Tévhitek és meglepő igazságok a randevúkról

Tévhitek és meglepő igazságok a randevúkról

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Tévhitek és meglepő igazságok a randevúkról

A legújabb kutatás bebizonyította, hogy néhány udvarlással kapcsolatos beidegződés teljesen hamis.

Tehát ha szeretnénk valakit megszerezni magunknak, jobb ha elfeledjük a régi bölcsességeket.

Tévhit: Amikor sétálni mész vagy csavarogni, ne öltözz be nagyon, mert a férfiak azt szeretik, ha egy nő minél többet mutat meg bőréből.
Igazság: A legújabb tanulmány közölte, hogy a férfiak szerint elég ha tested 40%-át mutatod meg. Egy kivágott felső és egy miniszoknya átlépi a határt a csábító és a közönséges között.

Tévhit: Ha szerelmes vagy egy srácba, tedd meg az első lépést.
Igazság: Mosolyogj rá, de várd, hogy ő tegye meg az első lépést feléd. A tanulmány szerint, az a személy, aki közeledik a végén nagyobbat bukik.

Tévhit: Amikor a randin beszélgettek, koncentrálj a közös érdeklődési körökre.
Igazság:
Ha olyan dolgokról beszélgettek, melyek közösek bennetek, azt fogjátok érezni kapcsolatban álltok egymással. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy megosszátok egymással személyes tapasztalataitokat és az olyan hobbikat, melyek nem közösek. A szakértők szerint az új és izgalmas dolgok növelik a szervezetben a dopamint, mely felkelti az érdeklődést és a szenvedélyt.

Tévhit: Amikor randin vagy, rendelj kalóriaszegény ételt, például zöldségeket vagy salátát, hogy kimutasd mennyire vonzó vagy és törődsz magaddal.
Igazság:
A nők többsége ebbe a hibába esik, pedig a férfiak azokat a nőket kedvelik, akik nem szégyellnek „igazi” ételt enni. Ez persze nem azt jelenti, hogy tele kell tömnöd a szád, de a férfiak olyas valakivel szeretnének lenni, aki önmagát adja. Ha nyúl táplálékot rágcsálsz hamisnak, mesterkéltnek tűnhetsz.

Tévhit: Az első dolog, ami a pasi figyelmét megragadja nem más, mint a szemeid.
Igazság:
Egy felmérés szerint a srácok 62%-a egy szép testet vesz észre először. Mindössze 27 százalékuk fejét csavarják el az igéző pillantások.

Tévhit: Jó ötlet barátságot kötni azzal akivel randizol, így jobban megismeritek és közelebbinek érzitek majd egymást.
Igazság:
A tanulmányok szerint azok a randizók, akik például „iwiw-ismerősök”, sokkal féltékenyebbek kapcsolatukban. Továbbá, ez azt az érzetet kelti, hogy régóta ismerősök és ez megbélyegezheti a jövőbeni kapcsolatukat, főleg a korai szakaszokban.

Tévhit: Ne beszélj magadról túl sokat, mert azt hiszik önmagadat imádod. Inkább tegyél fel neki minél több kérdést.
Igazság: Mutasd ki, hogy őszintén érdekel a srác, de ugyanolyan fontos magadról is beszélni a randi során. A férfiak azokat a nőket keresik, akik az „én gyakran” kifejezést használják. A tudósok szerint ez azért van így, mert ez a kifejezés intimitásra és közelségre utal, ugyanakkor függetlenségre is.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!