5 tipp, hogy hogyan hordd télen is a crop topjaidat

5 tipp, hogy hogyan hordd télen is a crop topjaidat

Címlap / Stílus / Divat / 5 tipp, hogy hogyan hordd télen is a crop topjaidat

A crop top egy igazi nyári viselet, ami a hidegebb hónapokban a szekrény mélyére kerül. Ha már nagyon unod a téli ruháidat, akkor van néhány trükk arra vonatkozóan, hogy hogyan frissítheted fel a ruhatárad egy-egy nyári darabbal. Íme a legjobb crop topos szettek télre!

Kötött

A crop topod nem feltétlenül kell, hogy légies, vékony anyagból készüljön, hiszen, ha egy vastagabb anyagot választasz – ami lehet bordázott vagy kötött – akkor a téli szettjeid egyik színes darabja is lehet.

Tipp: Ha most vásárolnál crop topot, akkor válassz garbó vagy félgarbó fazont vastagabb anyagból, ha pedig egy nyári ujjatlan verziót szeretnél télen is viselni, akkor mindenképp rétegezz!

Inggel

A legtöbb inget lazán feltűrve az ujjaknál akár a mindennapokban is hordhatod, nem lesz tőle feltétlenül elegáns a szetted.

Mivel télen mindig jól jön egy plusz réteg, így kipróbálhatod azt is, hogy az inged fölé egy crop topot veszel, azaz a plusz réteg nem az ing alá, hanem fölé kerül, hogy jól látszódjon.

Tipp: A legjobb, ha egy laza fazonú inget választasz, ami alul túllóg a rávett felsőn, a gallérok és az ujjak pedig szintén kivillanhatnak!

Magasderekú darabokkal

A rövid fazonú pólóknak sok fajtája van, télen érdemes nem a legrövidebb fazonokat elővenni, hiszen ha a hosszabb darabokat magasderekú alsóval veszed fel, akkor tökéletes lesz a szetted, és még fázni sem fogsz.

Azaz jöhet egy magasderekú farmer, egy köldök fölött kezdődő szoknya, de akár egy sort is, ezekkel biztos szuper lesz az összhatás!

Tipp: Ha biztosra szeretnél menni, hogy nem fogsz fázni, akkor a derekadra köthetsz plusz rétegként egy bőrdzsekit vagy egy vastagabb inget!

Ruhával

Az idei téli trend azt diktálja, hogy rétegezz minden mennyiségben. Azaz a basic pólódra nyugodtan vedd fel a csipkés és selyem hatású spagetti pántos felsőd vagy a crop topod.

Ha ezt a logikát követed, akkor szuper ötlet egy ruhára vagy egy pólóanyagú hosszított felsőre is crop topot venni, hiszen egyrészt így egy plusz réteg van rajtad, másrészt pedig egy szinte teljesen új összeállítást hozhatsz így létre.

A legjobb olyankor, amikor éppen unod a ruháidat és egy kis gardróbfrissítésre lenne szükséged!

Buliba

A szombat esti buliban nem számít, hogy éppen praktikus-e vagy elég meleg-e a szetted, a legfontosabb, hogy bomba formában legyél.

A heves táncban és a tömegben amúgy sem fogsz fázni, így, ha ezen a héten egy crop topot választasz felsőnek, akkor biztos sikered lesz!

Tipp: Most nagyon izgalmas darabokat találhatsz selyem, csipke vagy bársony anyagból, és ha ügyes vagy, akkor még egy-egy szuper leárazott terméket is elcsíphetsz!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást