Életmód / Egészség / Lélek

5 tipp, ahogyan felkeltheted az érdeklődését úgy, hogy ő kezdeményezzen

Titkon minden nő arra vágyik, hogy felkeltse a férfiak figyelmét, még akkor is, ha boldog párkapcsolatban él. Ha egyből arra asszociálnál, hogy ehhez méregdrága, márkás ruhákra van szükséged, akkor tévedsz. Az igazi férfiakat teljesen hidegen hagyja, hogy Jimmy Choo cipőt viselsz, vagy valami márkátlan utánzatot. Ami igazán számít, az TE magad vagy! Íme pár tipp, amitől bolondulni fognak érted.

Járj emelt fővel

Meglepődnél, de rengeteget nyom a latba a járásod és a testtartásod.

Ha folyton behúzott nyakkal, görnyedt háttal járkálsz, azzal azt sugallod magadról, hogy egy visszahúzódó, önbizalom-hiányos nő vagy, aki szeretne láthatatlan maradni. És nyilván nem ez a cél, ha szeretnéd felkelteni a férfiak, illetve a kiszemelt férfi figyelmét.

Szóval húzd ki magad, fejet fel, és járj úgy, mint egy igazi királynő! Így garantáltan megfordulnak majd utánad az utcán.

Ne játszd meg magad

Észrevetted már magadon, hogy amikor valaki nagyon tetszik, akkor hajlamos vagy furán és zavartan viselkedni? Amikor pedig egy olyan férfi van a közeledben, aki nem dobogtatja meg a szívedet, akkor a legjobb énedet vagy képes mutatni mellette.

Nincs szükség felesleges játszmákra, mert a pasik buknak azokra lányokra, akik nem félnek önmaguk lenni. Ráadásul nincs is annál rosszabb, ha valaki nem az igazi énedbe szeret bele, és később pont ezért ábrándul ki!

Ne félj megmutatni magad, még akkor sem, ha tudod, hogy ezzel pár férfit elriasztasz, mert az igazi úgyis ott marad majd melletted.

Törődj másokkal

A férfiak valójában imádják a kedves, jószívű nőket, akik törődnek másokkal és segítőkészen közelednek embertársaik felé.

Ha szeretnél valakit meghódítani, akkor egyenes út vezet hozzá, ha látja rajtad, hogy igazán érdeklődsz felőle és nem csak úgy teszel, mintha.

Lepd meg néha a kiszemeltedet egy aprósággal, amiről tudod, hogy sokat jelentene neki. Ezzel biztosan belopod magad a szívébe!

A kisugárzás mindent visz

Ha egy nő jól néz ki, az önmagában nagyon kevés. Ne arra törekedj, hogy a külsőd mindig tökéletes és makulátlan legyen, mert nem csak ez számít – sokkal fontosabb a kisugárzásod és az, hogy mit közvetítesz a külvilág felé.

Olvastad már?  A szabásvonalak – STÍLUS születik, az önbizalom show - 3. rész

A tökéletes alak, hibátlan fogsor, csillogó, hosszú haj csak ideiglenesen köti le a férfiak figyelmét.

Nincs azzal semmi gond, ha szeretnél tetszeni valakinek, de ne csak a külsőségekkel próbáld elcsavarni a fejét, inkább mutasd meg, hogy milyen fantasztikus nő vagy!

Csíííz!

Biztosan hallottad már, hogy nincs szexibb egy női mosolynál, és valljuk be, ez így is van. A férfiak imádják a vidám, jókedvű nőket, főleg, ha ehhez még őszinte mosoly is párosul.

Nem azt mondjuk, hogy nonstop vigyorogj, még akkor is, ha nincs hozzá kedved, de ha valaki okot ad rá, akkor engedd el magad és nevess önfeledten!

Mosolyogj mindenkire, mert ez egy pozitív hullámot indít el az emberekben, és folyton a társaságodra vágynak majd – főleg a férfiak, akik imádják a vicces, mosolygós nőket. Ráadásul így könnyen a tudtukra adhatod azt is, hogy szimpatizálsz velük.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást