Tini divat 2013 nyarán – Így lehetsz sikkes, trendi csajszi!

Tini divat 2013 nyarán – Így lehetsz sikkes, trendi csajszi!

Címlap / Stílus / Divat / Tini divat 2013 nyarán – Így lehetsz sikkes, trendi csajszi!

Tizenévesként nem egyszerű az élet: amellett ugyanis, hogy az ember lánya próbál divatosan öltözködni, még a frissen termett idomok hangsúlyozására – vagy éppen rejtegetésére – is ügyelni kell. Íme, néhány alapötlet, ami segíthet a szettek tervezésében!

Nagyméretű válltáska

A „tote” fazonú, magyarul leginkább „pakolósnak” hívott táska olyan kényelmes, vastag pántú, mégis nőies darabot jelent, ami télen-nyáron egyaránt sláger. A legmelegebb hónapokban válassz olyat, ami könnyű anyagból készült és a mintás ruhákhoz is passzol!
Előny, ha a kedvenced mosható, hiszen a könyvektől kezdve a szaladgálós papucsig gyakorlatilag bármit beleszuszakolhatsz.
1- Pull&Bear, 9 995 Ft.
2- Mango, 8 995 Ft.
3- Zara, 7 995 Ft.
4- Humanic

Pasztellszínek

Ruha, felső, szoknya, táska, cipő és bizsu formában is hordhatod őket. Ügyelj rá, hogy a kiválasztott árnyalat passzoljon a bőr- és hajszínedhez! Idén ugyan nincsenek szigorú szabályok arra vonatkozóan, hogy melyik szín melyikhez nem megy, ám a menő módon kaotikus megjelenés és a papagájos összhatás között óriási a különbség.
Bizonytalanság esetén keress egy színkört, és válassz két egymás mellett vagy egymással szemben álló árnyalatot!
1- H&M, 1 290 Ft.
2- Mango, 6 995 Ft.
3- Mango, 9 995 Ft.
4- Pull&Bear, 3 995 Ft.

Nincs baj a tengerésszel

A tengerészminta újra és újra visszatér a divatba – vagy talán ki sem megy belőle? A sötétkék, piros és fehér csíkokat tartalmazó stílust könnyen a gardróbod részéve teheted.
A matrózos bikinik a legmenőbbek, de egy piros-fehér sávos felső sötétkék szoknyával kombinálva akár a kedvenc elegáns szetted is lehet.
1- H&M, 1 290 Ft.
2- Mango, 4 595 Ft.
3- Mango, 6 995 Ft.
4- Zara, 4 995 Ft.

Virágmintás fürdőruha

A virágminta idén annyira divatos, hogy még a legvadabb kompozíciók is megtalálták az utat a boltok polcaira: a nadrágok valóságos rétre hasonlítanak. Nem csoda hát, hogy a falatnyi ruhadarabokat is hasonlóra tervezik.
Sok szép virág ugyanis kis helyen is elfér. Nagyon világos bőr esetén ne válassz fekete alapon virágmintás darabot, mert a nagy kontraszt miatt sápasztó lehet az összhatás!
1- H&M, 3 490 Ft., 2 990 Ft.
2- Bonprix.hu, 3 999 Ft.
3- Accessorize

Vintage stílus

Csipke, krepp anyag, hatalmas virágminta, állógallér… Ilyen darabokat is szép számmal láthatsz az üzletekben, de olcsóbban megúszod a trendet, ha szétnézel anyukád szekrényében.
Bizony, éppen a 15-20 évvel ezelőtti slágerdarabok kerülnek ismét előtérbe! Ha van kedved hozzá, és anya is megengedi, akár át is alakíttathatod a neked leginkább tetszőket.
1- Mango, 19 195 Ft.
2- Bonprix, 3 499 Ft.
3- Accessorize

Neon színek

Nemcsak a ’90-es évek fő vonulatai köszönnek vissza idén, de a ’80-asok aromáját is megízlelheted a legrikítóbb neon színek segítségével.
Meglepő módon itt az a szabály, hogy nincs szabály. Bármit bármivel párosíthatsz, de emlékezz, mit mondtunk a papagájokról korábban! Egy összeállítás akkor jó, ha maradéktalanul jól érzed benne magad.
1- H&M, 3 990 Ft.
2- Mango, 9 995 Ft.
3- Humanic

Állatminta

Tigris, leopárd, zebra, zsiráf, krokodil… Nem kell Afrikáig menned ahhoz, hogy láss egy kis szafarit. A neonnal ellentétben itt van egy alapszabály: egyszerre csak egyféle állatmintát kapj magadra, abból is 1-2 darabot! Túlzás tetőtől talpig „vadulni”, mint ahogy másfajta nyomatot sem szerencsés párosítani hozzájuk.
Jó hír viszont, hogy az élénk színekkel jól kombinálhatóak. Természetes, ha tiniként úgy érzed, tele vagy kétségekkel a tested és az előnyös öltözködést illetően. Éppen ezért ne félj tanácsot kérni a környezetedben lévő tapasztaltabb nőktől – biztosan örömmel segítenek neked!
1- Bonprix.hu, 3 999 Ft.
2- Mango, 3 995 Ft.
3- Humanic

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást