedet és nem tudsz italokat keverni, akkor az is hasonlóan jó megoldás lehet, ha egy jóképű idegent kérsz meg arra, hogy töltsön neked egy pohárral. Hisz ki tudna egy egyedülálló, vonzó nőnek ilyenkor ellent mondani?

Mindenki eszik!

Szerencsére, ha van valami, amiből az ünnepi bulikon nem szokott hiány lenni, az a kaja. Mivel általában svédasztal vagy büfé jellegű rendszer van, így nem ritka, hogy a legtöbb ember az est folyamán az ételek körül sertepertél. Nincs is jobb, mint egy kiadós beszélgetés közben együtt lakomázni azok körében, akikkel jól érzi magát az ember. Ne engedj, a mostani kóró effektusnak!

Nem divat már a pálcika nő, senki nem szeret csontot szopogatni, légy laza és bátor, ez egyszer ne törődj az idővel se, állj be a sorba, és kezdj el bátran falatozni, akár többmindenből is! A férfiak ugyanis nagyon vonzónak találják azokat a nőket, akik jóízűen és bőséggel esznek! Meglátod hamarosan társaságot is fogsz hozzá találni!

Vegyülj el, és ismerkedj!

Ne félj az újdonság varázsától! Lehet hogy sokakat ismersz már az adott partyn, de biztos, hogy találkozni fogsz pár olyan emberrel is, akikhez előtte nem volt szerencséd! Élj a lehetőséggel, és ismerkedj! Sosem tudhatod, mikor milyen értékes kapcsolatokra tudsz szert tenni, egy ilyen alkalommal! Ne légy gyáva, nyugodtan légy bátor és kezdeményező! Lépj oda a kiszemeltedhez és szólítsd le! Kezdj spontán beszélgetést, remek kezdő téma lehet akár az aktuális buli, ami már eleve egy közös pont az életetekbe! Hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad utána, és az önbizalom növelésnek is remek löketet tud adni néhány új kontakt kezdeményezése!

Irány a házigazda!

Természetes, hogy minden magánbuliban van egy házigazda, aki szervezi az estet, vagy aki az adott party helyszínét biztosítja. Nagyon jó dolog tud lenni az a gesztus, amennyiben a házigazda felvállalja, hogy az este folyamán személyesen bemutat különböző férfiaknak, és lehetőséget biztosít általuk számodra arra, hogy esetlegesen a jövő évet már te is párosan kezdhesd!. Sokban meg tudja könnyíteni a dolgot egy ilyen baráti gesztus! Nyugodt szívvel mondj igent egy ilyen ajánlatra!

Legyen saját partytrükköd!

Elképzelhető hogy már előre rettegsz a tudattól, hogy mit fogsz csinálni egyedül egész éjszaka. Vagy talán úgy érzed, hogy nem fogsz tudni kellően kikapcsolódni vagy felengedni ebben a felállásban. Tény hogy egyedül sok mindenben korlátozódik az ember, hisz például táncolni sem olyan jó és könnyű, mint mondjuk párban. Viszont ne ess kétségbe! Ha így is alakulna azt est, ne engedd, hogy beskatulyázzanak a szürke egér szerepébe! Kapj elő egy fényképezőgépet és csapj fel önkéntes bulifotósnak!

Meglátod remekül fogsz szórakozni, és biztos hogy a népeszerűséged is percek alatt az egekbe fog szökni, és máris elérted, hogy te leszel az adott buli egyik csillaga! Nem beszélve a sok új ismeretség kötéséről, ami kíválóan szabadalmaztatható az ilyen helyzetek alkalmával!
 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást